Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- cristi cristi
- veteran
- storm fish
- veteran
- stefanflorin
- veteran
-
- veteran
- stefanflorin
- veteran
Am fost azi (sambata) la Draganesti, in lacul de acumulare, am luat cativa strapi, nimic deosebit, plus un somotel estimat la 2kg+ scapat
in rest agrement. Am pescuit de pe pod deoarece cu barca nu aveai sanse, doi indivizi au bagat plase dintr-un mal in altul al barajului, estimez eu minim 1km de setca monofilament (cred ca au stat 2 ore pana au terminat de pus "instalatia"). Precizez ca dimineata la prima ora lacul era impanzit de plase, au venit "cetatenii", le-au scos, au mai ramas vreo 2-3 apoi la scurt timp au venit ceilalti si au impanzit efectiv lacul cu plase. Sfatul meu este sa evitati zona sau sa va dotati cu o pusca cu luneta si sa-i scufundati. Daca nu aveti curaj, apas eu pe tragaci, numai aduceti unealta.

- cristi cristi
- veteran
stefanflorin scrie:Am fost azi (sambata) la Draganesti, in lacul de acumulare, am luat cativa strapi, nimic deosebit, plus un somotel estimat la 2kg+ scapatin rest agrement. Am pescuit de pe pod deoarece cu barca nu aveai sanse, doi indivizi au bagat plase dintr-un mal in altul al barajului, estimez eu minim 1km de setca monofilament (cred ca au stat 2 ore pana au terminat de pus "instalatia"). Precizez ca dimineata la prima ora lacul era impanzit de plase, au venit "cetatenii", le-au scos, au mai ramas vreo 2-3 apoi la scurt timp au venit ceilalti si au impanzit efectiv lacul cu plase. Sfatul meu este sa evitati zona sau sa va dotati cu o pusca cu luneta si sa-i scufundati. Daca nu aveti curaj, apas eu pe tragaci, numai aduceti unealta.
![]()
Am fost si eu sambata la olt ;barj rusanesti nici un peste de la 5seara pana la9 pe urma m-am mutat la draganesti la cadere cu barca de la 22 pana la01 trei pesti si dupa 01 ceva vin fiert si somn pana la 06 dimineata dupa care mutarea sus in lac si cu barca si de pe baraj lume multa aglomeratie si tot nici un peste nici la mine nici la ceilalti pescari si intradevar plase la greu asa ca mai incercam si in alta parte apropo ai fost si tu duminica dimineata prezent in lac?
Frumos,limpede,la locul lui.Atacuri?Da,am vazut.Intr-un singur loc unde am si punctat o data.Am si platit tribut,dehhh,loc nou.In rest liniste,natura,tocmai buna de incarcat bateriile.Peste toate astea,o frumusetze de ciuta, ce mi-a taiat calea.S-a oprit tematoare,ne-am privit o secunda si a plecat la fel de repede in ceatza diminetzii. Cam tot la fel de repede ca si thrillul de 9 

- stefanflorin
- veteran
Ptr. brasoveni - mai stiti ceva despre balta de la Arini? - sambata sau duminica vroiam sa dau o fuga dupa Fagaras,in Beclean - am vazut acolo pe google map un brat al Oltului destul de interesant unde n-am mai fost - nu stiu daca are legatura cu Oltul,problema ca este destul de departe si daca tot experimentez locuri noi macar sa o fac putin mai aproape de casa,in caz ca primesc inf. incurajatoare despre balta de la Arini.
Multumesc
Multumesc