Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
bubosule,esti pe retard-mode !
barajul de la dridif a fost secat acum vreo 2 ani si cativa din retarzii tai prieteni au naucit stiuca urcata pana prin zona ,,la caramida'' din orasul tau natal.
modalitatea ta de a pescui ,,la dop'' cu ,,pasiune'' nu-ti da dreptul sa dai replici unor oameni pe care nu-i cunosti.
si am sa-ti raspund eu la ,,keep looking'' ........fuck-off....
barajul de la dridif a fost secat acum vreo 2 ani si cativa din retarzii tai prieteni au naucit stiuca urcata pana prin zona ,,la caramida'' din orasul tau natal.
modalitatea ta de a pescui ,,la dop'' cu ,,pasiune'' nu-ti da dreptul sa dai replici unor oameni pe care nu-i cunosti.
si am sa-ti raspund eu la ,,keep looking'' ........fuck-off....
- kingofbeasts
- veteran
-
- utilizator nou
ma nu stiu ce te bagi ca ..... daca nu sti despre ce vb,cred ca sunt ani buni de cand nu am mai pescuit la 'dop'. si sti tu mai bine ca mine cand a fost secat dridiful? acum 2 ani sau facut niste reparatii de mentenantasi l-au scazut la jumatate din capacitate. a si era sa uit cum vin brasovenii si isi intind 12-13 undite cu 1000 de momeli pe tot malul oltului de numai ai loc de iei sa prinzi nici un oblete.si imi spui tu mie de prieteni mei. macar ai mei nu cumpara peste de la braconieri cand pleaca acasa.si usor cu jignirile ca nu am jignit pe nimeni, sau cel putin nu am vrut.si daca am facut asta imi pare rau . numai bine
- kingofbeasts
- veteran
-
- utilizator nou
- kingofbeasts
- veteran
oricum frumos peste. din cate am inteles a fost prinsa la lingura. sincer desi barajul ala pare a fi habitatul ideal pentru stiuca nu credeam ca mai e peste acolo. umbla zvonul ca , anul trecut, s-ar fi scos stiuca cu camioanele de acolo (sau cel putin asa imi spunea un localnic). acum insa m-ai facut curios si daca n-ar fi fost asa departe as mai fi facut un drum pana acolo.
E bine sa vezi cu ce oameni vorbesti,cam ce pescuiesc ei,cum pescuiesc ...si dupa asta poti formula cu:bubba13x2000 scrie:ma nu stiu ce te bagi ca ..... daca nu sti despre ce vb,cred ca sunt ani buni de cand nu am mai pescuit la 'dop'. si sti tu mai bine ca mine cand a fost secat dridiful? acum 2 ani sau facut niste reparatii de mentenantasi l-au scazut la jumatate din capacitate. a si era sa uit cum vin brasovenii si isi intind 12-13 undite cu 1000 de momeli pe tot malul oltului de numai ai loc de iei sa prinzi nici un oblete.si imi spui tu mie de prieteni mei. macar ai mei nu cumpara peste de la braconieri cand pleaca acasa.si usor cu jignirile ca nu am jignit pe nimeni, sau cel putin nu am vrut.si daca am facut asta imi pare rau . numai bine
,,si stii tu mai bine ca mine''---,,si imi spui tu mie de prietenii mei''---etc
numai bine!