Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Acum 15 min m-am intors de la Oltet,am pescuit peste tot,pe canalul de fuga si pe tot barajul,pana in coada lui,in stuf.NIMIC.Nici un tac,am dat cu oscilante,rotative,gume dar degeaba.Aproape le-am lasat pe toate.Apa arata bine dar batea un vant de te dadea jos,ploaie nu mai vorbesc.Pe la 12 n-am mai rezistat si am plecat la Dridif,pe canalul de fuga,chiar sub baraj,si aici nimic dar macar sarea avatul,am dat cu rotativa de 2 dupa el cam doua ore dar nimic,o singura plezneala la un metru de mal,unul cam de 25-30 cm,l-am vazut dar nu sa agatat.Cam asta a fost,merg dupa niste paracetamol
.........ca o concluzie pentru cine vrea sa mearga - nu dezamagiti ca oricum spiningul nu e punctul meu forte asa ca daca era cineva dintre voi sigur se descurca mai bine.
Pa.

Pa.
-
- veteran
Pai daca o gasesti la ea in sufragerie cu papucii si halatul pe ea, n-ai facut nimic, ca n-o sa aibe chef de alergatura. In schimb daca e plecata la munca , sa faca rost de "cosul zilnic", s-ar putea sa-ti "faca" ziua!grey-wolf scrie:merci @elias . ma intereseaza in special OLTETUL. vreau sa ies joi dupa cumatra .poate o gasesc acasa si nu la munca![]()
![]()

- kingofbeasts
- veteran
frumos spusANDREI RIGA scrie:Pai daca o gasesti la ea in sufragerie cu papucii si halatul pe ea, n-ai facut nimic, ca n-o sa aibe chef de alergatura. In schimb daca e plecata la munca , sa faca rost de "cosul zilnic", s-ar putea sa-ti "faca" ziua!grey-wolf scrie:merci @elias . ma intereseaza in special OLTETUL. vreau sa ies joi dupa cumatra .poate o gasesc acasa si nu la munca![]()
![]()

pai cine o zis ca eu o alerg??? io pun direct la guritaANDREI RIGA scrie:Pai daca o gasesti la ea in sufragerie cu papucii si halatul pe ea, n-ai facut nimic, ca n-o sa aibe chef de alergatura. In schimb daca e plecata la munca , sa faca rost de "cosul zilnic", s-ar putea sa-ti "faca" ziua!grey-wolf scrie:merci @elias . ma intereseaza in special OLTETUL. vreau sa ies joi dupa cumatra .poate o gasesc acasa si nu la munca![]()
![]()