Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
salut Andrei,
Oltul era acuma o ora destul de pescuibil, foarte putin taiat - asa mi s-a spus la telefon
daca vrei sa pescuiesti in zona aia, dami un MP si te pot ghida.
eu o sa fiu si sambata si duminica in zona, asta daca nu se tulbura din cauza ploiilor de ieri si alaltaieri si vinde de sus tulbure.
Oltul era acuma o ora destul de pescuibil, foarte putin taiat - asa mi s-a spus la telefon

daca vrei sa pescuiesti in zona aia, dami un MP si te pot ghida.
eu o sa fiu si sambata si duminica in zona, asta daca nu se tulbura din cauza ploiilor de ieri si alaltaieri si vinde de sus tulbure.
-
- veteran
- stefanflorin
- veteran
Intentionez sa ma duc weekendul asta, intr-una din zile. Ultima data am fost acolo acum o luna si am prins 3 salai insa numai noaptea a papat si se repezea in draci somnul (unui amic i-a rupt la mal un somn la vreo 5-6 kile), sper sa-si fi schimbat rutina acum ca pe vremea asta nu am de gand sa stau noaptea. Apa e scazuta blana.mircioneolt scrie:pe la Draganesti olt a fost cineva
- cristi cristi
- veteran
- stefanflorin
- veteran
- stefanflorin
- veteran
Am fost azi la Draganesti, cativa strapi de dimineata, apoi au scazut apa cca un m jumate, doi, apoi canci. Am plecat la babiciu, un avat de 2 kile jumate eu, o ruptura de somn (posibil matahala dupa cum a plecat), un salau scapat
amicul meu 2 salai, 2 somni intre 3 kile si 3 kile jumate, plus o ruptura de somn (matahala
) plesneau firele ca papiota, dupa ce pleca trenu, si cand trageai parca i se falfaia de tine, ce-i drept agatatura la greu, avantaj el, noi decat senzatii.