Nu am fost la pesti...Am fost la Balea lac in plimbare si cand am coborat am trecut pe la Scoreiu sa-i arat sotiei pe unde (mai) umblu eu!soriniusc scrie:Si n-ai incercat putin sub baraj, chiar sub centrala??zamfi scrie:Am trecut azi pe la baraj la Scoreiu cand am cobnorat de pe la munte...Oltul destul de uratelSe prindea ceva caras si platicuta la stationar. Vreo trei pescari de spin dupa avat. Cica ar fi luat o bucata-doua...Nu prea era activitate de rapitor vizibila.
![]()
Poate aveai parte de un somnulet ca s-a cam luat in ultimile zile...![]()
Eu am fost ieri si alaltaieri si n-am vazut nici macar un atac de rapitor. NICI MACAR UNUL!! Si ptr. aia somni s-au prins...
Starea Oltului
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
zamfi scrie:
Nu am fost la pesti...Am fost la Balea lac in plimbare si cand am coborat am trecut pe la Scoreiu sa-i arat sotiei pe unde (mai) umblu eu!
Azi am fost si eu,daca veneai cu o zi mai tarziu
http://img828.imageshack.us/i/dsc04171.jpg/
M-am gandit la tine
-
mircioneolt
- veteran

tocmai ce ai postat faimoasa poza cu avatul ala de povesteelias scrie:.......... Eu am facut si un C&R
http://img828.imageshack.us/i/dsc04171.jpg/
M-am gandit la tine
cat despre Olt, in zona Robesti - Calimanesti, este tulbure si scazut, iar de la Calimanesti in jos, devine pescuibil pt rapitor, insa tot in cote scazute
bre, nu ma ascund dupa dejet, mi ciuda pe tineelias scrie:Arpas-avat mic si mediu activ
Scoreiu-lipsa activitate,la toate nivelurileCand am ajuns,un batranel fugea sa agatze un somn ametit din mal.Zicea cineva ca s-au jucat putin cu curentul baietzii de la centrala.
![]()
Apa buna de spinn,dar mai are rost in cond.astea?
Nu o sa te primeasca daca n-ai poze "regulamentare" la album...pikeman scrie:bre, nu ma ascund dupa dejet, mi ciuda pe tineelias scrie:Arpas-avat mic si mediu activ
Scoreiu-lipsa activitate,la toate nivelurileCand am ajuns,un batranel fugea sa agatze un somn ametit din mal.Zicea cineva ca s-au jucat putin cu curentul baietzii de la centrala.
![]()
Apa buna de spinn,dar mai are rost in cond.astea?pe basca mea, ma mut la Fagaras numa sa ajung si io mai repede si mai des la Olt
M-am uitat la albumul tau, totul e "ca la carte"...pe tine te primeste sigur.