v-am spus eu...deci s-a limpezit si se prinde peste. am sunat...un prieten si mi-a spus ca "e spectacol" de la oltet in jos.mircioneolt scrie:s-a limpezit am trecut azi lume ca la mare,pescari destui dar de prins.....cine stie zona Babiciu
Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
De pe care mal te ia somnul...de pe malul viselor? De unde sa mai fie atata peste cand pe tot Oltu' de la Valcea in jos se braconeaza draconic...pe fiecare baraj exista cel putin 2-3 indivizi care au autorizatii "legale" de pescuit industrial cu setci, navoade, garduri sau cum vreti sa le mai spuneti...nu mai vorbesc de jepcari si cosasi...iar despre celebrele baraje Draganesti, Babiciu, Rusanesti, Izbiceni...nu mai sunt demult ceea ce au fost odata, ci doar sporadic se mai prinde cate ceva...eu unul astept poze cu somnii aia care "te ia de pe mal"
Zona orasului azi...inca tulbure bine Oltu'

Am trecut azi pe la baraj la Scoreiu cand am cobnorat de pe la munte...Oltul destul de uratel
Se prindea ceva caras si platicuta la stationar. Vreo trei pescari de spin dupa avat. Cica ar fi luat o bucata-doua...Nu prea era activitate de rapitor vizibila.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Si n-ai incercat putin sub baraj, chiar sub centrala??zamfi scrie:Am trecut azi pe la baraj la Scoreiu cand am cobnorat de pe la munte...Oltul destul de uratelSe prindea ceva caras si platicuta la stationar. Vreo trei pescari de spin dupa avat. Cica ar fi luat o bucata-doua...Nu prea era activitate de rapitor vizibila.

Poate aveai parte de un somnulet ca s-a cam luat in ultimile zile...

Eu am fost ieri si alaltaieri si n-am vazut nici macar un atac de rapitor. NICI MACAR UNUL!! Si ptr. aia somni s-au prins...
Pai "tot Oltul" nu inseamna de la Valcea in jos. Pentru mine Oltul incepe la Fagaras si se termina la Sibiu. Am vorbit cu un prieten care a dat in aceasta zona si mi-a spus ca a luat 3 bucati...de somn.Acum gata, nu mai scriu nimic ca se interpreteaza si daca uni nu prind peste in anumite zone, asta nu inseamna ca asa e peste tot.Cat despre braconaj, se braconeaza la greu...peste tot.andrei-ovidiu scrie:De pe care mal te ia somnul...de pe malul viselor? De unde sa mai fie atata peste cand pe tot Oltu' de la Valcea in jos se braconeaza draconic...pe fiecare baraj exista cel putin 2-3 indivizi care au autorizatii "legale" de pescuit industrial cu setci, navoade, garduri sau cum vreti sa le mai spuneti...nu mai vorbesc de jepcari si cosasi...iar despre celebrele baraje Draganesti, Babiciu, Rusanesti, Izbiceni...nu mai sunt demult ceea ce au fost odata, ci doar sporadic se mai prinde cate ceva...eu unul astept poze cu somnii aia care "te ia de pe mal"![]()
Nu inteleg unde bati...nu o sa-ti ascult sfatul, in definitiv merg unde vreau, pescuiesc unde vreau. Nu i-am eliberat, am facut o saramura pe malul Argesului...poate asa ma crezi.elias scrie:Si cand te gandesti ca la locatie la tine scrie" Bucuresti"Ti-am vz. poza cu strapii" de la pietre".....mai bine ramai in capitala.Sigur vei spune ca au fost eliberati,nu? :?Se vede....