Starea Oltului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 13 Aug 2010, 22:26

mircioneolt scrie:s-a limpezit am trecut azi lume ca la mare,pescari destui dar de prins.....cine stie zona Babiciu
v-am spus eu...deci s-a limpezit si se prinde peste. am sunat...un prieten si mi-a spus ca "e spectacol" de la oltet in jos.

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 13 Aug 2010, 22:30

nu stiu cat si ce se prinde............dar baie la greu :lol:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 13 Aug 2010, 22:35

acum n-am inteles prea bine de la el (se auzea cu intreruperi) daca a spus "te ia somnul de pe mal" sau a spus "te ia somnul pe mal". de miercuri incolo ma voi convinge singur.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 14 Aug 2010, 06:18

De pe care mal te ia somnul...de pe malul viselor? De unde sa mai fie atata peste cand pe tot Oltu' de la Valcea in jos se braconeaza draconic...pe fiecare baraj exista cel putin 2-3 indivizi care au autorizatii "legale" de pescuit industrial cu setci, navoade, garduri sau cum vreti sa le mai spuneti...nu mai vorbesc de jepcari si cosasi...iar despre celebrele baraje Draganesti, Babiciu, Rusanesti, Izbiceni...nu mai sunt demult ceea ce au fost odata, ci doar sporadic se mai prinde cate ceva...eu unul astept poze cu somnii aia care "te ia de pe mal" :lol:

Zona orasului azi...inca tulbure bine Oltu' :(

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 14 Aug 2010, 09:37

pamant defileul oltului(boitza-valcea),debit scazut si pe seara inca mai scadea

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Aug 2010, 19:40

Am trecut azi pe la baraj la Scoreiu cand am cobnorat de pe la munte...Oltul destul de uratel :cry: Se prindea ceva caras si platicuta la stationar. Vreo trei pescari de spin dupa avat. Cica ar fi luat o bucata-doua...Nu prea era activitate de rapitor vizibila.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 14 Aug 2010, 20:08

zamfi scrie:Am trecut azi pe la baraj la Scoreiu cand am cobnorat de pe la munte...Oltul destul de uratel :cry: Se prindea ceva caras si platicuta la stationar. Vreo trei pescari de spin dupa avat. Cica ar fi luat o bucata-doua...Nu prea era activitate de rapitor vizibila.
Si n-ai incercat putin sub baraj, chiar sub centrala?? :shock:
Poate aveai parte de un somnulet ca s-a cam luat in ultimile zile... :wink:
Eu am fost ieri si alaltaieri si n-am vazut nici macar un atac de rapitor. NICI MACAR UNUL!! Si ptr. aia somni s-au prins...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 14 Aug 2010, 20:51

andrei-ovidiu scrie:De pe care mal te ia somnul...de pe malul viselor? De unde sa mai fie atata peste cand pe tot Oltu' de la Valcea in jos se braconeaza draconic...pe fiecare baraj exista cel putin 2-3 indivizi care au autorizatii "legale" de pescuit industrial cu setci, navoade, garduri sau cum vreti sa le mai spuneti...nu mai vorbesc de jepcari si cosasi...iar despre celebrele baraje Draganesti, Babiciu, Rusanesti, Izbiceni...nu mai sunt demult ceea ce au fost odata, ci doar sporadic se mai prinde cate ceva...eu unul astept poze cu somnii aia care "te ia de pe mal" :lol:

Zona orasului azi...inca tulbure bine Oltu' :(
Pai "tot Oltul" nu inseamna de la Valcea in jos. Pentru mine Oltul incepe la Fagaras si se termina la Sibiu. Am vorbit cu un prieten care a dat in aceasta zona si mi-a spus ca a luat 3 bucati...de somn.Acum gata, nu mai scriu nimic ca se interpreteaza si daca uni nu prind peste in anumite zone, asta nu inseamna ca asa e peste tot.Cat despre braconaj, se braconeaza la greu...peste tot.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Aug 2010, 21:16

Si cand te gandesti ca la locatie la tine scrie" Bucuresti"Ti-am vz. poza cu strapii" de la pietre".....mai bine ramai in capitala.Sigur vei spune ca au fost eliberati,nu? :?Se vede....

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 14 Aug 2010, 22:25

elias scrie:Si cand te gandesti ca la locatie la tine scrie" Bucuresti"Ti-am vz. poza cu strapii" de la pietre".....mai bine ramai in capitala.Sigur vei spune ca au fost eliberati,nu? :?Se vede....
Nu inteleg unde bati...nu o sa-ti ascult sfatul, in definitiv merg unde vreau, pescuiesc unde vreau. Nu i-am eliberat, am facut o saramura pe malul Argesului...poate asa ma crezi.

Scrie răspuns