Starea Oltului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 02 Aug 2010, 12:39

elias scrie:Cam cat de scazut e Avrigul,poate-mi recuperez cheia la masina :?

scazut poate 1m 1.2 m la podu spre glimboaca se vedeau betoanele si toate insulitele si toate limbile de pietris din baraj. in schimb arpasul e foarte mare.
ciudat stil de pescuit mai ai ! vrei sa fi initiatorul unui nou stil de pescuit ?

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 02 Aug 2010, 13:13

elias scrie:Dupa ce intri in apa,se ia cheia de la masina si se roteste un pic pe aratator.In timp ce-ti plimbi privirea pe tot barajul, chiar in buza pragului, iti alegi la nimereala un punct.Si arunci.Nu voblerul,nu guma,nu lingura.Cheia.Apoi astepti pret de cateva zeci de secunde.Gata. Acum poti pescui.Primul lanseu primul peste.Cam asta a fost la mine.Asa am reusit sa iau avatul ala mare.A-si mai incerca,dar nu mai am decat o cheie.Acum strang bani pentru rezerva, si apoi poate un alt record personal.
:wink:
:lol: :lol: :lol: Incredibil Ilie...arunc si eu cheia daca e sa-mi dea un avat de 8 karate :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Aug 2010, 16:40

grey-wolf scrie:.
ciudat stil de pescuit mai ai ! vrei sa fi initiatorul unui nou stil de pescuit ?
Te referi la faza cu cheia sau faptul ca-mi place sa pescuiesc in apa pana la brau? :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Aug 2010, 16:43

andrei-ovidiu scrie:
:lol: :lol: :lol: Incredibil Ilie...arunc si eu cheia daca e sa-mi dea un avat de 8 karate :wink:
Astept vesti :wink:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 02 Aug 2010, 18:04

elias scrie:
grey-wolf scrie:.
Te referi la faza cu cheia sau faptul ca-mi place sa pescuiesc in apa pana la brau? :lol:
doar la faza cu cheia. ar putea fi o noua nada de succes sau un atractant secret cine stie. pacat ca o cheie noua costa cit multe partide de pescuit in unele cazuri. si daca tu ai prins 1peste cu o cheie pentru 5 pesti trebuie 5 chei?,, scump domne scump" sa nu prind nimic e mai ieftin :wink:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 03 Aug 2010, 05:35

Eu cred ca tu incerci sa fii haios doar ca sa ne vrajesti si sa ascunzi faptul ca de fapt tu ai dat cu curentul de la bateria telecomenzii... altfel nu-mi explic cum de ai prins tu imediat ce ai lansat cheia 8)

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Aug 2010, 14:36

Mahh,adevarul e asta: de bucurie ca am prins pestele,am aruncat cu cheia.Dar n-am mai prins-o :lol:

miahi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de miahi » 03 Aug 2010, 19:33

Azi pe Valea Oltului a fost negru. Nu se vede la o palma in apa :(

Si saptaman trecuta la fel. Pe Avrig pe baraj, Oltul foarte scazut. Pe Valea Oltului mai mare ce 20-30 de cm.

Avetii idee ce se intampla? De ce il innebunesc asa astia cu barajele?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Aug 2010, 14:23

Oltet crescut pana in buza pilei, Arpas uzineaza cu 2 grupuri la maxim, Scorei curge peste poarta, peste tat praf de nu vezi 2 dejte in apa ... cei de la hidrocentrala la Scorei ne-au spun de cand ne-au vazut ca putem pleca acasa :lol: a ajuns viitura de la Miercurea-Ciuc - Brasov de duminica... pana una alta se anunta din nou torentiale...la intoarcere a rupt tot drumu Scorei - Brasov in ploaie :cry:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Aug 2010, 14:32

mah baetz
de vreo doua luni tot plangeti ca oltu e praf
pana in septembrie tot asa va fi, nu va e clar?
fiti barbati, nu va mai tot vaicariti ca ma plicitisiti :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns