Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
-
- veteran
Beautiful, fuckin' beautifulpikeman scrie:ba io, am palit 13 kile de caras in 3 insipe un rau de se varsa in Olt , d'ala de ii cat o palma cand nu e oltu mare, acu avea 1m
In olt nu se vede un dejet in apa, poarta devarsa mai tare ca niciodata , spuma pana la 200 m in aval, si turbinele uzineaza la maxim

- storm fish
- veteran
-
- veteran
Oltul azi intre Rn. Valcea si Cornet(Valea Oltului) este pamant...nu se vede nimic la nici 5-7 cm in masa apei:shock: ...am udat azi de toate...micro-voblere, jig-uri mici, rattling-uri, cranckbait-uri cu si fara bile, ceva table...nimic, totul pare mort, numai cativa stationaristi pacaleau ceva obleti, si aia putini 
Nu mai zic ca acuma pe seara a dat o ploaie in oras de a paralizat circulatia in oras, apa avand juma de metru in unele locuri in 15 min

Nu mai zic ca acuma pe seara a dat o ploaie in oras de a paralizat circulatia in oras, apa avand juma de metru in unele locuri in 15 min

apoi am mai auzit sa dai dupa avat la piulitza, surub, felie, frunza de salcie, dar la cheia de masina ?elias scrie:Cam cat de scazut e Avrigul,poate-mi recuperez cheia la masina

io am incercat sa fac poze underwater la avrig cu un ap foto samsung ce il aveam de 2 saptamani de 10mpx, l-am recuperat cu minciogu, inutil bineinteles, amu il am pe post de bibelo

Dupa ce intri in apa,se ia cheia de la masina si se roteste un pic pe aratator.In timp ce-ti plimbi privirea pe tot barajul, chiar in buza pragului, iti alegi la nimereala un punct.Si arunci.Nu voblerul,nu guma,nu lingura.Cheia.Apoi astepti pret de cateva zeci de secunde.Gata. Acum poti pescui.Primul lanseu primul peste.Cam asta a fost la mine.Asa am reusit sa iau avatul ala mare.A-si mai incerca,dar nu mai am decat o cheie.Acum strang bani pentru rezerva, si apoi poate un alt record personal.