Starea Oltului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 27 Aug 2010, 14:43

ANDREI RIGA scrie:
edâ„¢ scrie:da apa buna dar mica,chiar prea mica, puteai trece oltul de pe o parte pe alta :lol:
Pai nu e bine asa? Sa poti sa vezi toate gropanele ?
E bine si nu e bine, depinde de locuri...
De ex. la Turnu Rosu e foarte bine daca e scazuta, daca mergi mai sus, Porumbacu - Scorei nu e bine deloc daca e scazuta, mai mare e foarte bine... :wink:
Numa' bine.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 27 Aug 2010, 21:39

soriniusc scrie: E bine si nu e bine, depinde de locuri...
De ex. la Turnu Rosu e foarte bine daca e scazuta, daca mergi mai sus, Porumbacu - Scorei nu e bine deloc daca e scazuta, mai mare e foarte bine... :wink:
Numa' bine.
sorine,
da si mie un mp si explica de ce e bine sa fie scazuta la Turnu Rosu, ca nu inteleg deloc :?
poate pt stationar, aia da, dar pt spining??!! :?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 27 Aug 2010, 21:45

elias scrie:
tito scrie: M-am uitat la albumul tau, totul e "ca la carte"....
Vezi ca are si ceva filmuletze,si de acolo mai potzi invatza cate ceva.In rest numai bine.
dah mai!o sa invetzi sa prinzi avat in perioada de prohibitie profitand de liberu' la stiuca.@tito nu manca tot ce zboara :lol: :lol:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 27 Aug 2010, 22:42

stai linistit rine ca nu mai pun demult botul la tot ce-mi trece prin fata ochilor. uneori regret ca mi-am facut cont aici. mi-am spus punctul de vedere in topicul "ce am eliberat astazi", acolo unde am indraznit sa postez niste poze cu 4 strapi pe care i-am eliberat si mi-au sarit cativa in cap ca i-am mancat...in fine. una dintre persoanele care ma acuza are la galerie niste poze cu niste marlite abia scoase de la cuptor. iar altcineva ma sfatuia sa raman acasa (la bucuresti), sa nu merg in zona in care pescuieste el. acum vad ca injura pe aici ca baga unii pripoane si fac genocid la somn. pai decat sa injure pe aici mai bine sa treaca la fapte. saptamana trecuta "pescuiau" niste baieti din barca, aveau niste baterii de tractor in barca si in loc de undita aveau doua fiare pe care le bagau in apa. am vazut ca aveau si o masina pe mal si s-au jucat atat de mult cu bateriile alea ca le-a luat foc masina (oricum era un harb) care era parcata pe mal...da de la vorbe la fapte e cale lunga.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Aug 2010, 14:02

@tito,Sper ca ti-au picat bine strapazanii aia" plini de viatza",ce sa-i faci,la varsta lor sa fumeze....tztztzt.
@rine,e super perioada aia la avat,nu cred ca nu stii,atat doar ca unii au si microbul C&R.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 28 Aug 2010, 14:08

Azi...Ramnicu Valcea...Oltul superb, limpede, frumos, cald, soare, canci pesti, plimbare cu barca cu motor :D

Mai ies o tura pe seara poate ies avatii la apel, daca nu, continuam plimbarea :D

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Aug 2010, 21:29

superb Oltul astazi.
si pana la urma foarte darnic cu capturile.
o zi perfecta din toate punctele de vedere.
sper sa o repet si maine :wink:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 29 Aug 2010, 09:02

@elias
da, au picat bine, i-am luat la un shad de 10 cm care imita obletele....cred ca asta vroiai sa afli.

@adiwolf
se anunta ploi si racirea vremii, sper sa nu se tulbure iar...joi ma intorc si eu in zona.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 29 Aug 2010, 12:58

din pacate, azinoapte a plouat iarasi foarte puternic la munte, drept urmare toti afluentii Oltului au reusit sa tulbure raul in zona defileului si pe barajele pana la Calimanesti.
la cat de frumoas a fost ziua de ieri, pe atat de urata a fost cea de astazi - a plouat marunt, a batut vantul, innorat, apa tulbure si in scadere fata de ieri, iar peste...........canci :cry:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 31 Aug 2010, 21:37

cineva pe olt astazi in brasov?
cit e de tulbure ? sau limpede?

Scrie răspuns