damele pe toate gusturile de la L la Helias scrie:Damele,cat erau damele?![]()
Noi unde ducem mai Edi musafirii cand vin?Mor io daca stiu,sa nu ne facem de kko sa creada lumea ca-i scoatem la vreo nunta pe malul Oltului.
![]()

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
si crezi ca daca nu scrie pe forum cineva, nu se afla??fishi scrie:Ce ti-e cu jurnalistii astia!!!!Din asta traiesti ,,prietene''?Scrii de nevoie?Daca nu, las-o mai moale,urmeaza sa se mai mute Bucurestiul aici si e complet.
deci a ramas la fel situatiaBaciux scrie:Am fost azi la cheste, de fapt, cred ca am fost la plaja...![]()
Dridif - tulbure , sare avatul in draci dar nu si in carlig
Arpasu - limpede
Scoreiu - f. limpede
stai bre nu te enerva,ziceam si eu cum a ajuns situatzia in zona,se stie cine pescuia in zona la scorei,iar adevaru e ca in 2006 nu era asa nunta,ca sa nu mai zic ca in 2004 nu vedeai multzi spineri prin zona aia,iar in 2002 oltul nu era asa cum il vedetzi azi curgea prin coada la salcia arsa,erau numai carasari, asa ca ce e in ziua de azi se poate numi nunta fatza de anii trecutzipikeman scrie:bre, acu pe cinstitelea cand spinninguiam acu vro ccativa ani in urma stiam numa cativa baieti de la brasov, nu multi, vro 10 sa fi fost adunati, care mergeau pe olt , in sibiu rar ne intersectam cu cineva din zona , insa erau 2-3-4 pe la avrig care dadeau la jalau la jig ... cert e ca schimburi BV - SB se faceau si pe vremea aceea, multi veneau la avat la Ucea, sau la stiuca la Vistea, si pe la Oltet sub baraj , dintre sibieni zic, valabil si la pasnic , dar acu no, miscarea dinspre brasov e mai acuta pantru ca pe primele doua baraje s-or umplut de fagaraseni cu livebaituri si renereuri, oricum nu stiu a lansa si recupera, dar ocupa spatiu, valabil si la colt opus unde sunt baietii de la cisnadie mai voluminosi![]()
so, calmativa, nunta e sub fiecare baraj, la voi e mai mare ca aveti legatura cu valcea si alba si mures, la barajele de la brasov cine vine trebuie sa traverseze tot judetul