Starea Oltului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 18 Iun 2010, 14:25

elias scrie:Damele,cat erau damele? :lol: :lol: Noi unde ducem mai Edi musafirii cand vin?Mor io daca stiu,sa nu ne facem de kko sa creada lumea ca-i scoatem la vreo nunta pe malul Oltului. :lol: :lol:
damele pe toate gusturile de la L la H :lol: ,povestim maine dupa ce probez locul 8)

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Iun 2010, 15:29

bre, acu pe cinstitelea cand spinninguiam acu vro ccativa ani in urma stiam numa cativa baieti de la brasov, nu multi, vro 10 sa fi fost adunati, care mergeau pe olt , in sibiu rar ne intersectam cu cineva din zona , insa erau 2-3-4 pe la avrig care dadeau la jalau la jig ... cert e ca schimburi BV - SB se faceau si pe vremea aceea, multi veneau la avat la Ucea, sau la stiuca la Vistea, si pe la Oltet sub baraj , dintre sibieni zic, valabil si la pasnic , dar acu no, miscarea dinspre brasov e mai acuta pantru ca pe primele doua baraje s-or umplut de fagaraseni cu livebaituri si renereuri, oricum nu stiu a lansa si recupera, dar ocupa spatiu, valabil si la colt opus unde sunt baietii de la cisnadie mai voluminosi :lol:

so, calmativa, nunta e sub fiecare baraj, la voi e mai mare ca aveti legatura cu valcea si alba si mures, la barajele de la brasov cine vine trebuie sa traverseze tot judetul :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 18 Iun 2010, 17:45

ce a inviat topicul asta dintr-o data :shock:
totusi, topicul era despre starea Oltului si nimeni nu posteaza cum arata astazi in zona lui, mai ales dupa ploile astea.

incerc eu pe tema asta,
astazi in zona Calimanesti - Valcea, Oltul tulbure si in cote normale,
cativa "parasutisti" sub barajul de la Calimanesti, asta in plina zi pe la orele 16.
:evil:
fishi scrie:Ce ti-e cu jurnalistii astia!!!!Din asta traiesti ,,prietene''?Scrii de nevoie?Daca nu, las-o mai moale,urmeaza sa se mai mute Bucurestiul aici si e complet.
si crezi ca daca nu scrie pe forum cineva, nu se afla??
in domeniul pescaresc cred ca circula cel mai repede informatiile, fie ele bune sau rele
iar Bucurestiul, pescuieste demult pe Olt, poate nu in zona voastra, dar de la Valcea in jos e plin

Baciux
junior
junior

Mesaj de Baciux » 18 Iun 2010, 18:42

Am fost azi la cheste, de fapt, cred ca am fost la plaja... :)

Dridif - tulbure , sare avatul in draci dar nu si in carlig
Arpasu - limpede
Scoreiu - f. limpede

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Iun 2010, 18:49

Baciux scrie:Am fost azi la cheste, de fapt, cred ca am fost la plaja... :)

Dridif - tulbure , sare avatul in draci dar nu si in carlig
Arpasu - limpede
Scoreiu - f. limpede
deci a ramas la fel situatia :)

nu-i de mers inca :twisted:

P.S. la dridif sare avatzu si cand e limpede, dar inutil, pe tulbureala nu sare asa in draci ca la limpezire, trust me

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Iun 2010, 18:57

Dimineatza era f. limpede,se vedea fundul apei de la 1,5m.Cu toate astea nu am reusit sa gasesc cheia de la masina,ramasa de luni. :x Apropo,cica daca vrei peste mare,se intra in apa,se arunca cheia de la masina la intamplare,si apoi succes garanta pe locul ala. :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Iun 2010, 19:53

Tavi scrie:Valabil si pentru Alba!
Ca norocul ca am apucat sa citesc inainte sa plec catre voi ... :lol:
Asa am hotarat sa aman iesirea .O perioada...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 18 Iun 2010, 20:08

pikeman scrie:bre, acu pe cinstitelea cand spinninguiam acu vro ccativa ani in urma stiam numa cativa baieti de la brasov, nu multi, vro 10 sa fi fost adunati, care mergeau pe olt , in sibiu rar ne intersectam cu cineva din zona , insa erau 2-3-4 pe la avrig care dadeau la jalau la jig ... cert e ca schimburi BV - SB se faceau si pe vremea aceea, multi veneau la avat la Ucea, sau la stiuca la Vistea, si pe la Oltet sub baraj , dintre sibieni zic, valabil si la pasnic , dar acu no, miscarea dinspre brasov e mai acuta pantru ca pe primele doua baraje s-or umplut de fagaraseni cu livebaituri si renereuri, oricum nu stiu a lansa si recupera, dar ocupa spatiu, valabil si la colt opus unde sunt baietii de la cisnadie mai voluminosi :lol:

so, calmativa, nunta e sub fiecare baraj, la voi e mai mare ca aveti legatura cu valcea si alba si mures, la barajele de la brasov cine vine trebuie sa traverseze tot judetul :lol:
stai bre nu te enerva,ziceam si eu cum a ajuns situatzia in zona,se stie cine pescuia in zona la scorei,iar adevaru e ca in 2006 nu era asa nunta,ca sa nu mai zic ca in 2004 nu vedeai multzi spineri prin zona aia,iar in 2002 oltul nu era asa cum il vedetzi azi curgea prin coada la salcia arsa,erau numai carasari, asa ca ce e in ziua de azi se poate numi nunta fatza de anii trecutzi

iar alta bomba vine de la bradu,vor saptamana asta sa mute oltul,acolo sa vezi nunta.......

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Iun 2010, 00:33

Oltul inj zona Cornet-Rm.Valcea, este negru, iar afara ploua torential :evil: :evil:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 21 Iun 2010, 14:24

oltul la porumbacu ieri era perfect pescuibil .se vedea oscilanta la 40cm sub apa . totusi nici un atac. in concluzie nici un peste. :(

Scrie răspuns