Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
sa revenim la topic:
ieri oltul era limpede la scoreiu si arpasu. peste nu prea se prinde. cu cativa avati si un salau am facut show. in rest, doar la stationar se prindeau carasi si platici.
un singur pescar a mai prins 2 avati miercuri noaptea la rapala x-rap. dimineata cineva i-a furat pestii ancorati la 10 m de cort
ieri oltul era limpede la scoreiu si arpasu. peste nu prea se prinde. cu cativa avati si un salau am facut show. in rest, doar la stationar se prindeau carasi si platici.
un singur pescar a mai prins 2 avati miercuri noaptea la rapala x-rap. dimineata cineva i-a furat pestii ancorati la 10 m de cort

astea is rezultatele "faimei si laudei" din galerie, sa inteleg ca va asteptati sa puneti o poze cu pesti sa fiti linsi la buci
si sa nu remarce nimeni unde s-o intamplat ticalosia?
si mai e si varianta cu prietenul prietenului prietenilor
asa ca va plangeti dejeaba, dati acolo din 2 in 2 m ca nu-i asa rau daca va cunoasteti
plus ca daca sti cu ce se manca si ai incredere in stilul tau, poti fi singuru intre 100 care prinde
mai enervanta e presiunea pe apa si galagia

asa ca va plangeti dejeaba, dati acolo din 2 in 2 m ca nu-i asa rau daca va cunoasteti

mai enervanta e presiunea pe apa si galagia
- kriss-wolf
- veteran
Stiu foarte bine ce am scris si ce am vrut sa punctez.Ce interpretezi tu,mi-i se rupe.La Scorei dau f. rar,asa ca la treaba cu" locurile tale" las-o mai moale,nu te mai simtzi atacat,ca nu are rost.La fel cum itzi spuneam tzie cum si ce despre Olt asa o sa scriu in continuare si aici.Daca "nunta" vad, ,pai aia scriu fratzioare.p5ih0 scrie:ori uiti ce scrii, ori o dai la-ntors ca la ploiesti.elias scrie:Si la inghesuiala care-i pe apa nu ar fi de mirare sa mai aghetzi si cate un brasovean sau chiar sibian.Desi astia din urma incep sa se restranga ca nu mai e loc,ba chiar multzi o iau la vale in cautare de liniste.
am zis "pardon" , pt ca m-a deranjat cum ai pus problema. parca tu ai fi ala care locuieste in scorei de 20 de ani si brasovenii si sibienii, au inceput sa vina de anu asta sa iti ocupe tie locurile... lucru care il stim amandoi ca nu-i asa
- kingofbeasts
- veteran
intradevar , doar ca oltul spre deosebire de mures e tinut in baraje (regim tampon)ceea ce face ca tulbureala de la arpas sa ajunga la porumbacu cam in 2 zile de regula.kzoli scrie:kingofbeasts scrie:buna intrebare. sper ca nu s-a tulburat de la ploaie ca si eu vrea sa ies sambata seara. cei care au azi sansa sa vada oltul da-ti un semn.pana sambata mai e si vineri si multe se pot intampla in 24-36 ore ... Muresul in zona noastra a schimbat culoarea in doar 2-3 ore si tot asa a ramas ... cafeniu ...