Starea Oltului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 18 Iun 2010, 12:38

Unde am ajuns .....pana si pesti prinsi se fura ....unii de la altii mai norocosi ... asta sa fie semn oare ca nu se mai fura lansete ???

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 18 Iun 2010, 12:42

kzoli scrie:Unde am ajuns .....pana si pesti prinsi se fura ....unii de la altii mai norocosi ... asta sa fie semn oare ca nu se mai fura lansete ???
pana la furat de lansete mai e ,in prima faza se va trece la taiat fire. cel putin asa a fost pe dunare.
din pa cate am ajuns rau (foamete mare).asta e o noua etapa in C&R , prins de tine si eliberat de altul (din pacate in tolba lui) :evil:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 18 Iun 2010, 12:42

[quote="elias.Daca "nunta" vad, ,pai aia scriu fratzioare.[/quote]

Ce ti-e cu jurnalistii astia!!!!Din asta traiesti ,,prietene''?Scrii de nevoie?Daca nu, las-o mai moale,urmeaza sa se mai mute Bucurestiul aici si e complet.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Iun 2010, 12:48

:lol: :lol:
Oricum notitzele de la drillurile tale de duminica le tzin pitite :wink: Fac bani grei :lol: :wink:
Rares,ti-o fost greu sa treci cu barca ai? :lol: Ai fi fost in stare sa ma faci sa vin eu inot :lol:

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 18 Iun 2010, 12:52

ne-am lamurit, e ok ! just a missunderstanding :lol: a very funny one :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Iun 2010, 12:52

bre, daca nu va potoliti va tzap pe totzi in apa si apoi pescui singur...ca la "inmormantare" :lol: si daca am chef de un dril mai serios ma duc la Avrig sa va aghetz de pe fund din cand in cand :lol: :lol: :lol:
P.S. asta daca nu va gaseste hatzarii inainte :lol:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 18 Iun 2010, 12:56

elias scrie::lol: :lol:
Oricum notitzele de la drillurile tale de duminica le tzin pitite :wink: Fac bani grei :lol: :wink:
Rares,ti-o fost greu sa treci cu barca ai? :lol: Ai fi fost in stare sa ma faci sa vin eu inot :lol:
Hai ca e interesant,se pare ca ne cunoastem,baga un MP sa stiu si eu cu cine vorbesc.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Iun 2010, 13:03

fishi scrie:
elias scrie::lol: :lol:
Hai ca e interesant,se pare ca ne cunoastem,baga un MP sa stiu si eu cu cine vorbesc.
:lol: :lol: :lol: greu va prindeti :P

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 18 Iun 2010, 13:45

kzoli scrie:Unde am ajuns .....pana si pesti prinsi se fura ....unii de la altii mai norocosi ... asta sa fie semn oare ca nu se mai fura lansete ???
se furau si inainte de 2007 si dupa,eram sus pe baraj si dimineatza pe la 4juma striga unu de il durea gura betzele betzele mele unde sunt (saraku om era din brasov)iar faptasii erau paznicii de la balta din dreapta,trecusera pe la 3 si ceva pe dig,eram treaz si vegheam bambinele :lol: ca de nu ma faceau si pe mine si pe pretenu care sforaia in scaun :lol:

pike nu te rade ca la katzi am vazut sambata trecuta era sa dau in damblale,era sa si agatz un mosulika pitit in tufe :lol:

stazi linistitzi ca nu prindea nimeni nimik, majoritatea erau la fund dupa karas si gratar cu tot familionu(unii chiar de 4 zile special ptr somn de la valcea venisera :lol:),dar totzi aveau privirile agere cand treceai pe langa ei ,pana si damele in costum de baie tolanite la soare kaskau ochii ca cepele,pakat ca nu am filmat :lol:

asa ca in concluzie venitzi tata si de la cernavoda ca luatzi tzeapa daka nu cunoastetzi unde sa datzi si cu ce :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Iun 2010, 14:07

Damele,cat erau damele? :lol: :lol: Noi unde ducem mai Edi musafirii cand vin?Mor io daca stiu,sa nu ne facem de kko sa creada lumea ca-i scoatem la vreo nunta pe malul Oltului. :lol: :lol:

Scrie răspuns