Spinning la clean in zona Pitesti...pe unde?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 20 Iul 2009, 12:59

golit inseamna aproape blana, cu apa doar pe cursurile celor 2 rauri. in tudor ramaneau baltoace pline de cleni, carasi, babusti, stiuci, baltoace pe care le-au exterminat tiganii.
pestele ar fi supravietuit fiindca golirea dura doar 2 zile, intre timp asta s-a si intamplat, am vazut cativa obleti care zburdau...
iar ce se intampla in america, e o alta realitate.

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 20 Iul 2009, 18:47

fratelecelmic scrie:golit inseamna aproape blana, cu apa doar pe cursurile celor 2 rauri. in tudor ramaneau baltoace pline de cleni, carasi, babusti, stiuci, baltoace pe care le-au exterminat tiganii.
pestele ar fi supravietuit fiindca golirea dura doar 2 zile, intre timp asta s-a si intamplat, am vazut cativa obleti care zburdau...
Pacat...si deprimant. Ati incercat sa sunati jandarmii? Nu stiu, zic si eu asa, probabil ca nimic nu s-ar fi intamplat.
De fapt, am sunat eu o data vara asta (la mine in sudul judetului Valcea) la primarie sa-i informez (ma dusesem prin padure---ma rog, ce a mai ramas din ea--dupa ciuperci) ca niste etnici dintr-o comuna alaturata carau lemne cu carutele, lemne din padurile noastre. Urmarea? Au sunat si ei mai departe, nu stiu pe unde erau stationati jandarmii, si acestia au aparut asa, agale, intr-un Logan de Bucuresti cam la vreo 45min dupa telefonul meu. Bineinteles ca nu mai era nici urma de hoti. Am sunat cand i-am vazut pe tigani intorcandu-se cu lemnele si cand mi-am data seama ca le va lua ceva timp sa urce o anumita coasta (carutele erau pline si niste cai mai batrani refuzau sa urce). Daca ar fi venit politistii din comuna i-ar fi prins acolo pentru ca a durat vreo juma' de ora pana au reusit sa treaca dealul (cu descarcat si incarcat de lemne, bataie pe saracii cai etc). Dar baietii nu s-au deranjat, cu toate ca explicasem la telefon care era treaba si ca trebuia actionat rapid. Oare numai jandarmii mai au atributii in domeniul asta? In orice caz, e jale!

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 31 Iul 2009, 21:54

nu mai da nimeni la clean p-acilea?mda...azi avusei o partida pe cinste,capturi frumoase,trasaturi multe,rateuri d-asemenea :lol:

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 01 Aug 2009, 10:28

mai există si alti rapitori, in special pe olt...cleni mai la toamna cand incepe munca.tot facem o partida, dak vrei...

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 01 Aug 2009, 17:10

nasolu scrie:nu mai da nimeni la clean p-acilea?mda...azi avusei o partida pe cinste,capturi frumoase,trasaturi multe,rateuri d-asemenea :lol:
Mai pune si tu niste poze, sau ti-e rusine cu ei? :D

aditud
senior
senior

Ceva nou (pentru mine)

Mesaj de aditud » 11 Aug 2009, 04:27

Am promis o poza daca mai prind ceva in afara de bass.
Ghici ce-am luat azi? Indiciu: nu-i stiuca, e sora mai mare:

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9097

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 11 Aug 2009, 08:05

aha...deci muschi asta a fost luata la spinning in zona Pitesti :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 11 Aug 2009, 16:04

Sorin scrie:aha...deci muschi asta a fost luata la spinning in zona Pitesti :D :D
Da, a fost luata la spinning. Cu zona e alta treaba...

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 17 Aug 2009, 20:44

partida frumoasa pe seara la canal prundu,cleni frumosi si doi salaiasi de15cm,e din ce in ce mai prezent pe la noi,pacat de prostia unora care retin tot puietul pe care-l prind pescuind cu pestisor viu la Zeama Rece..

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 19 Aug 2009, 22:52

si eu la fel, dar salaii mai mari, cam 20 -25 cm eliberati desigur.
aia mari, la olt...

Scrie răspuns