Spinning la clean in zona Pitesti...pe unde?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
golit inseamna aproape blana, cu apa doar pe cursurile celor 2 rauri. in tudor ramaneau baltoace pline de cleni, carasi, babusti, stiuci, baltoace pe care le-au exterminat tiganii.
pestele ar fi supravietuit fiindca golirea dura doar 2 zile, intre timp asta s-a si intamplat, am vazut cativa obleti care zburdau...
iar ce se intampla in america, e o alta realitate.
pestele ar fi supravietuit fiindca golirea dura doar 2 zile, intre timp asta s-a si intamplat, am vazut cativa obleti care zburdau...
iar ce se intampla in america, e o alta realitate.
Pacat...si deprimant. Ati incercat sa sunati jandarmii? Nu stiu, zic si eu asa, probabil ca nimic nu s-ar fi intamplat.fratelecelmic scrie:golit inseamna aproape blana, cu apa doar pe cursurile celor 2 rauri. in tudor ramaneau baltoace pline de cleni, carasi, babusti, stiuci, baltoace pe care le-au exterminat tiganii.
De fapt, am sunat eu o data vara asta (la mine in sudul judetului Valcea) la primarie sa-i informez (ma dusesem prin padure---ma rog, ce a mai ramas din ea--dupa ciuperci) ca niste etnici dintr-o comuna alaturata carau lemne cu carutele, lemne din padurile noastre. Urmarea? Au sunat si ei mai departe, nu stiu pe unde erau stationati jandarmii, si acestia au aparut asa, agale, intr-un Logan de Bucuresti cam la vreo 45min dupa telefonul meu. Bineinteles ca nu mai era nici urma de hoti. Am sunat cand i-am vazut pe tigani intorcandu-se cu lemnele si cand mi-am data seama ca le va lua ceva timp sa urce o anumita coasta (carutele erau pline si niste cai mai batrani refuzau sa urce). Daca ar fi venit politistii din comuna i-ar fi prins acolo pentru ca a durat vreo juma' de ora pana au reusit sa treaca dealul (cu descarcat si incarcat de lemne, bataie pe saracii cai etc). Dar baietii nu s-au deranjat, cu toate ca explicasem la telefon care era treaba si ca trebuia actionat rapid. Oare numai jandarmii mai au atributii in domeniul asta? In orice caz, e jale!
-
- senior
Ceva nou (pentru mine)
Am promis o poza daca mai prind ceva in afara de bass.
Ghici ce-am luat azi? Indiciu: nu-i stiuca, e sora mai mare:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9097
Ghici ce-am luat azi? Indiciu: nu-i stiuca, e sora mai mare:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9097
-
- senior