Spinning la clean in zona Pitesti...pe unde?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 03 Sep 2009, 08:45

misto ca o mai ia dupa ce a golit tudorul iar, dak nu stiati.
credeam ca s-a tulburat definitiv si golestiul la fel, sa nu mai care rahații salaiasi cat palma cu sacosa.
la prundu am luat inainte si cleni frumosi la 700-800 si chiar un pastrav, al doilea pe anul asta pe langa noi.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 03 Sep 2009, 13:57

stiam de tudor ca l-au golit din nou,ieri nu-mi venea sa cred ca am prins ceva pe o apa care cu o zi in urma era namol,din cate se aude urmeaza golestiul sa fie scazut la blana,atunci sa te tii...

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 05 Sep 2009, 11:08

cica la anul il golesc. ar fi vorba de un ciclu de 10 ani, dupa care il golesc.
dar la olt nu a golit nimeni un baraj vreodata, ca l-au scazut e alta treaba.
ti-e si scarba. la noi in afara de bibani, cleni si pisoi de salaiasi nu ai la ce sa pescuiesti, multumita desteptilor de la ape, agvps-ului si altor nesimtiti.
am mai spus eu odata ca in cativa ani o sa mai prindem pe langa pitesti doar cativa obleti si aia munciti...

kauciuk
utilizator nou
utilizator nou

clean

Mesaj de kauciuk » 06 Sep 2009, 14:53

Salut !! Daca ati mai fost pe Arges, va rog sa imi confirmati ---- Tone de marlita de 200 grame, 2 cleni 1 zi intreaga :x , si multi plutasi la pestisor pentru acele marlite! Nu mai suport, nu mai gasesti un loc liber. In zona Vadul vechi, la confluenta dintre canalul de fuga si vadul vechi am avut ratarea vietii...la clean. L-am vazut, am stat cu el in drill circa 1 minut pur si simplu nu a vrut el o poza, fapt pentru care joi spre vineri nu am putut sa dorm :D . Nu imi venea efectiv sa cred ca un clean poate sa creasca atat; m-am gandit o perioada chiar ca e posibil sa nu fi fost clean, posibil vreun avat dar totusi eu zic ca inca mai vad cum trebuie. aaaa dovada cu cel de 48 de cm http://img198.imageshack.us/i/pict1357.jpg/ vedeti ca se incarca mai greu. V-am pupat si fire intinse!!!

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 06 Sep 2009, 17:54

deci pe vadu vechi la bascov mergi. puteai si tu sa spui.
am un prieten care a luat acum o luna o stiuca la 7 kg.
dak ai dat aici, cleanul ala putea sa aiba si 4 kg

kauciuk
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de kauciuk » 06 Sep 2009, 22:40

Am spus ca la vadu' vechi din prelungirea lacului tudor... La mitica ciobanul daca stiti! Oricum cleanul din poza e prins la bascov. Sincer stiuca de 7 kg la bascov pe vad nu cred vreodata. Sper ca ai vazut-o! Oricum fire intinse!

kauciuk
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de kauciuk » 06 Sep 2009, 22:42

Puteai sa fi putin mai atent si sa nu insinuezi pe o tenta cel putin malitioasa ca "nu as fi vrut sa dezvalui locul", pentru ca sincer nu e frumos...ia citeste "Alta problema e cu cleanul de balta gen "monstrii" de la Bascov... E un adevarat chin sa-i prinzi. Tu cum crezi ca au ajuns ei la dimensiunile alea daca nu prin viclenie si precutie. M-am dus ce-i drept vreo 3 saptamani in continuu pe acolo si intr-un final am reusit sa pacalesc unul dintre venerabilii de acolo. 48 cm ....." asta e unul din mesajele de la pagina 10.ok :idea:
Si cu cele 4 kg totusi sa nu exageram! Nu cred ca am fost eu atat de norocos incat sa fi dat peste cel mai mare clean prins vreodata... mai dezbraca-l putin ca esti prea pescar acum...

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 07 Sep 2009, 08:53

clenii de pe vadu vechi de la bascov sunt acolo de multi ani, cel mai mare pe care l-am vazut personal prins avea vreo 2 kg. am un prieten care pescuia frecvent la match acolo, pescar bun, cu fir de 18, avea rupturi la 2-3 partide. de asta ma gandeam ca pot fi balauri de atatia ani. cu stiuca de 7, si eu sunt sceptic, dar e posibil datorita golirii repetate a bascovului.
vadul vechi de la prundu mai peste 2-3 sapt. in rest canalul de fuga:voblere cu bile si sa stii sa il tii cam la 2 m de mal. eu nu pot decat o data pe sapt pe aici, in rest pe olt din barca la saly, avati, somni, bibani, vaduvite si guvizi.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 07 Sep 2009, 14:29

am vazut in vara cateva bucati la vadu vechi bascov de mi-a cazut si berea din mana :D am incercat o juma de ora si m-am lasat pagubas,unul dintre cleni batea cu siguranta spre4kg,n-am mai calcat p-acolo ca-mi fac sange rau :D

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 07 Sep 2009, 15:41

le dam de cap mai la toamna. :twisted:

Scrie răspuns