Spinning la clean in zona Pitesti...pe unde?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
-
- senior
cica la anul il golesc. ar fi vorba de un ciclu de 10 ani, dupa care il golesc.
dar la olt nu a golit nimeni un baraj vreodata, ca l-au scazut e alta treaba.
ti-e si scarba. la noi in afara de bibani, cleni si pisoi de salaiasi nu ai la ce sa pescuiesti, multumita desteptilor de la ape, agvps-ului si altor nesimtiti.
am mai spus eu odata ca in cativa ani o sa mai prindem pe langa pitesti doar cativa obleti si aia munciti...
dar la olt nu a golit nimeni un baraj vreodata, ca l-au scazut e alta treaba.
ti-e si scarba. la noi in afara de bibani, cleni si pisoi de salaiasi nu ai la ce sa pescuiesti, multumita desteptilor de la ape, agvps-ului si altor nesimtiti.
am mai spus eu odata ca in cativa ani o sa mai prindem pe langa pitesti doar cativa obleti si aia munciti...
clean
Salut !! Daca ati mai fost pe Arges, va rog sa imi confirmati ---- Tone de marlita de 200 grame, 2 cleni 1 zi intreaga
, si multi plutasi la pestisor pentru acele marlite! Nu mai suport, nu mai gasesti un loc liber. In zona Vadul vechi, la confluenta dintre canalul de fuga si vadul vechi am avut ratarea vietii...la clean. L-am vazut, am stat cu el in drill circa 1 minut pur si simplu nu a vrut el o poza, fapt pentru care joi spre vineri nu am putut sa dorm
. Nu imi venea efectiv sa cred ca un clean poate sa creasca atat; m-am gandit o perioada chiar ca e posibil sa nu fi fost clean, posibil vreun avat dar totusi eu zic ca inca mai vad cum trebuie. aaaa dovada cu cel de 48 de cm http://img198.imageshack.us/i/pict1357.jpg/ vedeti ca se incarca mai greu. V-am pupat si fire intinse!!!

-
- senior
Puteai sa fi putin mai atent si sa nu insinuezi pe o tenta cel putin malitioasa ca "nu as fi vrut sa dezvalui locul", pentru ca sincer nu e frumos...ia citeste "Alta problema e cu cleanul de balta gen "monstrii" de la Bascov... E un adevarat chin sa-i prinzi. Tu cum crezi ca au ajuns ei la dimensiunile alea daca nu prin viclenie si precutie. M-am dus ce-i drept vreo 3 saptamani in continuu pe acolo si intr-un final am reusit sa pacalesc unul dintre venerabilii de acolo. 48 cm ....." asta e unul din mesajele de la pagina 10.ok
Si cu cele 4 kg totusi sa nu exageram! Nu cred ca am fost eu atat de norocos incat sa fi dat peste cel mai mare clean prins vreodata... mai dezbraca-l putin ca esti prea pescar acum...

Si cu cele 4 kg totusi sa nu exageram! Nu cred ca am fost eu atat de norocos incat sa fi dat peste cel mai mare clean prins vreodata... mai dezbraca-l putin ca esti prea pescar acum...
-
- senior
clenii de pe vadu vechi de la bascov sunt acolo de multi ani, cel mai mare pe care l-am vazut personal prins avea vreo 2 kg. am un prieten care pescuia frecvent la match acolo, pescar bun, cu fir de 18, avea rupturi la 2-3 partide. de asta ma gandeam ca pot fi balauri de atatia ani. cu stiuca de 7, si eu sunt sceptic, dar e posibil datorita golirii repetate a bascovului.
vadul vechi de la prundu mai peste 2-3 sapt. in rest canalul de fuga:voblere cu bile si sa stii sa il tii cam la 2 m de mal. eu nu pot decat o data pe sapt pe aici, in rest pe olt din barca la saly, avati, somni, bibani, vaduvite si guvizi.
vadul vechi de la prundu mai peste 2-3 sapt. in rest canalul de fuga:voblere cu bile si sa stii sa il tii cam la 2 m de mal. eu nu pot decat o data pe sapt pe aici, in rest pe olt din barca la saly, avati, somni, bibani, vaduvite si guvizi.
-
- senior