Spinning la clean in zona Pitesti...pe unde?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
am fost eu ieri pe vadu vechi la bascov. liniste totala, in 3 ore pe seara absolut nici o muscatura, nici macar un tzac. am incercat de toate: mepps aglia nr.1 (argintie + aurie), dorado (invader, alaska), strike pro, salmo etc. pur si simplu nu a mancat. mai era un baiat dadea la musca si pestisor si tot degeaba.. in schimb batea stiuca mai jos de era belea, fierbea apa.
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. by Albert Einstein.
-
- senior
mai ai de asteptat vreo luna, poate doua. pentru tine fac si poze...aditud scrie:Nu mor sa vad clean de 4kg...mi-ar ajunge unul de 3kg. Hai cu pozele! Neaparat prins pe langa Pitesti.
Acum incep sa-nteleg de ce nasolu nu m-a dus la vadul vechi de la Bascov (sau Tudor?). I-a fost frica sa nu-l fac de ras
exact,d-aia imi era frica!ca ma faci de ras si nu prinzi nici acolo,iar eu te-am laudat la toata lumeaaditud scrie:Nu mor sa vad clean de 4kg...mi-ar ajunge unul de 3kg. Hai cu pozele! Neaparat prins pe langa Pitesti.
Acum incep sa-nteleg de ce nasolu nu m-a dus la vadul vechi de la Bascov (sau Tudor?). I-a fost frica sa nu-l fac de ras

-
- senior
am pescuit si eu cu adi si e perseverent, si in nici un caz ghinionist sa nu prinda nici un peste, asa ca las-o mai subtire...
apropo, clenii i-am lasat deocamdata, ma maireped dupa-amiaza la golesti pe taluz la distractie bibani si cate 6-7 strapi eliberati, normal.
pe canal la prundu de ja e scarbos: numai bajeti cu vergile si cu pungile de metro dupa ei
apropo, clenii i-am lasat deocamdata, ma maireped dupa-amiaza la golesti pe taluz la distractie bibani si cate 6-7 strapi eliberati, normal.
pe canal la prundu de ja e scarbos: numai bajeti cu vergile si cu pungile de metro dupa ei
referitor la adi,chiar am glumit,stie si el ca sunt un tip carcotas..pe golesti astept iarna sa dau de pe pod la bibi,evident,cu termosu'de tuica fiarta pe dreaptafratelecelmic scrie:am pescuit si eu cu adi si e perseverent, si in nici un caz ghinionist sa nu prinda nici un peste, asa ca las-o mai subtire...