contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
farkas
- utilizator nou

salut !
daca are cineva informatii despre balta satului din Padureni ?daca se prinde ceva ? ce ? cu ce ?cind ?....................???

mersi !!!!!!!
-
BTU
- utilizator constant

Ceva rapitor,daca mai este.
-
Dreamer
- Moderator

-
Acum ceva timp era stiuca, somn, avat, clean si mai rar bibi, dar e cam dificil de pescuit de pe mal.
-
mihali
- veteran

farkas scrie:salut !
daca are cineva informatii despre balta satului din Padureni ?daca se prinde ceva ? ce ? cu ce ?cind ?....................???

mersi !!!!!!!
E vorba de Padureni-Siret?
-
BTU
- utilizator constant

Da
-
mihali
- veteran

Suntem obisnuiti sa'i spunem "acumulare Rogojesti" pentru ca asa ii si este numele si de aceea m'a surprins denumirea.
Contrar parerilor, de ani buni bibanul . este cel mai frecvent.Se prinde cam in toate perioadele anului dar nu in toate zonele lacului.Este si destula stiuca, chiar daca anul acesta nu a fost interesata de naluci.La fel ca si avatul.Crapul si carasul este prada preferata la stationar dar, cele mai bune rezultate sunt de pe barca.De pe mal si de pe barca merge cu o mare frecventa babusca si rosioara mare. Somn? Poate unul mititel, pe mal , la umbra. Pentru rupt unditele, cteno si novac mare. In schimb ne bucuram ca este morunasul dar mai ales linul care in acest an a fost foarte interesat de rama.
-
pensionaru
- veteran

-
@mihali
au fost facute populari cu chinezoi pe Rogojesti sau au venit de la ukraineci?
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
mihali
- veteran

Anul trecut, ne'au trimis ucrainenii de toate:acoperisuri de case, lemn gata finisat, paduri intregi de copaci cu tot cu radacina, gunoaie si mult peste. Cteno, novac, etc.
-
pensionaru
- veteran

-
mihali scrie:Anul trecut, ne'au trimis ucrainenii de toate:acoperisuri de case, lemn gata finisat, paduri intregi de copaci cu tot cu radacina, gunoaie si mult peste. Cteno, novac, etc.
Mihali iti multumesc pt raspuns dar l-am citit abia astazi ca am plecat sambata dupa amiaza pana la Bucecea. Eram curios ca se plangeau niste "ecranisti" ca au prins niste avati mici da cu capul mare.
Pe la Bucecea pe rau se mai ia cate o stiuca cate un biban,avat,clean. Am vazut niste atacuri de stiuca de-am ramas ca la dentist. Stiuca este multa(ca doar a venit din lac) dar mica,pana in kg.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
marcel gheorghita
- senior

de marcel gheorghita » 14 Sep 2009, 14:10
"Pe la Bucecea pe rau se mai ia cate o stiuca cate un biban,avat,clean. Am vazut niste atacuri de stiuca de-am ramas ca la dentist. Stiuca este multa(ca doar a venit din lac) dar mica,pana in kg."
Unde se mai ia stiuca? Pe curgator? Ca pe baraj la Ionaseni se mai ia destula...trage la setca monofilament....iar cei care prind pe curgator sunt asa de bucurosi ca mai prind cate o stiuca, ca repede uita sa-i mai dea drumul, chiar daca are numai 25-30 cm...