siret
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Va referiti, probabil, la cele doua deversoare din dreapta. Datorita nivelului apei nici nu poate fi vorba sa mai treaca prin tunelul care duce la turbinele electrice.marcel gheorghita scrie:... duminik portile erau inchise, se evacua apa pe la turbine, prin lateral....am inteles ca au ceva lucrari la baraj....
siret
Cred ca cei de la baraj zapacesc pestii ca turbioneaza mereu cand nici nu te astepti. De doua ori era sa ne ia apa sculele intr-o singura zi. Cutia cu viermusi mi-a si furat-o ca era mai aproape de apa. Asta e! Traim in Romania si face fiecare ce-i taie capul fara sa avertizeze pe nimeni in prealabil. Nu se gandeste nimeni ca pot pierii vieti omenesti dintr-o prostie ca asta

Siret
Eu zic, ca o sirena nu costa o avere si s-ar putea da un semnal de avertizare in prealabil. La un moment dat doi colegi de-ai mei au intrat dezbracati in apa sa curete vegetatia submersa din zona malului pentru a nu se incurca montura (cu sau fara peste) in momentul drillului sau a recuperarii. Nici unul nu stia sa innoate. Daca venea viitura atunci, ii lua cu totul si pe ei. M-a speriat si pe mine puterea curentului care se formeaza. Daca nu aveam bine ancorate pe suporti lansetele de fund, ni le smulgea si le lua cu totul.
Eu nu cred ca nu exista o solutie, mai degraba cred ca e vorba de lipsa de respect si raspundere din partea factorilor de decizie de acolo. Totul e OK pana nu va fi un accident mortal si vor da cu "subsemnatul" prin tribunale!!!
Eu nu cred ca nu exista o solutie, mai degraba cred ca e vorba de lipsa de respect si raspundere din partea factorilor de decizie de acolo. Totul e OK pana nu va fi un accident mortal si vor da cu "subsemnatul" prin tribunale!!!