siret
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pityule, s-a rezolvat! Abia ai cerut si deja s-a gasit solutia. Decat sa puna sirena, au gasit o solutie mai simpla si mai ieftina: nu ma ai voie sa pescuiesti unde pescuiai!
La ce ma refer?
In OUG 23/2008 se spunea ca e interzis:
" pescuitul in scop comercial pe cursul unei ape curgatoare in zona de 500 m aval de baraj"
dar pescuitul sportiv era permis.
Acu a votat Camera Deputatilor legea de adoptare a OUG 23/2008 si afland de ideile lui Pityu au decis ca este interzis:
" pescuitul in scop comercial si recreativ/sportiv pe cursul unei ape curgatoare in zona de 500 m aval de baraj"
Asa ca, dragule, ia-ti frumos scaunelul si muta-te mai jos cu 450 m!
Stiu cateva baraje in tara unde se pescuia la greu in aval de ele la sub 100 m. Ce veti face?
La ce ma refer?
In OUG 23/2008 se spunea ca e interzis:
" pescuitul in scop comercial pe cursul unei ape curgatoare in zona de 500 m aval de baraj"
dar pescuitul sportiv era permis.
Acu a votat Camera Deputatilor legea de adoptare a OUG 23/2008 si afland de ideile lui Pityu au decis ca este interzis:
" pescuitul in scop comercial si recreativ/sportiv pe cursul unei ape curgatoare in zona de 500 m aval de baraj"
Asa ca, dragule, ia-ti frumos scaunelul si muta-te mai jos cu 450 m!

Stiu cateva baraje in tara unde se pescuia la greu in aval de ele la sub 100 m. Ce veti face?
siret
Mihaita draga, nu stiu cum se face, dar de cate ori te contrazici cu mine intotdeauna gresesti. Cred ca o faci intentionat! Ti-am zis eu. Tu tii cu ursu'.
Du-te pana la barajul de la Racaciuni (Bacau) ca e la o aruncatura de bat
sa vezi cati KM. sunt de la baraj pana la capatul canalului de turbinare. Tine minte - eu am zis KM. nu 500m. Iti mai spun ca la capatul canalului tocmai incepe lacul de acumulare de la Sascut, care are si el cativa KM. buni (vreo 18 daca nu ma insel). Asa ca nu imi voi muta scaunelul dragule!!!

Du-te pana la barajul de la Racaciuni (Bacau) ca e la o aruncatura de bat

Salutari tuturor pescarilor!
Sunt interesat de o iesire in weekend la Ciuslea si as dori cateva informatii. Marturisesc ca nu stiu f multe despre loc asa ca orice informatie este binevenita ( ce rapitori predomina, in amonte sau in aval de baraj, plastice, linguri sau voblere, dimensiuni ale jigurilor, culori, etc.)
Va multumesc anticipat!
Sunt interesat de o iesire in weekend la Ciuslea si as dori cateva informatii. Marturisesc ca nu stiu f multe despre loc asa ca orice informatie este binevenita ( ce rapitori predomina, in amonte sau in aval de baraj, plastice, linguri sau voblere, dimensiuni ale jigurilor, culori, etc.)
Va multumesc anticipat!
Am trecut eu in WE...
Lume ca la balamuc, peste mumu...
De predominat, nu predomina nimik! Din cand in cand se ia cate un strap sau un avat sau un somn. Daca sunt 50 de oameni pe mal si cineva ia 2 salai o sa se duca veste ca ...."Se ia salau..." cand de fapt media a fost de 0,1 salau pe cap de pescar
Lume ca la balamuc, peste mumu...
De predominat, nu predomina nimik! Din cand in cand se ia cate un strap sau un avat sau un somn. Daca sunt 50 de oameni pe mal si cineva ia 2 salai o sa se duca veste ca ...."Se ia salau..." cand de fapt media a fost de 0,1 salau pe cap de pescar

Spining....Prea bun ca sa fie light...