siret
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Din pacate la Rogojesti se pare ca au ras si bibanul cu plasele ,daramite stiuca ...mihali scrie:Aici, la Rogojesti, nu da nici un semn.pensionaru scrie:Am vazut niste atacuri de stiuca de-am ramas ca la dentist. Stiuca este multa(ca doar a venit din lac) dar mica,pana in kg.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Am facut cunostiinta cu Rogojestiul in 2004 la primul concurs de rapitori organizat in cadru campionatului national...mihali scrie:Chiar daca vreau sa nu aveti dreptate ceea ce s'a intamplat in primavara si la acest inceput de toamna, ma face sa accept si aceasta idee.valistrati scrie: Din pacate la Rogojesti se pare ca au ras si bibanul cu plasele ,daramite stiuca ...
In 2007 daca va aduce-ti aminte s-au prins in cadrul concursului aproape 5000 de bibani ....
In we. trecut au pescuit in zona barajului timp de 2 zile -12 pescari din cadrul TAVP si s-au prins in jur de 50 bibani care depaseau limita de 15 cm...restul pina la 1000 erau de 8,10, 13 cm....

Intreb retoric ....unde sunt bibanii de altadata???
Toate acestea se intampla dupa viitura de anul trecut(o viitura cum n'a mai fost niciodata pe acest lac).De fapt si conformatia terenului s'a schimbat in mod radical. Cred ca peste 40% din lac este colmatat. Si inca un lucru: nu se mai prinde stiuca si biban mic decat foarte putin. In schimb cele mai mari capturi de stiuca s'au prins dupa porti, in aval.valistrati scrie: Intreb retoric ....unde sunt bibanii de altadata???
Sa fi plecat?
-
- veteran
Nu stiu daca au plecat sau nu ....stiu doar ca biban mic si f. mic am prins gramada ...din pacate cei de peste 15 cm sunt f. rari....
Stiu ca a fost viitura anul trecut ,dar totusi in concursul organizat dupa viitura sau prims in jur de 1600 de bibani ,multi dintre ei peste 25 cm ,iar premiul pt. captura a fost cistigat cu un biban de 38 cm.
Anul acesta am mari rezerve ca se vor prinde 300 de bibani de peste 15 cm .
Unde sunt bibanii ...sa fi plecat si ei in aval????
Stiu ca a fost viitura anul trecut ,dar totusi in concursul organizat dupa viitura sau prims in jur de 1600 de bibani ,multi dintre ei peste 25 cm ,iar premiul pt. captura a fost cistigat cu un biban de 38 cm.
Anul acesta am mari rezerve ca se vor prinde 300 de bibani de peste 15 cm .
Unde sunt bibanii ...sa fi plecat si ei in aval????
- lucian_flo
- senior
-
- veteran