contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
MuskMd
- veteran

Ghenadie scrie:MuskMd scrie:suna civilizat. dar daca nu are cine sa faca recomandarile respective?
care sunt criteriile?
sincer am ceva drum in toamna si stau mai multe zile in bucuresti si as trage o raita.....
Bre, tu musai sa vii pregatit, restul e can can
@ Qnyx - organizezi pentru un moldovean, care nu e de la Vaslui

, partida pe Sarulesti, asa-i?
pardon, pentru doi

ce pregateala? mai comand 50 de gume si jiguri mici ca n-am
nuiaua si gata.
numai sa ne primeasca oamenii prin octombrie
stii ca de mult vreu sa dau si pe balta

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
adrian99
- veteran

zamfi,ce ziceam eu(pagina2):romanii sunt bagati toti in aceeasi oala(adica hoti)si asa suntem priviti
strainii(indiferent cat de "parliti"sunt)cand ajung la noi sunt tratati regeste....daoar pe principuil ca sunt straini(asta insemnad automat civilizatie)
culmea,pe afara cei care fura sunt nagrobieni,arabi si apoi romanasii....asta am constatat acum 1luna cand am fost intr-o excursie prin cateva tari europene
asa ca indiferent ca demonstram ca suntem corecti(aia care suntem)respectam natura,regulamentul baltilor,tot hoti suntem catalogati
-
MuskMd
- veteran

oameni buni , chiar nu conteaza. cat timp e balta privata propreteru' face regulile.....
fiecare are de ales : ii convine merge, nu ii convine , merge in alta parte
The ugly truth....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
Zamfi
- veteran

@adrian99 si MuskMd
Amandoi aveti dreptate.Din pacate...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
stefanflorin
- veteran

Daca baga la sacosa in timpul concursurilor...ce pretentii sa ai de la unii? Si cum sansele sa triezi binele de rau sunt mici, mai bine pui interdictie si stii o treaba, numai ca in felul asta iti reduci substantial veniturile.
Urasc atarnatorii!
-
adrian99
- veteran

florine,din cate stiu probleme au fost la un concurs de crap(dar acum ceva timp in urma)
de atunci au aparut sin interdictiile,pescuitul cu recomandare si altele(dintre care cea mai "tare"este a treia persoana in barca,supraveghetor)urmeaza cipul de control
de alte incidente soldate cu peste ascuns eu n-am auzit
daca s-au intamplat si la concursurile de spin poate ne detaliezi

-
crapmaniacul
- veteran

Inteleg totusi ca a treia persoana in barca, supraveghetorul, este destinat in special strainilor si nu reprezinta o obligativitate in pescuitul actual la rapitori.
Vreau sa merg si sa ma relaxez la pescuit cu prietenii, nu sa stea unu langa mine in barca ... ar fi absurd. Cred ca se face un pic prea mult tapaj pe tema asta. Cine vrea sa pescuiasca acolo si este civilizat nu cred (sper) sa aiba o problema ... Cine respecta regulile as crede ca va fi respectat la randul lui.
-
stefanflorin
- veteran

Adrian, nu cunosc multe detalii, insa te asigur ca si in timpul concursurilor la salau, i-au prins cu peste la sacosa. La crap, se stie prea bine.
Din ce stiu de la dl. administrator, care e super baiat, se va pescuit numai cu insotitor in barca pentru a evita orice suspiciune. Unii nu or sa fie multumiti de acest lucru, dar e bine sa privim la partea plina a paharului, si anume posibilitatea de a pescui pe o super balta, pe care multi viseaza sa ajunga.
De faza cu verificarea clientului, etc, nu am auzit nimic, dar o sa intreb.
Urasc atarnatorii!
-
razvan m.
- veteran

-
stefanflorin scrie: Adrian, nu cunosc multe detalii, insa te asigur ca si in timpul concursurilor la salau, i-au prins cu peste la sacosa.
N-am auzit de asa nici macar la nivel de zvonistica !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
grizzly
- veteran

fiecare isi administreaza afacerea asa cum crede de cuviinta. pentru mine, este o jignire. nu sunt genul care sa faca un credit sa-si ia o mulineta si nici omul care sa caute sa se bage aiurea in seama, sa faca parte dintre ”baieti”. asta nu inseamna ca as fura ceva ce este al altuia. eu sunt cine sunt, nu trebuie sa spuna altcineva lucruri despre mine.
succes cu balta, se pare ca nu o sa mai ajung niciodata pe acolo. nu e mare pierdere pentru balta, oricum.