Sarulesti,reloded

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Re: Sarulesti,reloded

Mesaj de Sorin » 30 Sep 2014, 08:58

si eu sunt de parere ca salaii de sarulesti au un drill mai aparte
odata intepati , fac mai urat decat salii de pe alte balti
probabil are legatura ca cu faptul ca sunt niste salai frumosi , mancati bine , rotunzi si foarte vivace ....si ca multa vreme au fost ...nepescuiti
se vede treaba ca rarirea lor a fost o treaba buna fata de anii cand era f mult salau dar semanau cu zmeii ...cap mare si corp subtire :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 01 Oct 2014, 17:26

Pestii ca pestii dar cum arata apa :roll: super curata,probabil si de aici vigurozitatea pestilor :wink:

PS promit sa ajung si eu cat de curand 8)
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 04 Oct 2014, 06:25

Apa era cu tenta verde la 18grade la data de 1 octombrie 2014 (ultima zi cu soare de joi au venit norii negrii). 2 pescari in barca am prins super ok in jurul a 70 pesti punctabili (800g-3,6kg) adusi in barca (somn si stiuca scapati). Mai mult am testat din nalucile ce le aveam. Au intrat si salai de marimea fantanelului 15-30cm. Nici un peste nu a murit cu degorjor si grija s-au scos jigurile si ancorele din gura/gatul lor. Am utilizat la aducere in barca doar minciogul cauciucat (parerea mea este ca provoaca mai putine leziuni ca un grip si este mai usor de utilizat). Daca se va mentine actualul regim si conditii de acces pe balta sper ca pana in decembrie sa mai fac minim 2 iesiri. De acolo vii cum se spune: Foarte Pescuit!

Si foarte important nu uitati sonaru acasa (cu cat e mai performant atatea informatii benefice culegi si pesti adusi la barca), daca va fi vant sa va procurati o ancora adecvata cu cca 15m snur care sa va tina pe loc si nu in ultimul rand un dezgatator (asta in caz ca nu vreti sa momiti cu voblere de 65+ ron sau gambit shaduri care se gasesc deloc)!

Privind taxele acestea la data 2 octombrie 2014 erau: 100ron pescuitul pe pescar, 100ron barca (50ron pe pescar cand sunt2), 100ron camera de hotel 2 locuri (50ron pe pescar cand sunt2) fara mic dejun (nici nu e nevoie nu suntem la Mamaia) poate ca la momentul cand trebuie incalzite camerele sa coste mai mult si benzina care presupui ca o vei consuma (pt siguranta noi am dus 20l am folosit barca aia mare Black Sea cu 15cp numai pe acest tip a existat posibilitatea de a monta prinderile sonarului) pt o zi recomandabil 2 canistre de 5l si completezi cat e nevoie din mers la motoarele mai mici.

Ca recomandare nu stiu ce sa va zic dar prima data am fost cu Vali deci este posibil ca sa fie retineri daca mergi asa new etnry, totusi exista telefoane email si se poate interesa.

Inca un lucru important sa respecti traseele care Stefan vi le va indica fiind apa la un nivel scazut exista riscul ca la unele barci sa lovesti cu pintenul motorului respectiv elicea fundul sau alte structuri din lac!

In rest fir intins va urez!

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 05 Oct 2014, 14:24

Ieri vant,pesti mofturosi multi pescari experimentati au pescuit in multe zone ale lacului, s-a prins dar a fost greu.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 06 Oct 2014, 20:26

Despre partida de sambata pe Sarulesti http://conceptcustomrods.ro/din-nou-pe-sarulesti/

georgeborza
veteran
veteran

Mesaj de georgeborza » 07 Oct 2014, 19:11

Si dc nu.....jiguri pana in 5g,culori mai mult decat deschise cu o bataie discreta si un fir pana in 10lb.... :D am citit eu undeva.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 07 Oct 2014, 19:16

10 lb.adica ce diametre sunt fire si fire :wink: si vantul a batul cu 25-30km/h uneori mai intens.

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 14 Oct 2014, 07:36

Relax Trophy, Editia I
Sarulesti, 10-12 Octombrie 2014

http://www.rapitori.ro/forum/relax-trop ... 33243.html
www.pentrupescuit.ro

stoica stefan
senior
senior