Secventa atacului era in 4 feluri :
1. Tatonare si atac hotarat
2. Tanonare si la urmatorul lanseu atac clar
3. Se lasa vag pe naluca, asa cei mai multi au scapat in drill
4. Atac clar din prima dupa primele animari ale nalucii
Am fost foarte multumit de firul Savage Gear Finezze 0.10mm probabil cel ami bun fir de buget( rezistent per diametru, perfect in cast cu inelele Fuji KR, rezistent la abraziune, rotund, nu are cine stie ce memorie)
Mulineta Shimano Rarenium CI4 2500 m-a ajutat sa controlez bine firul pe vant avand viteza de recuperare mai mare, asa ca Soare C2000 a stat in cutie.
Cum am pecuit de la 9 la 18.30 cu scurte pauze de deplasare si mancare nu vad cum as si pescuit cu un echipament mai greu : Rarenium 2500 are cu fir cantarita fix 210g si lanseta Pacific Bay Quick Line pe blank LP 842(7`ft . 6-12 lb. 5-14g) doar 87g.
Vad multa lume ca se plage ca vai Zaion,CI4 personal nu vad ce as face cand mulinetele bune din magneziu costa de 2.5 -3 ori mai mult decat o Daiwa sau Shimano(in primul rand) care tine minim 100 de partide, adica arhisuficient pentru 200-250USD.
Lanseta pe blank QL LP 842 http://conceptcustomrods.ro/test-comple ... gur-peste/ este probabil cea mai versatila pentru salau .Am pescuit cu jiguri intre 5 si 9g ,voblere ,cicadeep adancimi de la 1 la 6m. Cu inele KR desi a batut vatul nasol am avut zero probleme

Cum am spus i-a placut fin, jiguri cat mai usoare si niste plastice ieftine si bune care se gasesc doar la domul Cabela`s .Povestea pe larg cu poze si filmulete intr-un articol.
Despre Sarulesti nu pot sa spun ca face banii comparativ cu celelate lacuri cunoscute chiar daca taxa in 2 este de 300RON cu barca cu motor incluse, daca faci o socoteala exacta nu e mare diferenta. Noi am avut motor asa ca costat 250. Ne-au dat un vapor de de barca asa ca ne-am miscat incet dar cu spor in timp ce altii doar au bazait in coace si in colo .