Cu regula asta valabila la noi tot timpul o sa fie pesti grav raniti ca asa suntem noi.....neam prost.adrian99 scrie:din cate stiu,se puteau retine 1-2 salai,daca erau raniti grav si nu avea rost eliberarea lor(asta era in trecut)
acum nu stiu daca este in vigoare
poate stie vali mai multe
Sarulesti,reloded
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Sarulesti,reloded
- crapmaniacul
- veteran
Cu regula veche unii pescari ar fi avut cei mai mari salai raniti de moarte, iar cel mai mare era eviscerat complet ca inghitise jigul pana in stomac si nu era recomandata operatia laparoscopica in barca nesterilizataRYOBI scrie:Cu regula asta valabila la noi tot timpul o sa fie pesti grav raniti ca asa suntem noi.....neam prost.adrian99 scrie:din cate stiu,se puteau retine 1-2 salai,daca erau raniti grav si nu avea rost eliberarea lor(asta era in trecut)

In afara de ce a spus Vali in primul post este important de stiut ca se aplica oarecum regula care spune ca "conducerea isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela". Mai pe romaneste se pune pret pe relatii, recomandari, etc... Nu toti xulestii care au 100 de lei in buzunar vor pescui acolo. Va spun ca de fiecare data cand ajunge cineva "nou" acolo se dau 'nshpe telefoane sa se afle ce si cum despre respectivul si daca prezinta garantie. Este vorba despre etica si conduita in societate.
Pagina de facebook oficiala: https://www.facebook.com/radutalake
Pagina de facebook oficiala: https://www.facebook.com/radutalake
suna civilizat. dar daca nu are cine sa faca recomandarile respective?
care sunt criteriile?
sincer am ceva drum in toamna si stau mai multe zile in bucuresti si as trage o raita.....
care sunt criteriile?
sincer am ceva drum in toamna si stau mai multe zile in bucuresti si as trage o raita.....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
cine sa te recomande pe tine, ma??MuskMd scrie:suna civilizat. dar daca nu are cine sa faca recomandarile respective?
care sunt criteriile?

p.s.: poate nu-ti vad mecla de data asta
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- stefanflorin
- veteran
Sa ai 1.80 minim, fara burta, fotogenic si ochi verzi daca e posibilMuskMd scrie: care sunt criteriile?....

Urasc atarnatorii!

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
cosmine,daca se merge(in continuare)pe principiul "toti romanii sunt hoti"balta ar trebui deschisa numai strainilor...
pe ei cine-i recomanda?(ma refer la cei care vin pentru prima data)
toti aveti impresia ca strainii sunt atat de civilizati....
revenind la salau
se intampla sa aspire naluca.....
nu moare cand il eliberezi dar peste 5 minute il vezi plutind langa barca...
apoi esti reclamat la dministratie si ti se imputa faptul ca n-ai stiut sa-l eliberezi si ti se interzice accesul pe balta...
in cazul unui strain cum se procedeaza?
pe ei cine-i recomanda?(ma refer la cei care vin pentru prima data)
toti aveti impresia ca strainii sunt atat de civilizati....

revenind la salau
apoi esti reclamat la dministratie si ti se imputa faptul ca n-ai stiut sa-l eliberezi si ti se interzice accesul pe balta...
in cazul unui strain cum se procedeaza?

-
- veteran
Adriane , am discutat aceasta problema cu administratia baltii ....in cazul in care un salau , sau mai multi inghit "mortal" naluca pescarul poate retine salaul pe care il va preda OBLIGATORIU la bucataria hotelului...revenind la salau
Eu zic ca e o masura de bun simt care nu lezeaza nici pescarul nici administratia pt ca se poate intimpla asa ceva fara voia pescarului ....primeaza doar buna credinta...zic eu.

Cit despre recomandari eu unul nu am auzit nimic si nici nu am mers cu CV-ul in mina la pescuit ...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
sacosarule RYOBI....mah ciocu micRYOBI scrie:Cu regula asta valabila la noi tot timpul o sa fie pesti grav raniti ca asa suntem noi.....neam prost.adrian99 scrie:din cate stiu,se puteau retine 1-2 salai,daca erau raniti grav si nu avea rost eliberarea lor(asta era in trecut)

rapala the best vobler in the world