Sarulesti,reloded

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian99
veteran
veteran

Re: Sarulesti,reloded

Mesaj de adrian99 » 09 Sep 2014, 09:20

asta stiam si eu de la sorin(buculei)
dar am vrut sa aflu situatia de moment si cum tu ai fost de curand esti cel mai in masura sa ne detaliezi
:respekt:

Qnyx
megaboss
megaboss

Mesaj de Qnyx » 09 Sep 2014, 10:46

Vali tu nu ai fi pescuit niciodata acolo daca nu te cunostea Stefan.
Nu exista decat pescuit catch and release, restul sunt basme.
Pot vorbi in numele administratiei lacului asa ca va stau la dispozitie.

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 09 Sep 2014, 10:58

Qnyx scrie: Pot vorbi in numele administratiei lacului asa ca va stau la dispozitie.

Esti purtatorul de cuvant a lui R.Raduta? :lol:
rapala the best vobler in the world

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 09 Sep 2014, 12:19

cosmine,am adresat o intrebare(pag2):nu ai raspuns....
astept
:wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Sep 2014, 12:41

Qnyx scrie:Vali tu nu ai fi pescuit niciodata acolo daca nu te cunostea Stefan.

Pana la urma pot ,de exemplu , sa merg acolo direct ,sa imi insusesc (chiar si scris) regulamentul sa platesc si sa pescuiesc? Sau trebuie obligatoriu recomandare? Intreb deoarece nu vreau sa fac 400 km degeaba...Multumesc.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Qnyx
megaboss
megaboss

Mesaj de Qnyx » 09 Sep 2014, 15:28

stradic scrie:Esti purtatorul de cuvant a lui R.Raduta? :lol:
Da, vis' a vis' de tot ce tine de spatiul virtual si nu numai. De asemenea se tine cont de recomandarile si sugestiile mele.
adrian99 scrie:....balta ar trebui deschisa numai strainilor...pe ei cine-i recomanda?(ma refer la cei care vin pentru prima data)
Intr-adevar strainii chiar sunt civilizati. Si totusi ca sa nu existe vreun dubiu, strainii au ghid, insotitor, etc...
adrian99 scrie:....revenind la salau se intampla sa aspire naluca.....
nu moare cand il eliberezi dar peste 5 minute il vezi plutind langa barca...
apoi esti reclamat la dministratie si ti se imputa faptul ca n-ai stiut sa-l eliberezi si ti se interzice accesul pe balta...
Eu am in jur de 50-60 de partide de pescuit anul asta acolo si crede-ma ca am prins peste in cantitati industriale. Niciodata, dar absolut niciodata nu mi s-a intamplat scenariul pe care il prezinti si nici nu cunosc pe cineva (cel putin anul asta) caruia sa i se intample asa ceva. Daca totusi cumva s-ar intampla asta, salaul respectiv s-ar retine si s-ar preda la bucatarie.
Zamfi scrie:Pana la urma pot ,de exemplu , sa merg acolo direct ,sa imi insusesc (chiar si scris) regulamentul sa platesc si sa pescuiesc? Sau trebuie obligatoriu recomandare? Intreb deoarece nu vreau sa fac 400 km degeaba...Multumesc.
Voi discuta acest aspect si va voi tine la curent.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Sep 2014, 15:29

Vali tu nu ai fi pescuit niciodata acolo daca nu te cunostea Stefan.
Domnule coleg probabil ca e cum spui tu de ce sa te contrazic :roll: ....pe mine ma cunoaste si domnul Raduta de cind am fost presedintele LRS sau chiar de mai mult timp de prin 2008-2009 cind am mai pescuit la Sarulesti pe vremea cind erau "pachetele " de luni-joi si cel de vineri -duminica pe care le-am accesat de cel putin 2 ori si a fost perfect...la fel ca si acuma. :respekt:

Asta am spus si eu ....pescuitul e C&R , 100% ...am facut doar precizarea ca daca un salau e "ranit mortal" ai obligatia ca pescar sa-l predai la hotel...ceea ce e de bun simt.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Qnyx
megaboss
megaboss

Mesaj de Qnyx » 09 Sep 2014, 17:14

vali stratonov scrie:....pe mine ma cunoaste si domnul Raduta de cind am fost presedintele LRS sau chiar de mai mult timp de prin 2008-2009...
Nu am contestat asta nici o clipa si nici nu vreau sa dezvolt o potentiala polemica; consider ca acesta este un exemplu concret de pescuit pe baza de recomandare (trecuta sau prezenta). In ultimul timp au mai pescuit pe lacul Sarulesti mai multi pescari din care unii sunt membrii ai acestui forum, dar cu precizarea ca de fiecare data, in absolut fiecare caz, s-a discutat despre respectivul, incluzandu-i aici si pe eventualii insotitori.

De asemenea revin asupra raspunsului pentru Zamfi:
Zamfi scrie:Pana la urma pot ,de exemplu , sa merg acolo direct ,sa imi insusesc (chiar si scris) regulamentul sa platesc si sa pescuiesc? Sau trebuie obligatoriu recomandare? Intreb deoarece nu vreau sa fac 400 km degeaba...Multumesc.
In cazul in care nu exista asa ceva (recomandare) si totusi in urma discutiei se ajunge la un raspuns pozitiv, va exista un insotitor in barca pentru a elimina orice potentiala suspiciune. Sunt disponibile oricare dintre numerele de telefon aflate la rubrica contact: http://www.radutalake.ro/contact.html ; de asemenea imi poti trimite un mesaj privat.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 09 Sep 2014, 17:16

MuskMd scrie:suna civilizat. dar daca nu are cine sa faca recomandarile respective?
care sunt criteriile?
sincer am ceva drum in toamna si stau mai multe zile in bucuresti si as trage o raita.....
Bre, tu musai sa vii pregatit, restul e can can

@ Qnyx - organizezi pentru un moldovean, care nu e de la Vaslui :lol1: , partida pe Sarulesti, asa-i?
pardon, pentru doi :lol:
:respekt:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Sep 2014, 19:43

@Onyx

Multumesc de raspuns. :respekt:
Pot sa fac rost de "recomandare" :elkgrin: de la cativa pescari din Bucuresti care ma cunosc si-l cunosc si pe Raduta,insa... Am vrut sa merg cu un cumnat care vine in tara o data pe an si m-am bucurat cand am citit ce a scris Vali...In conditiile concrete prezentate de tine ,cred ca o sa-l duc in Delta chiar daca o sa prindem mult mai putin . Nu agreez idee unei a treia persoane in barca :? ,necunoscuta, iar cu recomandarea ...sincer ma deranjeaza ideea ,desi inteleg perfect acest lucru si motivatia patronului. Multumesc inca odata de raspuns.Stima.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns