Salau la Stolnici

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
spiridusul
veteran
veteran

Re: Salau la Stolnici

Mesaj de spiridusul » 01 Feb 2013, 15:44

Am discutat acest aspect cu dl. Stefan, legat de retinerea salailor. Dansul mi-a spus ca isi doreste ca fiecare pescar sa plece cu peste din doua motive. Primul, este singura sursa de venit a acestei balti, care sa asigure o finantare partiala a proiectului pe care-l are dansul pentru acest lac. Populatia piscicola se reface, pentru ca popularea se face din pestele crescut in vivierele pe care le detine. Si in plus, din ce a zis dansul, pestele este foarte sanatos si gustos, apa provenind doar din izvoare naturale.

crispauly
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de crispauly » 01 Feb 2013, 18:55

http://www.facebook.com/photo.php?v=479422918762030

film subacvatic si eliberare.
pestele prins de noi a fost eliberat ;)

Cristi Matei

Alex-BAV
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Alex-BAV » 02 Feb 2013, 18:22

Am fost astazi la balta....super din toate punctele de vedere :respekt: aaaa si inca ceva....nota 10+ pentru ospitalitate :respekt:
Do it with passion or not at all !

Florin Habib
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Florin Habib » 02 Feb 2013, 18:30

Mai cu balta asta!! Parca as da si eu o fuga cu toate ca e cam departe. :D
Florin

slow
junior
junior

Mesaj de slow » 02 Feb 2013, 20:08

Am fost si eu astazi impreuna cu 2 prieteni la Stolnici.
Din pacate vremea nu a fost chiar cea mai prietenoasa,nu am apucat sa vedem soarele la fata si vantul a batut destul de puternic. Nu am reusit sa stam pe balta pana la apus, capituland undeva in jurul orei 15:30. Oricum, tinand cont ca e inceput de Februarie,este mai mult decat ok :mrgreen:

Chiar si in aceste conditii, am pacalit niscaiva salai si bibani. Sper sa revin cat de curand si cu o poza a unuia dintre bibani care a fost mai "imbracat".
Balta are potential pentru rapitori,avand atat praguri destul de bine delimitate,cat si structuri.

Nici nu cred ca mai are rost sa aduc in discutie ospitalitatea gazdelor, toti colegii care au scris inainte confirmand deja ca sunt niste oameni de nota 10 :respekt:

Ceea ce am vazut la Stolinici reprezinta din punctul meu de vedere un proiect foarte bun, ii doresc mult succes in continuare dl. Stefan in ducerea la bun sfarsit a acestuia :wink:

Ca si concluzie,pot spune ca ma voi intoarce cu placere in aceasta locatie. Poate data viitoare va tine si vremea mai mult cu noi :mrgreen:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 03 Feb 2013, 12:06

Am vorbit ieri cu dl. Stefan, care m-a sunat sa-mi spuna ce rezultate au avut pescarii care l-au vizitat sambata. Captura zilei, un salau de 3,2 kg, pe vreme cu mult vant si frig.
Totodata exista conditii de cazare pentru cei care doresc sa stea mai multe zile la acest lac, camere cu toaleta si apa calda, bucatarie unde se gateste.
Eu marti sau miercuri o sa il vizitez si atunci o sa postez si poze, si impresii de la fata locului.
Oricum, este primul patron de balta care imi da telefon sa imi spuna cum merge pescuitul, in conditiile in care nu percepe taxa de pescuit.

Mshad
veteran
veteran

Mesaj de Mshad » 03 Feb 2013, 12:42

Un nr. de telefon al d-lui Stefan se poate?
M-am uitat prin topic si sunt date vreo trei.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 03 Feb 2013, 12:47

0752487966

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 03 Feb 2013, 18:04

In cateva cuvinte: am fost , am pescuit, am prins salau si biban, m-am distrat, gazde de nota 10+
Pe scurt: recomand, nu o sa regretati !

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 03 Feb 2013, 21:21

Ce sa mai zic eu! Prima iesire la salau pe anul asta , frig si vant mult . Desi foarte apatic , mai mult se atarnau de gume , am reusit sa pacalesc vreo 5 dintosi punctabili ! Am avut si ceva rateuri care m-au tinut in priza pana la ora 15:00 cand frigul m-a trimis acasa.
Un bucurestean , se stie el care, a luat un salau de 3.2 kilograme ! Deci este ! Poate si mai mare ! Sigur si mai mare !
:elkgrin: :elkgrin: :elkgrin: :elkgrin: :elkgrin:

Scrie răspuns