Salau la Stolnici
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Salau la Stolnici
Am prins si eu bibani la ultima iesire la Stolnici. Nu va fi ultima pentru ca voi merge la copca in masura in care gheata e sanatoasa. Posibil sa apara salai mai mari grupati si posibil sa descoperim locuri noi.
Nu am mai iesti de mult timp la pescuit la copca dar urmeaza sa-l redescopar.
Urmeza sa scriu un nou articol dar am fost prins cu mutarea atelierului.
Nu am mai iesti de mult timp la pescuit la copca dar urmeaza sa-l redescopar.
Urmeza sa scriu un nou articol dar am fost prins cu mutarea atelierului.
-
- veteran
Dupa cat ma preicep eu la pesti, lacul acesta va fi unul foarte bun peste cativa ani, cand vor creste mari majoritatea salailor introdusi acum 3 ani. Este imbucuratoare frecventa capturilor pe care spuneti ca le-ati avut si asta nu poate decat sa dea sperante ca daca totul ramana in aceasi parametri peste 3-5 ani va fi o densitate mare de salai de peste 2 KG. Anul viitor o sa fac si eu prima iesire la Stolnici.
-
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
azi am avut deosebita placere sa cunosc aceasta balta deosebita, niste oameni deosebiti si am avut parte de o experienta placuta pentru aceasta perioada a anului. am pescuit din barca si am avut numeroase capturi de salau, cel mai mare in jurul greutatii de 2,5 kg. voi posta si niste poze maine. multumim administratiei pentru primire si cu siguranta vom reveni pe aceasta balta.
-
- utilizator constant
Sa inteleg ca lacul este dezghetat? Care sunt taxele si conditiile de pescuit?
din cate am inteles nu exista taxa de pescuit, la plecare se poate plati pestele prins cu 15 lei/kg. balta este dezghetata 90 %
pai cum adica, din cate ai inteles????tu nu ai certitudinea daca ti sa cerut sau nu taxa de pescuit??crispauly scrie:din cate am inteles nu exista taxa de pescuit, la plecare se poate plati pestele prins cu 15 lei/kg. balta este dezghetata 90 %
-
- veteran
A postat administratorul in primele pagini si regulamentul, si numerele de telefon la care poate sa fie gasit. Se poate suna si verifica daca balta este dezghetata si daca s-a schimbat ceva in regulament fata de anul trecut.
nu exista taxa de pescuit. se poate achita pestele prins in limita regulamentului. pentru a nu crea confuzii am sugerat sa contactati administratia pentru detalii. este indicat a se suna in prealabil, poate balta ingheata sau poate nu este barca disponibila.112foc scrie:pai cum adica, din cate ai inteles????tu nu ai certitudinea daca ti sa cerut sau nu taxa de pescuit??crispauly scrie:din cate am inteles nu exista taxa de pescuit, la plecare se poate plati pestele prins cu 15 lei/kg. balta este dezghetata 90 %
aseara eram destul de obosit dupa o zi de pescuit in ianuarie.
recomand cu incredere aceasta balta!