Salau la Stolnici
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Salau la Stolnici
Tu n-ai inteles...
Sint pentru c@R...
Daca s-ar retine peste pe Vladimirescu as fi impotriva, suta la suta..si nici nu as retine,chiar daca mi-ar permite patronul.
Insa ,acolo unde nu-i asa,dintr-un motiv sau altul,nu i-as impusca pe aia care retin peste.
Radicalistii ar fi in stare sa omoare omul,ca sa traiasca pestele.
Si oriunde pot,fie ca este cazul,fie ca nu,radicalistii isi baga cu de-a sila parerea in privinta asta,in constiinta altuia, fara sa le pese ca fiecare sintem diferiti si nu putem fi la fel...,facindu-i ''fomisti','hoti',etc..Asta nu suport eu.Pot sa dau exemple concrete.Ma abtin.Nu vreau polemica.Era mai bine daca se discuta de Stolnici,posibilii participanti la Cupa Ligii,pot afla una alta despre balta,mai ales daca sint la citeva sute de km,e cam singura sursa de informare..
Sint pentru c@R...
Daca s-ar retine peste pe Vladimirescu as fi impotriva, suta la suta..si nici nu as retine,chiar daca mi-ar permite patronul.
Insa ,acolo unde nu-i asa,dintr-un motiv sau altul,nu i-as impusca pe aia care retin peste.
Si oriunde pot,fie ca este cazul,fie ca nu,radicalistii isi baga cu de-a sila parerea in privinta asta,in constiinta altuia, fara sa le pese ca fiecare sintem diferiti si nu putem fi la fel...,facindu-i ''fomisti','hoti',etc..Asta nu suport eu.Pot sa dau exemple concrete.Ma abtin.Nu vreau polemica.Era mai bine daca se discuta de Stolnici,posibilii participanti la Cupa Ligii,pot afla una alta despre balta,mai ales daca sint la citeva sute de km,e cam singura sursa de informare..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Asta spune totul ...semlecangheorghe scrie:[.....]
Gigi, a iti da cu parerea sau a iti spune punctul de vedere momentan nu este o crima ...nu? si atunci e clar ca mi-l pot expune oriunde vreau cu atat mai mult in anumite locuri unde se bat anumite apropo-uri (vezi ex: http://www.rapitori.ro/forum/articol-sa ... 86-10.html ) ...semlecangheorghe scrie: Insa ,acolo unde nu-i asa,dintr-un motiv sau altul,nu i-as impusca pe aia care retin peste.
Faptul ca suntem diferiti este ceva evident la fel si faptul ca fiecare face cat poate si nu incerc nimanui sa impun cu sila ideea de eliberare a pestelui, incerc doar sa ii fac pe unii sa inteleaga ca eliberatul pestelui conteaza foarte mult in ceea ce priveste urmatoarele partide de pescuit ... atata tot.
Si pe final iti povestesc o faza unde amicul cu care mai merg la pescuit a reusit sa dea o replica de nota 10. La un moment dat unul dintre noi prinde un avat frumos, in timp ce ne facem o poza apare un conational de-al nostru care ne-a vazut eliberand alti avati prinsi mai devreme si ne spune sa nu eliberam pestele, ca mai bine il dam lui. Eu ma fac ca nu il aud si ma pregatesc sa dau drumul pestelui la care acelasi individ ne intreaba “Dar de ce ii dati drumul?” iar raspunsul dat de amicul meu a fost foarte simplu “Pentru ca vrem sa venim aici si saptamana viitoare sa pescuim.” ...
Ps: inca nu am impuscat pe nimeni ca a retinut un peste (cu toate ca suntem deja cam multi

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Eu sint din Valcea deci aproape de Stolnici.Ma bucuram de varianta excelenta de a pescui acolo fiind mult mai aproape decit baltile din jurul Bucurestiului, dar daca toata lumea doreste c&r , o sa merg in continuare cu prietenii in locuri unde se poate retine.Fir intins!
-
- senior
Dacă toate rudele mele au poftă să pape şi ele un şalău.
- Mătuşică, eu merg la Stolnici şi acolo e 15 lei kg de şalău.
- Bine neicuşorule, da să mai iei şi lu dada 2 kilograme şi dacă poţi şi pentru cheful de mâine de-l dă Mirciulică;
- Nicio problemă mătuşă , soţia lu' nenea administratoru se bucură când cumpăr mult peşte !
Dacă nu reţin peşte se uită ciudat la mine şi mă întreabă dacă am prins ceva.(Nu că nu aş fi reţinut pe o baltă sălbatică unde e gratis...dar principalul scop este să dau un ban să mă distrez, de ce să mai şi cumpăr peşte ?) În plus, cum trăim în România, există şi posibilitatea să fiu un hoţ şi să-l fi dosit prin bagaje şi acum îi zic că n-am prins nimic.
Cam asta e adevăru, şi îmi pare rău. Toată stima pentru domnul Ştefan !
- Mătuşică, eu merg la Stolnici şi acolo e 15 lei kg de şalău.
- Bine neicuşorule, da să mai iei şi lu dada 2 kilograme şi dacă poţi şi pentru cheful de mâine de-l dă Mirciulică;
- Nicio problemă mătuşă , soţia lu' nenea administratoru se bucură când cumpăr mult peşte !
Dacă nu reţin peşte se uită ciudat la mine şi mă întreabă dacă am prins ceva.(Nu că nu aş fi reţinut pe o baltă sălbatică unde e gratis...dar principalul scop este să dau un ban să mă distrez, de ce să mai şi cumpăr peşte ?) În plus, cum trăim în România, există şi posibilitatea să fiu un hoţ şi să-l fi dosit prin bagaje şi acum îi zic că n-am prins nimic.
Cam asta e adevăru, şi îmi pare rău. Toată stima pentru domnul Ştefan !
Doar ca sa clasificam acest aspect, se poate cumpara si novac de acolo, 9lei/kg.
Si eu am retinut un salau , eu personal nu mananc peste deloc insa sotia... alta poveste, cred ca stii cu totii cum e.
Si eu am retinut un salau , eu personal nu mananc peste deloc insa sotia... alta poveste, cred ca stii cu totii cum e.
sa clarificam, nu mai merge sa editez , sry de dublu post 

- semlecangheorghe
- veteran
Spune totul??
Vladimirescu are o arie prea mica ca sa suporte cu succes retinerea pestelui..
Vladimirescu are o arie prea mica ca sa suporte cu succes retinerea pestelui..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Aici nu era vorba de retinerea a 2-3 pesti pentru consum ci de retinerea intregii capturi (ai prins 12 salai si strapi, ii bagi la sacosa) care nu are cum sa fie benefica vreunei balti.
Nu e vorba de 12 salai ci de 3 la o taxa normala.Sa simti ca vii de la pescuit,nu de la ski.
Sau sa simti ca ai o chifla in stomacvidra scrie:Nu e vorba de 12 salai ci de 3 la o taxa normala.Sa simti ca vii de la pescuit,nu de la ski.

www.pentrupescuit.ro