Salau la Stolnici
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Salau la Stolnici
Oau, ce negrii sunt deja...Hai ca mai am un pic... 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Frumooooos! Catch & release pe masa din bucatarie!
Cred ca ar fi fost mai interesante / importante niste poze cu capturi urmate de eliberari. Si nu cu salai mari, reproducatori, plini de icre, pregatiti pentru gateala. Parerea mea.
Cred ca ar fi fost mai interesante / importante niste poze cu capturi urmate de eliberari. Si nu cu salai mari, reproducatori, plini de icre, pregatiti pentru gateala. Parerea mea.
- stefanflorin
- veteran
Deci concluzia e ca balta aia avea salau si inainte de populare contrar spuselor unora.
PS: BAFTA celor care se duc la concurs!!!!!!!!!!!!!

PS: BAFTA celor care se duc la concurs!!!!!!!!!!!!!

Urasc atarnatorii!
O grija-n minus, baieti.... Puteti scoate premiul pentru Captura

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- junior
nu e prea in regula - din mai multe pct de vedere.
Postate de adminul lacului era mai bine mesajul pozelor sa fi fost "Astia puteti sa le mai prindeti ca inca inoata in lac" si nu " Pe astia sigur nu le mai pupati "...pe de o parte . Si pe cealalta, defapt he's the boss ..face ce vrea cu salaii lui si cum crede el ca e mai bine. are tot dreptul sa procedeze cum crede de cuviinta.
Din ciclul am sunat si am aflat : acesti doi salai au murit in plasele intinse pentru fitofagi. Din pacate ,datorita vremii 'prietenoase' nu au putut scoate plasele instinse luni pana astazi iar acesti doi salai au murit , ceilalti fiind eliberati . Sunt sigur ca si acestia erau cu siguranta eliberati daca supravietuiau.

Dpmdv o precizare excelenta! Cu ocazia asta am vazut si eu ca nu trebuie sa abordez prea UL balta... 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Atunci,....totul are o explicatie....toteu scrie:Din ciclul am sunat si am aflat : acesti doi salai au murit in plasele intinse pentru fitofagi. Din pacate ,datorita vremii 'prietenoase' nu au putut scoate plasele instinse luni pana astazi iar acesti doi salai au murit , ceilalti fiind eliberati . Sunt sigur ca si acestia erau cu siguranta eliberati daca supravietuiau.
![]()
![]()
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...