Salau la Stolnici
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Strapazano
- utilizator nou
Re: Salau la Stolnici
Acum am venit de la Stolnici. Balta este putin diferita fata de cele din jurul Bucurestiului. Foarte curata in primul rand cu adancimi de 6,5 m (atat am gasit noi). Salaii sunt destul de bataiosi si sanatosi.
Este prima data cand merg pe o balta in sistem C&R total. Nu am simtit nici un fel de parere de rau eliberand pesti, pana la urma am ramas cu distractia si pot sa spun ca a fost bine si asa.
Dupa ce vazusem discutiile de pe acest topic imi formasem o parere, spun doar atat: incorecta.
Am prins impreuna cu prietenul meu cam 20 de buc. intre 0,5 si 1,3 kg. Zic aproximativ pentru ca noi initial i-am numarat doar pe cei punctabili peste 40cm.
Fazele gen vinde patronul tot salaul din balta si in maxim un an se termina distractia, nu sunt decat speculatii. Astazi l-am cunoscut prima data pe dl. Stefan si mi s-a parut un tip destul de ferm. Este genul de om care stie ce vrea, destul de realist, nici nu doreste sa-si scoata investitia intr-o luna, dar nici naiv nu este.
Eu zic ca ne vom bucura cu totii de aceasta balta si in viitor
Este prima data cand merg pe o balta in sistem C&R total. Nu am simtit nici un fel de parere de rau eliberand pesti, pana la urma am ramas cu distractia si pot sa spun ca a fost bine si asa.
Dupa ce vazusem discutiile de pe acest topic imi formasem o parere, spun doar atat: incorecta.
Am prins impreuna cu prietenul meu cam 20 de buc. intre 0,5 si 1,3 kg. Zic aproximativ pentru ca noi initial i-am numarat doar pe cei punctabili peste 40cm.
Fazele gen vinde patronul tot salaul din balta si in maxim un an se termina distractia, nu sunt decat speculatii. Astazi l-am cunoscut prima data pe dl. Stefan si mi s-a parut un tip destul de ferm. Este genul de om care stie ce vrea, destul de realist, nici nu doreste sa-si scoata investitia intr-o luna, dar nici naiv nu este.
Eu zic ca ne vom bucura cu totii de aceasta balta si in viitor
-
- utilizator nou
Salau la Stolnici
In calitate de pescar veritabil, ca orice om care are bun simt si se respecta, consider ca trebuie
sa ma intorc acasa cu cat mai mult peste, datorita cerintelor foarte mari de peste proaspat( in mod special salau) asa ca recomand patronului baltii sa puna o taxa de bun simt si sa ne lase sa plecam cu peste, indiferent de pret...altfel cautam variante mai avantajoase...

Mare dreptate ai Spark, nevoia de salau e cumplita.Trebuie o varianta pt a pleca cu peste.spor la spart dintosi 

Frumos. Vidra ii raspunde lui Sparksalau care ii este clona. Mai este si pastravar in acelasi caz : vidra=sparksalau=pastravar . 

clonelsparksalau scrie:In calitate de pescar veritabil, ca orice om care are bun simt si se respecta, consider ca trebuie![]()
sa ma intorc acasa cu cat mai mult peste, datorita cerintelor foarte mari de peste proaspat( in mod special salau) asa ca recomand patronului baltii sa puna o taxa de bun simt si sa ne lase sa plecam cu peste, indiferent de pret...altfel cautam variante mai avantajoase...

In calitate de pescar sacosar, ca orice om fara strop de bun simt si care nu respecta catusi de putin ceea ce il inconjoara, consider ca trebuie

Tudor ... BAN direct ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- utilizator nou
felicitari, foarte bun raspuns.
!!!!!!!!! oare cind o sa ne dam seama ca trebuie sa protejam ceea ce avem si nu sa distrugem
?????????? altfel o sa ajungem sa pescuim pe la vecini
........din pacate
. felicitari administratorului
si aveti grija la sacosari
.........succes.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
- utilizator nou
d-le administrator, va rog sa aveti grija
la cei care...sparksalau
, deoarece ei sint in stare sa-si ascunda salaii si in chiloti
, asumindu-si orice risc
. Aveti numai de cistigat
. Ei vin , pleaca
, dar d-voastra cred ca vreti sa ramineti
.......SUCCES!!!!!!!!!!!!!!!!!

Captura zilei de Sambata la Stolnici prinsa de un pescar valcean, se intoarce dupa sedinta foto acasa.

www.pentrupescuit.ro