Salau la Stolnici

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Strapazano
utilizator nou
utilizator nou

Re: Salau la Stolnici

Mesaj de Strapazano » 16 Mar 2013, 20:50

Acum am venit de la Stolnici. Balta este putin diferita fata de cele din jurul Bucurestiului. Foarte curata in primul rand cu adancimi de 6,5 m (atat am gasit noi). Salaii sunt destul de bataiosi si sanatosi.
Este prima data cand merg pe o balta in sistem C&R total. Nu am simtit nici un fel de parere de rau eliberand pesti, pana la urma am ramas cu distractia si pot sa spun ca a fost bine si asa.
Dupa ce vazusem discutiile de pe acest topic imi formasem o parere, spun doar atat: incorecta.
Am prins impreuna cu prietenul meu cam 20 de buc. intre 0,5 si 1,3 kg. Zic aproximativ pentru ca noi initial i-am numarat doar pe cei punctabili peste 40cm.
Fazele gen vinde patronul tot salaul din balta si in maxim un an se termina distractia, nu sunt decat speculatii. Astazi l-am cunoscut prima data pe dl. Stefan si mi s-a parut un tip destul de ferm. Este genul de om care stie ce vrea, destul de realist, nici nu doreste sa-si scoata investitia intr-o luna, dar nici naiv nu este.
Eu zic ca ne vom bucura cu totii de aceasta balta si in viitor

sparksalau
utilizator nou
utilizator nou

Salau la Stolnici

Mesaj de sparksalau » 23 Mar 2013, 12:15

In calitate de pescar veritabil, ca orice om care are bun simt si se respecta, consider ca trebuie :idea: :idea: sa ma intorc acasa cu cat mai mult peste, datorita cerintelor foarte mari de peste proaspat( in mod special salau) asa ca recomand patronului baltii sa puna o taxa de bun simt si sa ne lase sa plecam cu peste, indiferent de pret...altfel cautam variante mai avantajoase...

vidra
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de vidra » 23 Mar 2013, 12:21

Mare dreptate ai Spark, nevoia de salau e cumplita.Trebuie o varianta pt a pleca cu peste.spor la spart dintosi :D

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 23 Mar 2013, 15:24

Frumos. Vidra ii raspunde lui Sparksalau care ii este clona. Mai este si pastravar in acelasi caz : vidra=sparksalau=pastravar . :headbash:

tyrael
veteran
veteran

Mesaj de tyrael » 24 Mar 2013, 14:00

ce fetish au unii
www.spinningclub.ro

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 24 Mar 2013, 18:10

sparksalau scrie:In calitate de pescar veritabil, ca orice om care are bun simt si se respecta, consider ca trebuie :idea: :idea: sa ma intorc acasa cu cat mai mult peste, datorita cerintelor foarte mari de peste proaspat( in mod special salau) asa ca recomand patronului baltii sa puna o taxa de bun simt si sa ne lase sa plecam cu peste, indiferent de pret...altfel cautam variante mai avantajoase...
clonel :lol: ... mesajul ar trebui sa sune cam asa:

In calitate de pescar sacosar, ca orice om fara strop de bun simt si care nu respecta catusi de putin ceea ce il inconjoara, consider ca trebuie :idea: :idea: sa ma intorc acasa cu cat mai mult peste, datorita cerintelor foarte mari de peste proaspat( in mod special salau) asa ca recomand patronului baltii sa nu puna nici o taxa, ba chiar sa ne plateasca el pe noi si sa ne lase sa plecam cu peste cat vrem ... altfel cautam variante mai avantajoase ...

Tudor ... BAN direct ... :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

cristipescar
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cristipescar » 24 Mar 2013, 20:26

felicitari, foarte bun raspuns. :respekt: !!!!!!!!! oare cind o sa ne dam seama ca trebuie sa protejam ceea ce avem si nu sa distrugem :wallbash: ?????????? altfel o sa ajungem sa pescuim pe la vecini :fluch ........din pacate :headbash: . felicitari administratorului :respekt: si aveti grija la sacosari :lol1: .........succes.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cristipescar
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cristipescar » 24 Mar 2013, 20:40

d-le administrator, va rog sa aveti grija :shock: la cei care...sparksalau :fluch , deoarece ei sint in stare sa-si ascunda salaii si in chiloti :elkgrin: , asumindu-si orice risc :wallbash: . Aveti numai de cistigat :respekt: . Ei vin , pleaca :lol1: , dar d-voastra cred ca vreti sa ramineti :lol: .......SUCCES!!!!!!!!!!!!!!!!!

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 25 Mar 2013, 10:55

Captura zilei de Sambata la Stolnici prinsa de un pescar valcean, se intoarce dupa sedinta foto acasa.

Imagine

Imagine

Imagine
www.pentrupescuit.ro

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 25 Mar 2013, 11:05

Imagine

Imagine

Imagine