Daca vrei uscaciuni intri pe facebook.....

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Sincer mie imi par cam la limita celor 40 cm.....deci cam mici.Salaii din imagine sunt doar cei pe care i.am retinut ,eliberand inca 11 bucati de aceiasi dimensiune.
bine zis chestia cu limita la care as adauga faptul ca daca se va continua in felul asta as spune ca va mai rezista vreo 2 ani intreaga chestie dupa care se va goli lacul si de ultimul strap ...vali stratonov scrie: Sincer mie imi par cam la limita celor 40 cm.....deci cam mici.![]()
Felicitari proprietarului pt tot ceea ce face acolo , insa poate se gindeste sa ridice limita pe la 50 cm pt salaii ce se vor retine ....![]()
Cu sa nu-i elibereze, domnule colegs: cei care au pus poze cu ciorchinii de strapi banuiesc ca i-au eliberat, nu?![]()
Deci esti de acord ca lumea vine acolo sa pescuiasca ca sa plece cu peste acasa. Suna bine cand zici ca este gratis la pescuit C&R, dar eu, care pescuiesc asa, ca multi altii, cand ii vad pe unii care scot ciorchini de salai pentru tigaie, nu mai imi vine sa bat drumul pana acolo stiind ca balta este o clepsidra ce se termina curand. De altfel, dupa cazurile stiute personal si povestile auzite, nici gand sa ma mai aventurez la Stolnici.Gogol scrie:La 50 lei c&r nu mai vine nimeni, mai ales din Bucuresti, sunt totusi 300 km dus-intors.
Patronul trebuie sa castige ceva, mi se pare normal, atunci nu vad incovenientul de a vinde ce doresti sa pastrezi pt suma de 15 lei kg. E adevarat, macar sa pastrezi masura regulamentara.
Si cine vrea c&r in stilul pur, nu plateste decat inchirierea barcii. Eu care sunt un carcotas privind patronii baltilor si regulamentul lor facut dupa ureche, asta e chiar elegant. Ce vreti mai bine de atat?