Salau la Stolnici

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
boje
veteran
veteran

Re: Salau la Stolnici

Mesaj de boje » 11 Mar 2013, 16:59

Si as limita si cantitatea retinuta la 2 buc de min 45 cm.
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Mar 2013, 17:25

boje scrie:Si as limita si cantitatea retinuta la 2 buc de min 45 cm.
Corect. :D :respekt: :respekt: :respekt:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 11 Mar 2013, 19:03

Trebuie facut ceva cu TIMPUL LIMITAT DE POSTARE ! Pana ma mai calmez,ma ocup de altele...

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 11 Mar 2013, 19:09

Va rog sa ma scuzati,sunt plin de draci ! Uit ca am timp limitat de postare si ajung la aceleasi probleme !Rezolvati naibii odata !Scuze pentru off topic,"Striper"are o doza importanta de dreptate(sintetizat).

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 11 Mar 2013, 19:33

deltaic scrie:Scuze pentru off topic,"Striper"are o doza importanta de dreptate(sintetizat).
Da, dar e bun si cu sos capere sau cu sos bechamel. Este? :lol1:

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 11 Mar 2013, 20:22

Corect stimabile ! Dar nu trebuie sa fie neaparat din Stolnici. Vorba lu'...nu stiu care...(am uitat):"dau mult prea multi bani pe scule sa nu-mi pot permite sa cumpar peste". Pana la un anumit punct are dreptate(parerea mea>>Nicu Vacaroiu<<). Iti cunosc punctul de vedere si tin cont de el(este al mai multora).Totusi trebuie sa existe un echilibru si ar fi pacat sa fie impus...tine de constinta si bun simt...

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 11 Mar 2013, 20:28

Si cel cumparat de unde provine? Hai sa fim seriosi...Ce mi-e ca opresc 3-4 strapi ce mi-e ca-i cumpar. Sunt tot pestii aia luati la per total...
deltaic scrie: Vorba lu'...nu stiu care...(am uitat):"dau mult prea multi bani pe scule sa nu-mi pot permite sa cumpar peste". .
Stii si tu, cel mai bun peste gatit e cel prins de tine. Indiferent ca e prins cu scula de 200 sau 2000 lei. :P

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 11 Mar 2013, 20:42

Ce pot sa mai adaug...? Ii las pe altii mai destepti ca mine sa judece aceste lucruri.Eu sunt un simplu pescar de C&R.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 11 Mar 2013, 21:04

Exista exemple in care sistemul C&R a dat roade si pescarii exista pe aceste balti pentru ca au sansa unui trofeu. Vladimirescu (unde nu am fost, dar am citit cele postate pe topicul dedicat), Putineiu sunt cele pe care le stiu eu. La Putineiu cata vreme s-a prins stiuca nu a fost lipsa de clienti, desi taxa este mare. Eu zic ca se poate. Sau cu limitarea numarului de pesti ce pot sa fie retinuti si care sa aiba dimensiunea minima stabilita.

rospinning
junior
junior

Mesaj de rospinning » 11 Mar 2013, 21:08

Am fost sambata (9 martie) prima oara la Stolnici si m-am simtit foarte bine inca de cand am iesit din masina - m-au impresionat gazdele prin intampinarea calduroasa si indicatiile exacte prin care se facea coordonarea spre apa a tuturor echipajelor prezente.
Cum s-a mentionat de mai multe ori pe forum -sunt niste persoane cu foarte mult bun simt si au creeat din start o atmosfera deosebit de placuta. Din franturile de discutii pe care le-am avut ulterior - trag concluzia ca sunt niste oameni pasionati de & cu experienta in piscicultura.
Trebuie sa remarc totodata linistea, calmul, curatenia si faptul ca am auzit cuvantul "multumesc" din partea administratiei de mai multe ori decat am auzit in toata cariera mea de spinning-ist in Romania.

Foarte pe scurt:
Lacul este frumos & apa arata foarte bine. In a doua jumatate a zilei am prins 5 salai (cel mai mare fiind undeva peste 1 kg) si o femela de biban plina de icre.
Deasemenea, langa mine s-a prins un salau intre 4-5 kg.
Am eliberat toti pestii - salaii deja s-au "innegrit" (consider ca, mai ales in perioada de reproducere, pestii nu trebuie retinuti).

A fost o sambata excelenta si voi reveni cu placere cat de curand.
r.

Scrie răspuns