salau in zona Timisoara

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Aug 2004, 08:12

Michael scrie:Dar clean de 45-50 cm lungime,nu am vazut,tare as vrea sa vad.Cam ce greutate pot avea la lungimea asta?
Michael, clean la dimensiunea asta prindeam si eu destul de frecvent la bunici pe Crisul Negru, la pluta cu boaba de porumb sau cu cirese. Asta inainte de a exista "European Drinks de la Raieni", astaia cu Frutti Fresh si ce mai produc ei. Satul bunicilor e putin mai jos de localitatea mentionata, si apa e plina de o "chestie" care o arunca ei in apa, este ca vata medicinala cand o bagi in apa, doar ca este mai lunecoasa, cei de acolo ii spun melasa. Ca sa intelegi, nu prea se mai poate pescui. Daca dai la pluta, dupa fiecare lansare trebuie sa cureti linia, la vobler nici vorba. Cu greu se poate si trece apa, ca aluneci pe pietre de-ti rupi gatul. PUTE apa aia ca-ti vine rau.....Si uite asa, de la cleni mari, am ajuns cu discutia la poluare.....
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

mch
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mch » 19 Aug 2004, 13:10

Pentru ADILUCU

Cu PG-ul de Mraconia nu poti pescui la Divici pt ca este alt judet. Trebuie sa ai pg de caras severin.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Aug 2004, 13:24

mch, multumesc de raspuns
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Aug 2004, 13:45

[quote="Michael"]Dar clean de 45-50 cm lungime,nu am vazut,tare as vrea sa vad.Cam ce greutate pot avea la lungimea asta?[/quote]

1kg = 40-43cm
2kg = 47-50cm
3kg = 53-57cm
4kg = 60-65cm
Depinde si de zona in care traieste, de cata mancare are si in cati ani a crescut la o anumita greutate.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 19 Aug 2004, 20:53

Multumesc pentru informatii.Nu am zis ca nu ar exista cleni de 50 cm,dar cred ca sunt o raritate in ziua de azi,mai ales datorita poluarii.Va dati seama,cu un clean de 4 kg,sunt sigur ca poti castiga si "Carligul de aur"???
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 20 Aug 2004, 08:02

Michael, acum 30-35 ani, pe Crisul Negru, la bunici erau bancuri intregi cu astfel de celni, da dimensiuni impresionante. Unchiul meu mi-a povestit. Acum sunt doar raritati, din pacate.

MihaiV
Moderator
Moderator

clean4kg

Mesaj de MihaiV » 20 Aug 2004, 09:49

[quote="Michael"]Multumesc pentru informatii.Nu am zis ca nu ar exista cleni de 50 cm,dar cred ca sunt o raritate in ziua de azi,mai ales datorita poluarii.Va dati seama,cu un clean de 4 kg,sunt sigur ca poti castiga si "Carligul de aur"???[/quote]

Vom vedea anul asta, caci PM tocmai a publicat unul. Nu stiu de ce nu i-au dat punctaj, poate din greseala, poate nu.

Scrie răspuns