Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 29 Mai 2010, 10:50

Mersi mult...o trimit atunci pe mail. Atat doar ca asa raman dator..dar fac eu cumva sa ma revansez ;) Mersi inca odata. :wink:

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 02 Iun 2010, 14:22

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 02 Iun 2010, 15:48

Catalin M. scrie:sa fie intr-un ceas bun

http://www.citynews.ro/cluj/turism-33/s ... aia-83470/
Sper sa fie adevarat si sa fie respectat in literalmente ...ca legile stiiti cum sunt la noi .

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 02 Iun 2010, 15:51

Salut aceasta decizie, dar nu pot sa nu fac o remarca la atitudinea AJPS. Au dat drumul la retinerea stiucii pentru a supravietui, atragand astfel membri si dupa ce au incasat banii, au revenit la C&R, de gura noastra, nu de alta. Insa cel mai rau vor iesi din aceasta situatie tot cei din AJPS, pt ca vor fi urati si de catre pescarii care apreciau lacul pentru ce avea in el, dar acum si de catre cei care si-au facut permis la ei doar pt acea hotarare

zamzam
junior
junior

Mesaj de zamzam » 02 Iun 2010, 16:12

D-ne ajuta sa nu se mai duca ca e prea frumoasa d-na
Rapitorul e prea valoros sal prinzi o singura data

andreypck
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreypck » 03 Iun 2010, 10:26

Nu pot decat sa ma bucur si eu impreuna cu ceilalti membri ai forumului, si drept rasplata voi face cadou stiucilor ramase "neintzepate" de ancorele voblerelor de tip tigaie, un multiplicator Banax Sounion 304L, pentru naluci ceva mai sanatoase.

Are cineva ceva pareri despre aceasta mulineta? Sau sfaturi?

Mersi mult.

Numai bine!
Prinde si Elibereaza!

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 03 Iun 2010, 17:02

apa are nivelul ridicat, e f. tulbure, vizibilitate de 40cm in apa, atacuri zero, recent s-a prins un caras de 1,9kg :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 03 Iun 2010, 22:08

Articolul din linkul postat de Catalin M este induiosator cu constatatul de nereguli si abateri siu cu votul in unanimitate, parca-l aud pe marinarul tiran chel si dement citind un comunicat bazat pe un raport de la ANI. Ce nu a reusit sa ne lamureasca in nicio declaratie vreu domn de la AJPS Cluj este cum de au incalcat totusi reciprocitatea cu ANPA carand permise de cluj SPECIAL PENTRU SACALAIA si cum si-au permis, si macar la nivel de bun simt, sa-si bata joc timp de 3 luni de munca si eforturile si banii altor oameni.

Iovys are dreptate, asta sesizam si eu la inceputul primaverii cand am auzit de noua masura. Si-au facut un plan de incasari, l-au realizat si se pisa pe noi cu o nonsalanta de comunisti. La anul imi voi viza permisul la mures, mai intreb odata de reciprocitatea aia de care am mai scris cateva pagini pe-aici, si-apoi vin sa vad daca-mi cere ajps cluj bani si pe permisul de cluj pentru Sacalaia, daca am mures si anpa, dar la toate aceste actiuni o sa fie prezent si un avocat, sa fac si eu un ban din pescuit.

Deci au luat bani de doua ori, au discriminat pescarii din tara si pe cei din cluj, i-au pacalit si pe sportivi si c&r-isti si pe fomisti, au golit si lacul care e si rezervatie si a academiei... ce sa va mai zic de unanimitatea lor?

Noapte buna! Fir intins! Puteti emigra linistiti! Nu din cauza lacului de la SIC, avem noi alte suparari.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 03 Iun 2010, 22:24

Tristian scrie: Noapte buna! Fir intins! Puteti emigra linistiti! Nu din cauza lacului de la SIC, avem noi alte suparari.
Este unica solutie pentru cine s-a saturat de flamanzi cu pretentii de pescari, si de uitat doar pe net la idealuri irealizabile avand in vedere salariile din tara, gen o saptamana pe un lac din Suedia sau Canada, sau un echipament performant pentru specia preferata.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 04 Iun 2010, 08:05

Aia cu echipamentul performant am facut-o mai multi si ne dam seama ca ne-am cam luat teaza. :D Adica una, doua scule tari e ok... toate... cam naspa... mai bine dadeam o spaga de banii aia si prindeam si noi un post de ceva directie sau agentie nationala sau generala... si ii recuperam rapid dup-aia... :twisted: :twisted: :twisted: Mie oricum nu-mi pare rau de investitii da... gustul e destul de amar. Mergi cate doua - trei zile pe lac si te exciti cu tot felul de minuni si... box, nimica. Asta in locuri unde acuma 4-5 ani cu o lanseta de 40-50 de euro iti satisfaceai piticu'. Lasa ca pana la urma ne ia dracu' pe toti si tot atata o sa ne fie...

Sper sa ajung maine pe la Sacalaia, asta ca sa nu deviez de la topicul deschis de mine :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns