Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
stiri
ultima data cand am fost la sacalaia, in 14 mai, am prins 2 stiuci, una de 2 kg, una pe la 1 kg, evident eliberate ambele. cei de la balta mi-au spus ca de la 1 iunie nu se mai pot duce stiuci acasa, sper sa se tina de cuvant de data asta. daca mai aflati ceva vesti, va rog sa ma tineti la curent. daca nu se opreste macelul trecem si sacalaia la categoria "cimitir":(
-
- utilizator nou
vobler zalt cluj
de unde pot cumpara si eu voblere zalt din cluj? am vazut ca toata lumea le lauda, vreau sa le incerc si eu. sunt mai idicate la pescuitul la trena?
andreypck scrie:Stie cineva daca anul asta s-au facut populari pe Sacalaia?
Sau cand s-au facut ultima oara?
Ma gandeam cam cate stiuci erau in lac inainte si cate mai sunt acuma dupa ce este permis Catch & Mananca....
Nu cred ca era populat de curand insa datorita C&R au crescut exemplare frumoase ,.... cred ca era singurul lac din toata regiunea cu asemenea pesti .... insa ce e bun si frumos ,trebuie stricat neaparat prin introducerea modei prinde si eviscereaza

Acuma nu conteaza bani sa iasa .... dar intreb ca peste cateva luni daca ramane fara pesti ce o sa faca ? o sa planteze orez ? ca pescari n-o sa mai fie cine sa plateasca ptr. o balta fara pesti .

am fost azi de la 7 la 13, nici macar un atac, la 12 am prins un salau de 70cm si 4,5kg la vobler, un animal fain, negricios si norocos.
vreo 4 barci pe lac.
se zice ca intra din nou c&r la stiuca dupa ce se termina prohibitia, oricum pana nu vad nu mai cred.
ultima populare cu stiuca a fost acum 2 ani.

vreo 4 barci pe lac.
se zice ca intra din nou c&r la stiuca dupa ce se termina prohibitia, oricum pana nu vad nu mai cred.
ultima populare cu stiuca a fost acum 2 ani.

georcaef...pot sa te intreb cand mai mergi pe acolo? Ai putea sa imi duci copia mea de buletin la Florin? Nu vreau sa te deranjez...ma duc eu unde zici tu sa o duc. In caz ca poti sa ma ajuti ...binenteles.
Am platit taxa direct la el si zice ca nu pot sa rezolv doar la el..la Asociatie nu ...dece, nu am inteles...Ma refer la ANPA....
Am platit taxa direct la el si zice ca nu pot sa rezolv doar la el..la Asociatie nu ...dece, nu am inteles...Ma refer la ANPA....