Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Apa este murdara ...conditiile meteo erau chiar favorabile pentru stiuca...dar ea nu stia
Parerea mea e ca apa murdara e de vina..dar e doar o parere.
Desi am vazut 2 atacuri de marlita la suprafata
...deci putem specula doar.
Cert este ca nimeni nu a prins nimic pana am fost noi pe acolo(erau vreo 5-6 barci in total)

Desi am vazut 2 atacuri de marlita la suprafata

Cert este ca nimeni nu a prins nimic pana am fost noi pe acolo(erau vreo 5-6 barci in total)
O sa ajung in Gherla in iulie si m-ar tenta o iesire pe lacul asta. Imi puteti zice si mie cate ceva de conditiile de pescuit acolo? Trebuie permis, se poate plati/face pe loc? Am inteles ca se poate pescui din barca. Se poate inchiria barca? Este cineva acolo tot timpul? Ce momeli as putea folosi? Pe aici multi folosesc o lingura "5 of diamonds" pentru stiuca si cica face prapad indiferent de apa. Se gaseste acolo asa ceva sau imi aduc de aici?
Ce altceva ar trebui sa mai stiu?
Ce altceva ar trebui sa mai stiu?
- andreypck
- utilizator constant
Buna,
e bine de stiut ca se pescuieste exclusiv din barca (la rapitor), se pot inchiria barci cu 15 ron/zi (barca mare) si 10 ron/zi (barca mica), se poate cu permis AJPS sau cu taxa : 40 ron/zi daca ai buletin pe Cluj si 20 ron/zi altfel. Este acolo tot timpul cineva, administratorul Florin (tel:0740558787) - el te mai lamureste si cu alte treburi. Este si cazare la cabana (ieftina) sau langa la o pensiune (70-80ron/noapte).
In rest...cum se zice pe la noi... "Totul e CANCAN!"
Fir intins, si nu uita:
e bine de stiut ca se pescuieste exclusiv din barca (la rapitor), se pot inchiria barci cu 15 ron/zi (barca mare) si 10 ron/zi (barca mica), se poate cu permis AJPS sau cu taxa : 40 ron/zi daca ai buletin pe Cluj si 20 ron/zi altfel. Este acolo tot timpul cineva, administratorul Florin (tel:0740558787) - el te mai lamureste si cu alte treburi. Este si cazare la cabana (ieftina) sau langa la o pensiune (70-80ron/noapte).
In rest...cum se zice pe la noi... "Totul e CANCAN!"
Fir intins, si nu uita:
Prinde si Elibereaza!