Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 11 Sep 2009, 16:23

is curios care ar fi motivul intemeiat sa se scoata C&R , ca sa poata baga burtosi niste stiuca sub nas ? mai bine le-am baga noi pe gat permisele ANPA

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Sep 2009, 16:37

grecu scrie:is curios care ar fi motivul intemeiat sa se scoata C&R , ca sa poata baga burtosi niste stiuca sub nas ? mai bine le-am baga noi pe gat permisele ANPA
Da frate ,singurul lor motiv e ca sunt supusi unor presiuni din partea celor care au permis de la ei ...vor sa bage niste stiuca la tava sau chiar mai grav , sa le ia cind sunt pline de icre ... :twisted:
Niste nemernici ...ce sa zic...
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 11 Sep 2009, 16:42

vali daca vor niste marlita sub nas le dau io niste zalt sa le puste umpik maselele

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 11 Sep 2009, 17:09

sper sa se desfinteze anpa cat mai repede, sa platim taxele la asociatii, fomistii or sa isi dea seama ca mai rentabil e sa cumpere carasu de la hala de peste decat sa dea taxa, iar noi, sportivii, sa ne vedem linistiti de voblere, linguri, etc.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 11 Sep 2009, 19:32

Trista stire :( Ce mentalitate, sa vrei sa elimini C&R, in loc sa ai interesul sa promovezi acest stil de pescuit sportiv. Pacat, mare pacat.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Sep 2009, 21:20

Si eu sunt dispus la orice actiune. Putem sa ne mobilizam si colega, (Vali), zic sa facem rost de acte in asta cu Academia Romana si eventual sa le furnizam celor amendati ca sa poata da in judecata ANPA nu pe altcineva si sa ceara daune morale ca in SUA nu repararea prejudiciului ca in **** mea, nu mai e suficient in tara asta. Ne-am saturat. Ori avem dreptate ori nu. Si asa cum platim majorari si amenzi si radare si rate si de toate sa plateasca si statul asta de kkt cand greseste. Cu varf si indesat.

Daca aveti cea mai mica dovada ca apa asta care nu e mai mare decat doua terenuri de fotbal dar care ne aduce atat bucurie nu-i a hotilor de la conducere faceti-o publica si sa iasa scandal. Asa gust amar ca stirea asta nu mi-au lasat-o toate braconajele din tara asta... E o apa de suflet cred, pentru toti cei care au fost macar odata la pescuit acolo. E simbolul, cum spune Razvan Mihuta, a sperantei in ceea ce priveste pescuitul sportiv de calitate in tara asta. E accesibila, e curata, e bogata, poate suna prea populist dar chiar e pentru popor. Daca ne iau si asta dupa ce ne-au lasat sa salivam un an la ea, incep sa ma gandesc la asasinate politice... :)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 12 Sep 2009, 12:55

Eu am ramas masca :shock: . Nu pot sa cred ca si lucrurile bune cum este acest lac a cazut pe mana gunoaielor din Romania.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 12 Sep 2009, 17:09

am fost azi pe lac intre 9 si 15, multa munca, rezultat zero, nu am vazut pe nimeni sa prinda, vremea a fost excelenta, lume multa. nu mai stiu cu ce sa dau.

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 12 Sep 2009, 18:25

si acuma pe ce baza de permis ai intrat pe lac???

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 12 Sep 2009, 18:58

Catalin M. scrie:si acuma pe ce baza de permis ai intrat pe lac???
carnetul de membru ajps si implicit anpa, ca de obicei.

Scrie răspuns