Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Da frate ,singurul lor motiv e ca sunt supusi unor presiuni din partea celor care au permis de la ei ...vor sa bage niste stiuca la tava sau chiar mai grav , sa le ia cind sunt pline de icre ...grecu scrie:is curios care ar fi motivul intemeiat sa se scoata C&R , ca sa poata baga burtosi niste stiuca sub nas ? mai bine le-am baga noi pe gat permisele ANPA

Niste nemernici ...ce sa zic...
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Si eu sunt dispus la orice actiune. Putem sa ne mobilizam si colega, (Vali), zic sa facem rost de acte in asta cu Academia Romana si eventual sa le furnizam celor amendati ca sa poata da in judecata ANPA nu pe altcineva si sa ceara daune morale ca in SUA nu repararea prejudiciului ca in **** mea, nu mai e suficient in tara asta. Ne-am saturat. Ori avem dreptate ori nu. Si asa cum platim majorari si amenzi si radare si rate si de toate sa plateasca si statul asta de kkt cand greseste. Cu varf si indesat.
Daca aveti cea mai mica dovada ca apa asta care nu e mai mare decat doua terenuri de fotbal dar care ne aduce atat bucurie nu-i a hotilor de la conducere faceti-o publica si sa iasa scandal. Asa gust amar ca stirea asta nu mi-au lasat-o toate braconajele din tara asta... E o apa de suflet cred, pentru toti cei care au fost macar odata la pescuit acolo. E simbolul, cum spune Razvan Mihuta, a sperantei in ceea ce priveste pescuitul sportiv de calitate in tara asta. E accesibila, e curata, e bogata, poate suna prea populist dar chiar e pentru popor. Daca ne iau si asta dupa ce ne-au lasat sa salivam un an la ea, incep sa ma gandesc la asasinate politice...
Daca aveti cea mai mica dovada ca apa asta care nu e mai mare decat doua terenuri de fotbal dar care ne aduce atat bucurie nu-i a hotilor de la conducere faceti-o publica si sa iasa scandal. Asa gust amar ca stirea asta nu mi-au lasat-o toate braconajele din tara asta... E o apa de suflet cred, pentru toti cei care au fost macar odata la pescuit acolo. E simbolul, cum spune Razvan Mihuta, a sperantei in ceea ce priveste pescuitul sportiv de calitate in tara asta. E accesibila, e curata, e bogata, poate suna prea populist dar chiar e pentru popor. Daca ne iau si asta dupa ce ne-au lasat sa salivam un an la ea, incep sa ma gandesc la asasinate politice...

- Catalin M.
- utilizator constant
- Catalin M.
- utilizator constant