Shimano Beast Master XH arunca pana la 100g Daca zici ca vrei si Zalturi. E 2 mil pe totalfishing.szleventee scrie:M-am hotarat sa prind stiuca mare in toamna astasi vreau sa-mi cumpar echipament ceva mai greu pe care probabil cel mai mult am sa-l folosesc pe Sacalaia. Bugetul ar fi cam 400 lei pt. lanseta si mulineta. Ati putea sa-mi recomandati ceva ?
Eu m-am gandit la:
- lanseta Daiwa Powermesh (de 2.40 sau 2.70): http://www.xxx.ro/produse/43/4476/Po ... 0-60g.html
- mulineta: okuma avenger AV30A sau Ryobi Ecusima
- ca si naluci vreau sa folosesc si Zalt-uri care pot fi foarte grele, de acceea ca si a treia optiune m-am gandit la un echipament de casting... s-ar potrivi mai bine pt. naluci de 10-70g? Se poate cumpara dintr-un buget de 400 ron? As putea sa-l folosesc si pt. alt stil de pescuit sau ar fi ceva foarte specializat pt. naluci mari?
Mersi!
Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- PescarNebun
- senior
Re: Echipament stiuca
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
- PescarNebun
- senior
- Catalin M.
- utilizator constant
@szleventee : Okuma Avenger este o mulineta slaba sau foarte slaba, cel putin din punctul meu de vedere. Evident ca sunt multe altele extraordinar de proaste si in genere, demult nu prea am intalnit mulinete decente si corecte ca pret, dar asta e chiar slaba in opinia mea. tot aliminiul ala si aparenta de soliditate cred ca ridica degeaba costul , arata cum nu "face" ...
-
- junior
Scuze. N-am vrut sa distruc topicul, dar m-am gandit ca o asemenea discutie ar fi utila pentru cei care vor sa inceapa spinningul la stiuca pe Sacalaia. Multumesc celor care mi-au raspuns. Pana la urma cred ca voi cumpara lanseta mentionata dar o mulineta putin mai scumpa de la Daiwa, inca nu stiu care.RYOBI scrie:Eu zic sa discutam pe tema topicului si nu off topic,lanseta pt stiuca la echipamente si accesori.Ms
O intrebare mai on-topic: am auzit ca este si salau destul de mult la Sacalaia. Se prinde des?