Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 10 Sep 2009, 21:51

si chiar speram sa ajung si eu pe acolo vreodata sa vad vestitul lac de la sacalaia cu stiucile lui ...

in cazul in care se va lasa liber accesul pe lac este clara situatia ... in scurt timp va fi scoasa de acolo si ultima stiuculita ...

pacat ...

toata lumea a vrut desfintarea ajvps-ului (nu sunt fan asa ca nu imi sariti in cap) si acum au anpa, pe care ii doare capul de tot ce se intampla pe apa ...

din doua rele tinzi sa alegi pe ala mai putin rau ... in romania ca de obicei s-a ales cel mai rau ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

pispiric
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pispiric » 10 Sep 2009, 21:55

Poate pastreaza si ANPA C&R pe Sacalaia ...

Nu a fost nimeni cu permis ANPA sau cu permis de la AJPS Cluj (care parca include si ANPA) ?

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 10 Sep 2009, 22:36

pacat de lac ca se afla in Romania !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Sep 2009, 10:16

Mda...

Scriam pe la paginile 31, 32 din acest topic, parca anticipand, ca ANPA asta, o agentie infiintata degeaba si oarecum si abuziv ca majoritatea din cele aproape 300 de agentii infiintate de guvernul asta, e o alta sita rara prin care se scurg banii nostri scosi printr-o scena de-a tarfulitei de Ritzi sau in vreo campanie de-a ministerului turismului condus de japca de Udrea, si bagati in buzunarele unui singur om, nu spui cine, persoana importanta.

Ia cititi aici si admirati frumoasa poza:
http://www.anpa.ro/index.php?v=despre_noi

Ia uite cum lucreaza staful ANPA, in conditii NASA si parca asteapta o vizita de-a conducatorului iubit sau de-a vreunui academician inginer de renume mondial. Nu va faceti iluzii, lucreaza in folosul pescuitului si fondurilor piscicole din Romania. MA LASI? Ce-i cu poza asta? Ce-i cu manipularea si cu comunistii astia?

Unde s-au dus cei aproximativ 30.000.000 de lei noi incasati de ANPA anul asta numai din cotizatia aia de doi lei? Doua actiuni cu jandarmii, asa... de parada, sa nu zica lumea ca nu fac ceva. Cate procese verbale (inafara de cele de la Sacalaia) au intocmit anul asta? Cate dosare penale? Ca numai in delta tot la a doua barca poti sa dai o amenda si e jale si acolo. Box. Ca in mexic. Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, Patrimoniu UNESCO, unica in lume... povesti. Braconieri in fiecare casa sau daca nu tot la a doua poarta.

Cine pune pariu ca daca se face o comisie parlamentara pentru a investiga administrarea fondurilor ANPA nu pot justifica nici jumatate si alea care le pot justifica is salarii umflate, masini si actiuni fantoma. De la anul, poate taxa va fi 40 de lei si o sa zicem: apoi tot nu-i mult, merita.

Nici eu nu sunt fan AJPS-uri dar oricum faceau mai mult si tot acolo se va ajunge, veti vedea, pentru ca in tara asta daca nu scoti pusca in stil Raduta nu ai peste. Sa speri ca de maine, de la anul sau de peste 5 ani, romanii se vor destepta si se vor comporta macar ca ungurii, polonezii sau cehii vis-a-vis de peste si pescuit e o utopie demna de boala mentala sau un optimism bolnav ca in bancul cu gramada de rahat si cu poneiul. E nevoie de educatie, cultura, spirit civic, o lectura, o chestie... da la noi ajung manelele si tzepele. Si stiti ce e culmea? Cand ies si ei pana la 50 de km de granita vin si zic: ma ce fain e la aia, ma ce au aia... dar nu invata nimic, vin si fac exact cum faceau inainte, in stilul lor pur de cocalar redus.

Pot scrie cred vreo 20 de pagini pe tema ANPA, AJPS, Romania, romani... dar cred ca se reduce si la un singur rand: democratia nu a existat nici o clipa in tara asta si hotia incepe de la cel mai inalt nivel si merge in jos
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Sep 2009, 10:21

http://www.anpa.ro/index.php?v=cat&id=5

Ia uitati cat au cercetat ei de un milion de euro anul asta. Deschideti linkul si accesati: simpozioane, studii de caz, teme de cercetare.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Sep 2009, 11:04

Tristian scrie:http://www.anpa.ro/index.php?v=cat&id=5

Ia uitati cat au cercetat ei de un milion de euro anul asta. Deschideti linkul si accesati: simpozioane, studii de caz, teme de cercetare.
Bravo colega :lol: :lol: i-ai demascat .... :lol: :lol: :lol:
Au pe sit tot ceea ce au si facut in anul asta .... :twisted: super agentie ,super "patron"....de mare **** :evil:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Sep 2009, 11:17

HA HA HA!

Cica: i-am demascat
Sunt un mic Nashu sau Diaconescu io, ai sa vezi! Sau Lazarus. Luis Lazarus, si ala, numa in tara asta putea avea si infractoru ala emisiune de mare audienta. Puteti sa va mai distrati pe site si ce obiective au si asa mai departe... cred ca il citit tot in cateva minute... E agentie cemai... ei cu NASA si NSA, mari agentii. Nici ANAF nu-i departe :)) Acolo lumea chiar lucreaza dar e cam mare jalea si pe-acolo... Ma rog... Facem agentii cu zero obiective si zero rezultate, nu indrumare, nu la dispozitia contribuabilului, nu birou de presa, nu informare, nu actiune... bani, bani, bani, bani! Ce s-au mai bucurat unii ca pescuim cu 30 ron/an. Vai ce bine! Abia astept!

Te pup colega!

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Sep 2009, 14:34

MihaiV scrie:Cred ca degeaba se agita ANPA in situatia asta. Sacalaia nu e apa publica si e proprietatea Academiei Romane pe baza unei legi. Asa ca sper sa ramana cu taxa si cu C&R. Daca se lasa la liber pe baza permisului ANPA atunci stiuca de acolo (care acum e f multa) va disare f rapid. Ar fi pacat de munca si banii bagati acolo!
Mihai, acum ar fi un moment bun sa ne dai mai multe detalii daca ai, ne-ar fi de folos, da-ne un raspuns sau o parere te rog.

Pe langa asta:

Ce putere si parere are Asociatia Pro Sacalaia?

Ce putere si parere are Energofish, pana la urma mi se pare ca e pestele lor acolo nu l-a bagat ANPA.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 11 Sep 2009, 15:23

Asta e cea mai proasta veste pe care am primit-o. Nu se poate sa dispara C&R-ul de pe Sacalaia. Trebuie sa facem ceva. Sa ne ducem peste idiotii de la ANPA, sa ne agitam. Ar disparea unul dintre cele mai frumoase si atat de putine lacuri pe care se practica C&R la stiuca in Romania. Trebuie sa fie ceva ce sa putem face sa impiedicam chestia asta.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Sep 2009, 15:55

Tristian scrie:
MihaiV scrie:Cred ca degeaba se agita ANPA in situatia asta. Sacalaia nu e apa publica si e proprietatea Academiei Romane pe baza unei legi. Asa ca sper sa ramana cu taxa si cu C&R. Daca se lasa la liber pe baza permisului ANPA atunci stiuca de acolo (care acum e f multa) va disare f rapid. Ar fi pacat de munca si banii bagati acolo!
Mihai, acum ar fi un moment bun sa ne dai mai multe detalii daca ai, ne-ar fi de folos, da-ne un raspuns sau o parere te rog.

Pe langa asta:

Ce putere si parere are Asociatia Pro Sacalaia?

Ce putere si parere are Energofish, pana la urma mi se pare ca e pestele lor acolo nu l-a bagat ANPA.
Colega din cite stiu eu treaba sta cam asa :
-Lacul Stiucii de la Sacalaia e "proprietatea" Academiei Ro.
-Academia a facut cu multi ani in urma un contract de colaborare sau cesiune (nu stiu exact) cu APS Cluj ,in care se prevedea ca asoc. de pescuit are toate drepurile si obligatiile ce revin pt. buna pastrare a faunei piscicole si ornitologice a zonei...
-Avps cum se stie ca-i un prost administrator a dus aceasta frumoasa oaza pina aproape de distrugere ...
-in urma cu 4-5 ani a intrat in parteneriat cu APS Cluj si firma Energofish care a populat in decursul a 3 ani consecutiv cu peste 70.000 alevini de stiuca ...bineinteles pe banii ei ...din pacate fara rezultat notabil pt. ca iarna la copca se scoteau la SACOSA sute de mirle (pixuri) sub privirea "prietenoasa" a paznicului platit de AJPS...
-in 2007 sau 2008 sa infiintat Asoc Pro Sacalaia(tot Energofish :lol: ) care a facut un contract de colaborare cu APS Cluj si care sa obligat sa investeasca anul in popularea lacului,plata salariului noului paznic ,investitia in cabana Sacalaia (incalzire centrala ,wc in interior ..etc.) si multe altele ....
Tot ceea ce sa facut in ultimii 2 ani ,investitiile din jurul cabanei precum si cele din apa sunt meritul incontestabil a menegerilor Energofish care se lupta si in momentul de fata cu mentalitatea AVPS care nu mai doreste sa mentina C&R pe SACALAIA vezi doamne ca asa doresc membrii lor .... :oops:
Norocul mare e ca membrii APS Cluj se numara pe degete :lol: :lol: iar firma lor va intra in faliment...asta daca nu e deja in faliment :P
Asa ca ANPA e o **** trista ....parerea mea :roll:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns