Poate le vad si stiucile si, cine stie....georcaef scrie: zalt despicat la imbinarea de pe spate, probabil din cauza caldurii, am vazut bilele in el. nu am mai patit niciodata.
Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
am fost sambata. o trupa de la energofish bucuresti veniti cu microbuzul au rezervat toate barcile mari, am luat barca mica cu o vasla si am vaslit mai mult decat am pescuit pe vant si val. nici un atac, desi am dat cu marfa noua, un pescar experimentat judecand dupa varsta, mi-a zis ca a prins la twister 4 bucati. sapt. asta am luat deja twistere si felurite alte plastice, carlige offset, plumbi culisanti, etc. incet dar sigur incepe sezonul 

- PescarNebun
- senior
-
- veteran
La sacalaia a inceput circul conflictul dintre ANPA si AGVPS a degenerat astazi la iesire de pe apa pescari erau asteptati de o trupa de jandarmi si un inspector ANPA care i lua la bani marunti:
-Permisul ANPA la control?
-Ce permis am pescuit pe o incinta unde mi sa incasat taxa de pescuit pe zi?
-Nu ne intereseaza taxa vi sa incasat abuziv trebuia sa platiti doar barca domnul care v-a luata bani pt taxa de pescuit(adeca paznicu) nu are nici un drept sa faca asta,cu chitanta primita depuneti va rog o plangere la primul post de politie si o sa va recuperati banii.Sacalaia este lacul ANPA, Agvps cluj nu mai are contract de inchiriere asupra incintei piscicole.
-Pai n-am permis!
-Buletinu va rog si nenea incepea sa taie amenda intre 300 si 600 dupa cum avea chef
Cativa au plecat acasa cu chitanta de amenda taiata dupa ce au venit la Sacalaia si au platit sa pescuiasca acolo
Ce sa zic penibil,drepatea ca de obicei e undeva la mijloc si de fazani pica pescari ca de obicei.
Oricum presimt o soarta trista pt stiucile de acolo, oricum se sfarseste ele nu o sa iasa bine.
Deci...ROMANIA
-Permisul ANPA la control?
-Ce permis am pescuit pe o incinta unde mi sa incasat taxa de pescuit pe zi?
-Nu ne intereseaza taxa vi sa incasat abuziv trebuia sa platiti doar barca domnul care v-a luata bani pt taxa de pescuit(adeca paznicu) nu are nici un drept sa faca asta,cu chitanta primita depuneti va rog o plangere la primul post de politie si o sa va recuperati banii.Sacalaia este lacul ANPA, Agvps cluj nu mai are contract de inchiriere asupra incintei piscicole.
-Pai n-am permis!
-Buletinu va rog si nenea incepea sa taie amenda intre 300 si 600 dupa cum avea chef

Cativa au plecat acasa cu chitanta de amenda taiata dupa ce au venit la Sacalaia si au platit sa pescuiasca acolo

Oricum presimt o soarta trista pt stiucile de acolo, oricum se sfarseste ele nu o sa iasa bine.

Deci...ROMANIA
Mi se parea un miracol faptul ca poate exista in Romania o apa amenajata, cu pesti adevarati, care sa fie destinata, nu pescuitului comercial, ci exclusiv pescuitului sportiv si accesibila oricarui pescar.
Iata ca gunoaiele se straduiesc sa ii grabeasca sfarsitul !
Iata ca gunoaiele se straduiesc sa ii grabeasca sfarsitul !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.