Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cred ca degeaba se agita ANPA in situatia asta. Sacalaia nu e apa publica si e proprietatea Academiei Romane pe baza unei legi. Asa ca sper sa ramana cu taxa si cu C&R. Daca se lasa la liber pe baza permisului ANPA atunci stiuca de acolo (care acum e f multa) va disare f rapid. Ar fi pacat de munca si banii bagati acolo!
Pai concluzia cam asta e Mihai. 100% de acord. Cine vrea sa pescuiasca numai cu permis ANPA are acces la o gramada de ape publice, pe care alti pescari de treaba tot cu permise ANPA, le-au terorizat. Si mie mi-ar place sa pescuiesc pe Sarulesti cu permis ANPA. Cand o sa dea faliment bussinesu de acolo atunci vom avea si ANPA adevarata si ape cu peste iar taxele "de lux" de pe lacurile, hai sa recunoastem bune si foarte bune, vor fi inutile. Pana atunci, dai un ban si stai in fatza sau te prostituezi in delta, pe mures, pe tarnave, pe crisuri, somesuri... s.a.m.d. Dati drumu la peste bai baiatule! Nu mai aruncati peturile si rahaturile in apa! Reciclati!
am fost la sacalaia astazi. am intrat pe balta la ora 10 si am iesit la ora 18. lume multa, parcarea plina. s-a prins marla la voblere mici inspre maluri. am dat cu toate modelele de zalturi inclusiv z tail-ul de 85 gr. nici macar un atac. in timp ce imi taiam o peruca la mulineta, in dreapta mea, la aprox. 25m o doamna prinde o marla la 1kg. am vazut atacuri la suprafata apei. vremea s-a incalzit la amiaza, si-au facut aparitia scaldatorii, ca de fiecare data, am vazut ca si-au refacut pontonul, nu m-au deranjat, inoata numai pe linie cu pontonul lor. cred ca saptamana ce vine o sa fac un efort si o sa ma duc dimineata devreme, din ce am mai vorbit cu pescarii pe balta, au prins dimineata, dar numai bucati mici. mai incercam.
- kriss-wolf
- veteran
-
- senior
- PescarNebun
- senior
-
- utilizator constant
-
- veteran