Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Aug 2009, 15:38

Cred ca degeaba se agita ANPA in situatia asta. Sacalaia nu e apa publica si e proprietatea Academiei Romane pe baza unei legi. Asa ca sper sa ramana cu taxa si cu C&R. Daca se lasa la liber pe baza permisului ANPA atunci stiuca de acolo (care acum e f multa) va disare f rapid. Ar fi pacat de munca si banii bagati acolo!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 13 Aug 2009, 15:58

Pai concluzia cam asta e Mihai. 100% de acord. Cine vrea sa pescuiasca numai cu permis ANPA are acces la o gramada de ape publice, pe care alti pescari de treaba tot cu permise ANPA, le-au terorizat. Si mie mi-ar place sa pescuiesc pe Sarulesti cu permis ANPA. Cand o sa dea faliment bussinesu de acolo atunci vom avea si ANPA adevarata si ape cu peste iar taxele "de lux" de pe lacurile, hai sa recunoastem bune si foarte bune, vor fi inutile. Pana atunci, dai un ban si stai in fatza sau te prostituezi in delta, pe mures, pe tarnave, pe crisuri, somesuri... s.a.m.d. Dati drumu la peste bai baiatule! Nu mai aruncati peturile si rahaturile in apa! Reciclati!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 15 Aug 2009, 18:58

am fost la sacalaia astazi. am intrat pe balta la ora 10 si am iesit la ora 18. lume multa, parcarea plina. s-a prins marla la voblere mici inspre maluri. am dat cu toate modelele de zalturi inclusiv z tail-ul de 85 gr. nici macar un atac. in timp ce imi taiam o peruca la mulineta, in dreapta mea, la aprox. 25m o doamna prinde o marla la 1kg. am vazut atacuri la suprafata apei. vremea s-a incalzit la amiaza, si-au facut aparitia scaldatorii, ca de fiecare data, am vazut ca si-au refacut pontonul, nu m-au deranjat, inoata numai pe linie cu pontonul lor. cred ca saptamana ce vine o sa fac un efort si o sa ma duc dimineata devreme, din ce am mai vorbit cu pescarii pe balta, au prins dimineata, dar numai bucati mici. mai incercam.

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 16 Aug 2009, 07:53

Stie careva daca la Sacalaia se inchide in perioada cand cade iarba adica cam in perioada sept - oct, asa auzisem i-o ceva .

buntaro
senior
senior

Mesaj de buntaro » 16 Aug 2009, 17:53

nu se inchide

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 17 Aug 2009, 10:37

Am trei intrebari:

1. Cand se organizeaza partida de pescuit initiata cu cateva pagini in urma ? ( cred ca un anunt aici ar fi suficient !)

2. Cand se organizeaza Cupa Salmo Sacalaia ? ( Energofish)

3. Cand se publica anuntul pentru Cupa Amida ( fly) ?

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 21 Aug 2009, 22:44

Eu propun sa alegem o data pentru partida forumistilor undeva in noiembrie. Ce spuneti? Sa ne facem un weekend liber si sa stam de vineri pana duminica.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

ROCKI92002
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ROCKI92002 » 22 Aug 2009, 09:56

Eu subscriu!

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 22 Aug 2009, 12:19

Poate ar fi bine intai sa asteptam sa vedem cum va fi vremea in octombrie-noiembrie, oricum candva in acea perioada cred ca poate sa fie un moment bun pentru a face iesirea.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 24 Aug 2009, 19:11

sambata am fost pe balta de la 7 la 17. la ora 8 am prins marla de 30 cm la vobler salmo de 9 cm, la ora 12 stiuca de 60cm la lingura gipo si echipament casting. dimineata am avut vreo 5 urmariri pe vobler zalt, fara atac. oare unde e bibanul ???

Scrie răspuns