Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Vezi sa nu se sperie...georcaef scrie:am peste 20 de zalturi si mai am de luat, am dat la inceput cu sinkinguri si am agatat des in buruiana, dupa care am dat cu z tail de 85 gr in apa mica, cred ca le-am speriat. intra marfa zalt sau a intrat deja la magazinul titan, trebe sa dau rapid o tura, sa iau si eu niste burtoase cu care ai prins tu grecule

- PescarNebun
- senior
Pescuita corect, orice naluca proiectata pentru stiuca si care a prins stiuca la un moment dat, da rezultate foarte bune. Pana cand nu am avut zalturi prindeam foarte bine cu Slidere sinking la Sacalaia. Zalturile mi-au oferit variante noi de abordare a pestelui si am gasit doua modele care pana la urma trebuiau inventate. Mi se par extrem de productive. Dimensiunile, bilele si culorile sunt iarasi doua atuuri forte puternice. De anul trecut din septembrie, la Sacalaia, merg numai cu Zalturi.
- kriss-wolf
- veteran
Probabil ca ai sa prinzi si cu salmo sau rapala ( am prins si eu in iunie ) dar problema se pune daca ai sa le prinzi pe alea mari si la fel de multe ca si cu zalt-urile, mi-am facut si eu oarecare stocuri de zalt si alte voblere mari speciale pt stiuca si la toamana probabil prin noiembrie vreau sa fac si eu o vizita .PescarNebun scrie:Toata lumea cu Zalt-uri...... O sa ma duc si eu luna viitoare nu stiu exact cand, ca batraneii cu Salmo si Rapala. Daca nu prind nimic, promit k trec si eu pe Zalt.