Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
buntaro
senior
senior

Mesaj de buntaro » 05 Aug 2009, 22:39

se pare ca Paul le stie mersul!trebue iscodit

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 06 Aug 2009, 08:40

Stie si el cum se face tuning pe sobolani si pe veverite... Stiuca de un metru e o chestiune de timp la Sacalaia, dupa cum spuneam, singura chestie e sa fii pregatit pentru ea... ca va veni!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

pispiric
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pispiric » 12 Aug 2009, 10:43

Am vorbit zilele astea cu domnii de la ANPA Cluj despre statutul lacului Sacalaia.
Domnii au spus ca au cerut actele de la AJPS Cluj legate de lac, le-au trimis la Bucuresti, inca asteapta raspuns si de la Bucuresti dar, din punctul lor de vedere, pescuitul pe lacul Sacalaia se face in baza permisului ANPA si a unei taxe de mediu/barca de 15 RON.

Adica pica taxa de 40 RON / zi ( 20 RON / zi pentru 'straini' - cei din alte judete) si se plateste doar barca.

Daca sunteti obligati sa platiti si taxa cereti chitanta si mergeti la ANPA :)

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 12 Aug 2009, 12:48

Eu zic sa scoatem si taxa ANPA... si asa e inutila... nu avem peste, nu avem responsabilitate, nu avem constiinta.
Deocamdata trebuie vazut a cui e "Cabana Sacalaia" si dl. Florin care se ocupa de administrarea "locala - loco" a lacului angajatul cui e si la ce vegheaza el acolo. ANPA crede mai nou ca toate apele sunt ale lor dar nu fac nimic numa cer taxa aia de 6 beri. Ca deocamdata la amenajarea si renovarea cabanei, intretinerea barcilor, controlul lacului pentru a se pescui sportiv si c&r sigur nu a contribuit ANPA cu nimic. Poate descoperim azi-maine ca e lacul lui Basescu si incepe Udrea sa duca stiuca de-acolo, dupa ce ANPA asta au pus-o din greseala sau intentionat pe lista celor peste 100 de agentii care vin desfintate pentru... campanie electorala.

Fir intins!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 12 Aug 2009, 12:51

ia sa nu se schimbe nimica pe Sacalaia ca-i foarte bine asa. stiti nu ce o sa aduca trecerea la ANPA a lacului (daca o sa se intample asa ceva)??? 0 (a se citi zero) stiuci in cativa ani, cum de altfel a fost mai demult...

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 13 Aug 2009, 08:31

Sacalaia 12 august intre orele 15 si 19 am plimbat Zalturi prin apa dar fara succes. Un singur atac slabut.
Nu prea misca nimic dupa cum vorbeste lumea pe acolo.
Mai incercam.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 13 Aug 2009, 09:41

Vinerea trecuta, 7 august, am fost si eu cu un prieten pe lac de la 7.30 dimineata la 1 la amiaz. 2 stiuci cam de 1 kg, cate una pentru fiecare din noi. In rest au mai fost vre-o 2 urmariri. Stiucile au fost luate la oscilante. Nu-i gorzav rezultatul da a fost prima stiuca pentru fiecare din noi asa ca noi am fost extrem de fericiti. :).

suru
junior
junior

Mesaj de suru » 13 Aug 2009, 10:38

Salut,
inecarca si alceva inafara de linguri.Daca merg in Delta nu inseamna ca sunt cele mai bune si pe Sacalaia.La shaduri sau slidere io zic ca o sa iei mai bine.Am un prieten care numa la lingura da si doar o singura data a luat mai bine decat mine care dadeam cu shaduri.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 13 Aug 2009, 10:46

Duminica eu cu inca un coleg de club fiecare cu barca lui, eu trei bucati o marlita si doua peste 2 kg, colegul la fel, au fost luate la naluci zgomotoase sau de vibratie mare!!

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 13 Aug 2009, 11:34

:) n-am zis ca n-am incerat altceva. la oscilante au intrat, dar am incercat si ceva voblere si gume, dar nu prea ne stim noi inca. :)

Scrie răspuns