Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
consider ca eliberatul stiucii nu este suficient. fiecare pescar ar trebui sa aibe mincioc, saltea de primire, echipament ales astfel incat drilul sa nu dureze mai mult de 10 min, stiuca trebuie repusa in apa cat mai repede, nu e un peste foarte rezistent. ar mai fi si altele, un mic ghid nu ar strica pt. pescarii incepatori la stiuca, printre care ma numar si eu.
- PescarNebun
- senior
Tristian, tot ce ai spus e foarte adevarat si corect. Daca ne hotaram sa mergem mai multi pe Sacalaia cateva zile trebuie sa ne punem de acord in privinta echipamentului, si in privinta detaliilor de organizare. Momentan nici eu nu dispun de echipament magnum dar pana la iarna sigur il voi avea. Cel putin asa sper. Indiferent de asta, as merge pe Sacalaia chiar si acum daca ne-am hotara. Problema este cati ar fii dispusi sa mearga. Sau poate sa mergem in alta parte chiar si acum in vara asta. O chestie cu corturi pe mal de apa, stat la povesti noaptea, in fata focului chestii cu "atat avea ochiul", o intalnire intre pescari. Ce spuneti?
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
N-ar fi rau ce zice georcaef, chestia cu salteaua in barcile noastre nu prea merge oricum dar daca am avea dinalea podite de bass acolo s-ar putea folosi. Ideea e ca e printre primele lacuri cu asa o initiativa pozitiva si foarte accesibil tuturor, nu exclusivist sau scump la vedere cum sunt altele. Cam asa ar trebui sa se intample pe toate lacurile si raurile din tara, dar fara sa fim paziti de nenea administrator si in doi trei ani toate ar arata ca Sacalaia. Va dati seama? Chiar nu e greu. Un pic de... civilizatie. Din cauza asta m-am simtit cumva obligat sa fac precizarile pe care le-am facut in postarea anterioara. Nu am de gand sa dau vreo lectie cuiva, sa-i tin morala sau sa filosofez dar si eu apreciez ca am fost destul de la obiect. Inafara de asta, pescarule, nebunule, daca facem de-o nedee sigur trebe sa ducem barci de-acasa, deci aia cu intalnirea ar fi ca o intalnire a motociclistilor.
Shocatule, m-ai amenintat ca ma suni de-o bere si dinalea, n-ai mai zis nimica, ii drept ca nici io, n-ai mai venit prin orasul natal?. Am fost absent din domeniu vreo 3 luni din motive obiective dar sunt pe revenire si sunt mai iuce si mai manios ca data trecuta
)
Shocatule, m-ai amenintat ca ma suni de-o bere si dinalea, n-ai mai zis nimica, ii drept ca nici io, n-ai mai venit prin orasul natal?. Am fost absent din domeniu vreo 3 luni din motive obiective dar sunt pe revenire si sunt mai iuce si mai manios ca data trecuta

- PescarNebun
- senior

Serios vorbind postul tau era necesar cu toate precizarile pe care multi fie nu le stiu fie le ignora.
Deci, la urma si la coada, cum iti suna propunerea mea indecenta?
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
Suna indecent dar bine. Adica asa o intalnire ad-hoc putem face da nu vin dinaia cu pistoale si cu conturi nereglate si fac acolo tambalau ca imi aduc si io grenadele si gealatii.
)))))))))))))))))))
Ai zis tu bine ca unii nu le stiu sau pur si simplu le ignora... si inca nu am discutat de noduri. Multi fac noduri ca la sireturi si se desface pe-acolo si zice: uai ce mare era... m-o rupt! hi hi
Cu bassboaturile e super idee da de le dai o "blana" pe-acolo sau te impiedici si cazi peste mansa, pana te-ai dumirit ce se-ntampla barberesti stufu ca-n desene animate.
Lasand gluma laoparte eu m-as baga, undeva prin august-septembrie cel mai repede si pana da gheata oricand.

Ai zis tu bine ca unii nu le stiu sau pur si simplu le ignora... si inca nu am discutat de noduri. Multi fac noduri ca la sireturi si se desface pe-acolo si zice: uai ce mare era... m-o rupt! hi hi
Cu bassboaturile e super idee da de le dai o "blana" pe-acolo sau te impiedici si cazi peste mansa, pana te-ai dumirit ce se-ntampla barberesti stufu ca-n desene animate.
Lasand gluma laoparte eu m-as baga, undeva prin august-septembrie cel mai repede si pana da gheata oricand.
- kriss-wolf
- veteran
Din pacate inca la noi in tara sunt multi care pescuiesc (sau braconeaza) de foame nu de placere si asta ar fi unul din principalele motive pt care nu este peste si unde se prinde ceva peste vin toti ca la pomul laudat cu sacu si nu iarta nimic, iar de echipamente ecologice si xxx friendly nici nu mai poti pune problema majoritatea au un bat universal luat de rusi din piata cu care da la orice peste .
Cu alte cuvinte o sa mai curga multa apa de olt pana cand in tara asta o sa inceapa lumea sa se civilizere si sa realizeze ca pescuitul este un sport si ca ar mai trebui sa dea drumu si la peste sa traiasca sa mai lupte intr-o alta zi.
Cu alte cuvinte o sa mai curga multa apa de olt pana cand in tara asta o sa inceapa lumea sa se civilizere si sa realizeze ca pescuitul este un sport si ca ar mai trebui sa dea drumu si la peste sa traiasca sa mai lupte intr-o alta zi.
-
- senior
Tristan, te rog sa fixezi o data - din timp.Tristian scrie:Suna indecent dar bine.
Cred ca un uichend ( de vineri pina dumunica) ar fi Ok. Oricum nu este aglomerat !
Bine ar fi sa stabilesti si cazarea: pensiune, cabana sau cort. Desigur, fiecare poate sa stea cit si unde vrea.
Fii atent sa nu se suprapuna cu Cupa Salmo ( daca se organizeaza) si Cupa Amida. Sau cu o etapa a TAVP.
Eu, daca imi intra in program, particip cu placere la aceasta intilnire.
-
- veteran