Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran

Astea sunt toate de la ultima partida a prietenului nostru, Paul Cocian zis Ciuky.
Mai multe stiuci de pe Sacalaia aici : http://www.flickr.com/photos/zerooflow/ ... 888057147/
-
- senior
Am fost ieri, intre 16 si 30 - la 21, doi in barca.
Niciun atac !
A treia partida in acest an, cu acest rezultat.
Am dat si cu voblerele din fotografii, dar si cu plastice. Am incercat si la biban. Am insistat in larg, in fata debarcaderului spre stinga.
Vegetatia, daca nu s-a imputinat fata de 1 luna in urma, nu a mai crescut. Inspre mijloc nu prea sunt agataturi.
Mare jale in rindul plutasilor: nu au prins nimic tot anul !
Explicatia lor: stiuca mare a mincat pestele pasnic, mare.
Solutia lor: eliminarea C@R ( cel putin partial) la stiuca.
Jale si in rindul spinnerilor: cu exceptia primei saptamini dupa prohibitie, stiuca nu a mers decit sporadic. Incomparabil cu situatia de anul trecut.
Explicatia mea: nu am.
Solutia mea: nu am.
Daca nu prinzi peste, dai importanta amanuntelor: in lac se face baie intr-o veselie.
Nu am fost, practic deranjat. Dar parca e intrezis ! Balta este pazita !
Oare, chiar este pazita ?
S-a renuntat la complectarea formularelor statistice ?
Pacat !
( si pentru-ca s-a oferit cinva sa le prelucreze)
Niciun atac !
A treia partida in acest an, cu acest rezultat.
Am dat si cu voblerele din fotografii, dar si cu plastice. Am incercat si la biban. Am insistat in larg, in fata debarcaderului spre stinga.
Vegetatia, daca nu s-a imputinat fata de 1 luna in urma, nu a mai crescut. Inspre mijloc nu prea sunt agataturi.
Mare jale in rindul plutasilor: nu au prins nimic tot anul !
Explicatia lor: stiuca mare a mincat pestele pasnic, mare.
Solutia lor: eliminarea C@R ( cel putin partial) la stiuca.
Jale si in rindul spinnerilor: cu exceptia primei saptamini dupa prohibitie, stiuca nu a mers decit sporadic. Incomparabil cu situatia de anul trecut.
Explicatia mea: nu am.
Solutia mea: nu am.
Daca nu prinzi peste, dai importanta amanuntelor: in lac se face baie intr-o veselie.
Nu am fost, practic deranjat. Dar parca e intrezis ! Balta este pazita !
Oare, chiar este pazita ?
S-a renuntat la complectarea formularelor statistice ?
Pacat !
( si pentru-ca s-a oferit cinva sa le prelucreze)
-
- senior
-
- utilizator constant
Sambata am pescuit de la 6.00 la 22.00, cu pauza de 2 ore in amiaza. Caldura mare, vant aproape deloc, apa foarte limpede, destul de multe barci, se facea baie... Dimineata am avut o ratare si o captura (pe la 3-4 kile), spre ora 12 inca una mai mica, apoi nimic. Amici mei cam la fel, cate 2 bucati, nimic mare. Nu se vedeau atacuri, nu misca nici pasnicul, o zi proasta de tot. Doua poze in album.