Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- kriss-wolf
- veteran
ieri (vineri) dupa amiaza dupa furtuna si azi pana in pranz un singur pescar pe balta adica eu, mint azi a venit unu de a dat la carasei, vineri seara 2 ore 3 buc 2*1kg 1*1 si un pic ( vina mea am plecat cu mana-n coor aseara adica cu batu si o truza de voblere rest nik utilizabil la pescuit azi 1*2.1kg 2*0.300 kg si inca una la kil eliberata din mers...... in rest OK pacat ca nu a mai plouat si azi... recomand pensiunea noua de sa deschis peste drum de lac ... conditii excelente si preturi mai mult decat rezonabile.
- kriss-wolf
- veteran
-
- senior
Georcaef>Din potriva, dai cu prea mici.
Am demonstrat nu odata pe Sacalaia ca marimea conteaza.
Am trimis o gramada de pescari acasa scotzand in fata lor stiucane dupa ce au dat in acelasi loc ore intregi fara success.
Eu si tovarasii mei spre exemplu dam cu cat mai mari.
Pe langa Zalt-urile deja clasice (Z-tail-ul 22cm) mi se pare mic.
Am trecut la Bulldawgi si cu EsoxLucius-urile de la Broman.
Cu siguranta o cumatra de 10kg nu o sa faca jogging pe balta toata ziua alergand carasei de 10 cm.
Naluca mare = peste mare
Am demonstrat nu odata pe Sacalaia ca marimea conteaza.
Am trimis o gramada de pescari acasa scotzand in fata lor stiucane dupa ce au dat in acelasi loc ore intregi fara success.
Eu si tovarasii mei spre exemplu dam cu cat mai mari.
Pe langa Zalt-urile deja clasice (Z-tail-ul 22cm) mi se pare mic.
Am trecut la Bulldawgi si cu EsoxLucius-urile de la Broman.
Cu siguranta o cumatra de 10kg nu o sa faca jogging pe balta toata ziua alergand carasei de 10 cm.
Naluca mare = peste mare

-
- senior
Cine nu risca, nu cistiga......georcaef scrie:Pop Vasile, eu ma risc pt. ca is satul de clean si biban, am dat cu zalturi de 15cm si 32g, ma gandesc sa-mi iau ceva scule de baitcasting, prea plesnesti apa, parca dadeam cu bomba la crap.
Eu cred ca indiferent cu ce scule arunci naluca ( voblerul), plesnesti apa la fel.
Apopo, unde ai prins bibani ( pe saturate) ?