Deja ma plictisisem cu cei doi....bine ca a mai aparut unu'
Doar ca nu ai fost foarte atent! Asa cum am zis...daca se prind numa' de-alea "legale" si daca numa' de-alea ati mai lasat pe-acolo, da'...vin din Tg-Mures pana acolo si prind si le si mananc, dupa ce le prajesc si pun ustoroi pe ele.
Aveti ceva impotriva?
Am facut ceva ilegal?
Daca ma vezi bagang in straita cele sub dimensiune, poti sa ma scuipi si in ochi si sa ma faci in toate felurile!
Pana atunci, sunteti numa' niste lupi flamanzi (de afirmare) si ciudosi care urla la luna (in haita...sau "turma" cum ii zici).
Si, apropo.....ma duc si pescuiesc in tara asta, unde ma poarta gandu', fara sa va dau voua socoteala, pentru ca datorita legislatiei, am acest drept si mi-l exercit!
Asa ca....hai sa ne lasam in pace!
Pescuim unde vrem, cand vrem(exceptand prohibitia!), cu nalucile care vrem, pestii pe care ii vrem(in limita legala) si cu asta basta!
Am si tras deja o concluzie: faceti pe sfintii cu pestii iar pe oameni ii "taiati in cap" doar pentru ca nu se aseamana cu voi!
Imi aduceti aminte de unu'...Hitler......care DOAR pentru ca nu se asemanau oamenii cu "asteptarile" lui, ii extirpa prin orice metoda.
Pentru ca nu arunc pestii inapoi atunci cand nu imi cere legea sau administratia, asta nu inseamna ca nu sunt pescar ca si voi, cu aceleasi drepturi!
Ma faci "sacosar", "fomist" sau... ?
RESPECT, frate...RESPECT!
Sau despre asta nu se stie pe apele pe care pescuiti?
De cand ai TU dreptul, pretentia sau insarcinarea sa-mi spui ce sa fac cu pestii pe care ii prind?
Vezi-ti de punga ta (goala sau plina) si lasa-i celuilalt "liberul arbitru" sa-i dicteze ce sa faca!
Vrei sa educi natiunea cu privire la pescuit? Foarte bine!!!
Doar ca in "spiritul" care il aveti in voi nu o sa reusiti niciodata!
Cel putin pe mine nu ma convingeti "profesorilor"!
Cu o atitudine ca a lui "stradic", care urla la om de la 50 de metri "braconierule", fara macar sa-mi vada fata de la 3 metri, fara a ma cunoaste ce persoana, fara a ma intreba de sanatate, fara a da "buna ziua!".....nu veti reusi NICIODATA!
Cand se ia de oameni cumsecade, sau in varsta, punandu-i in situatii jenante doar pentru a-si sartisface orgoliul de "Regina Baltii", "pozand" in fata prietenilor cat de mare si tare e'n gura....
Invatati mai intai respectul fata de om si abia dup'aceea aratati-va "respectul" fata de necuvantatoare!
Ma repet: urlati la luna, insetati de "crime" asupra omenirii, ascunzandu-va dupa masca iubitorilor de peste!
"Cach and".....fa ce vrei cu el!