Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stradic
veteran
veteran

Re: Sacalaia - Lacul stiucilor

Mesaj de stradic » 30 Oct 2012, 14:33

bah eu nu prind marle......prind ceva pesti!!! da :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: va las pe voi sa prindeti eu nu prea mai prind ....... :elkgrin:
rapala the best vobler in the world

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Oct 2012, 14:36

We don't play...we spinning after our own asses to catch some shit..to eat that pikeys twice 'couse the fuel is too damn expensive :) and the Stella's too.

We dont play ...we spinning for food, we're not joking...our daily food is on the line.This is serious shit.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

calinagape
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de calinagape » 30 Oct 2012, 14:50

Astia doi (stradic si ULK) sunt frati gemeni de posteaza in tandem? :D
Crede-am ca o sa fie o dupa-amiaza tare plicticoasa, da' uite ca mi-am gasit doi "prieteni" care sunt dispusi sa-si rupa din timpul lor ca sa discute cu mine!
Tare as vrea sa-mi dati ID-urile voastre de facebook, sa mai tinem legatura, sa mai trimitem unii-altora poze cu stiuci prinse, cu locuri frumoase de pescuit, balti cu pesti de prins...
Atat imi sunteti de dragi, ma impresionati tare mult cu inocenta voastra...As vrea sa se faca un calendar cu "sfintii pescari" in care sa va propun pentru 'sanctificarea" unei zile din calendar!
Poate chiar cu ziua de azi pentru ca acum am avut onoarea sa va cunosc!

Toate cele bune si....la mai mare! :wink:
Nu te pune cu prostu' ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta!

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 30 Oct 2012, 15:04

Auzi la asta ce comentarii de duh.. hai sa iti zic si eu una

Nu te pune cu prostu ca are mintea in vacanta.. si nu intelege nimic..

Ai inteles ceva din cometariile celor doi ? ( ULK si Stradic )

Ia mai lasa tu cu comparatiile ca nu a zis nimeni nimic de astea.. e vb de gestul vostru.. si auzi.. de cand pana cand amenintati voi pe cineva.. auzi..ca l-a potolit sa nu vina inapoi la el.. sa il ingroape... Lucrati cumva la cimitir? sau faceti sapaturi arheologice? :))

las-o mai moale.. si nu te mai da mare si tare , ca nu ati inventat voi carligu si momeala

Nu va pasa de sacalaia.. de ce bateti drumu? .. ati secat tot in Tg. Mures? sa va scoateti bani de motorina :)))

Tu tot nu ai inteles esenta.. nu va judeca ca luati peste.. ca va place pestele sa il mancati.. normal ca e mai sanatos decat cel de supermarket.. dar puteati lua de altundeva.. alte lacuri.. care chiar is cum zici tu.. recoltate la sf. de an.. ca vorba ta .. esti super pescar.. mai bun ca restu.. deci prinzi peste de peste tot..

Aici ai urmat efectul de turma? daca toti fac asa .. faci si tu?

Sa ai parte de sanatate si de minte destula sa inveti cate ceva din ce scrie fiecare.. ca nimeni nu a scris in nume de rau..
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

calinagape
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de calinagape » 30 Oct 2012, 15:38

Deja ma plictisisem cu cei doi....bine ca a mai aparut unu' :lol:
Doar ca nu ai fost foarte atent! Asa cum am zis...daca se prind numa' de-alea "legale" si daca numa' de-alea ati mai lasat pe-acolo, da'...vin din Tg-Mures pana acolo si prind si le si mananc, dupa ce le prajesc si pun ustoroi pe ele.
Aveti ceva impotriva?
Am facut ceva ilegal?
Daca ma vezi bagang in straita cele sub dimensiune, poti sa ma scuipi si in ochi si sa ma faci in toate felurile!
Pana atunci, sunteti numa' niste lupi flamanzi (de afirmare) si ciudosi care urla la luna (in haita...sau "turma" cum ii zici).
Si, apropo.....ma duc si pescuiesc in tara asta, unde ma poarta gandu', fara sa va dau voua socoteala, pentru ca datorita legislatiei, am acest drept si mi-l exercit!
Asa ca....hai sa ne lasam in pace!
Pescuim unde vrem, cand vrem(exceptand prohibitia!), cu nalucile care vrem, pestii pe care ii vrem(in limita legala) si cu asta basta!
Am si tras deja o concluzie: faceti pe sfintii cu pestii iar pe oameni ii "taiati in cap" doar pentru ca nu se aseamana cu voi!
Imi aduceti aminte de unu'...Hitler......care DOAR pentru ca nu se asemanau oamenii cu "asteptarile" lui, ii extirpa prin orice metoda.
Pentru ca nu arunc pestii inapoi atunci cand nu imi cere legea sau administratia, asta nu inseamna ca nu sunt pescar ca si voi, cu aceleasi drepturi!
Ma faci "sacosar", "fomist" sau... ?
RESPECT, frate...RESPECT!
Sau despre asta nu se stie pe apele pe care pescuiti?
De cand ai TU dreptul, pretentia sau insarcinarea sa-mi spui ce sa fac cu pestii pe care ii prind?
Vezi-ti de punga ta (goala sau plina) si lasa-i celuilalt "liberul arbitru" sa-i dicteze ce sa faca!

Vrei sa educi natiunea cu privire la pescuit? Foarte bine!!!
Doar ca in "spiritul" care il aveti in voi nu o sa reusiti niciodata!
Cel putin pe mine nu ma convingeti "profesorilor"!
Cu o atitudine ca a lui "stradic", care urla la om de la 50 de metri "braconierule", fara macar sa-mi vada fata de la 3 metri, fara a ma cunoaste ce persoana, fara a ma intreba de sanatate, fara a da "buna ziua!".....nu veti reusi NICIODATA!
Cand se ia de oameni cumsecade, sau in varsta, punandu-i in situatii jenante doar pentru a-si sartisface orgoliul de "Regina Baltii", "pozand" in fata prietenilor cat de mare si tare e'n gura....
Invatati mai intai respectul fata de om si abia dup'aceea aratati-va "respectul" fata de necuvantatoare!
Ma repet: urlati la luna, insetati de "crime" asupra omenirii, ascunzandu-va dupa masca iubitorilor de peste!
"Cach and".....fa ce vrei cu el!

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 30 Oct 2012, 15:44

@calinagape pofta buna!!!!! si pot sa iti zic si de la 50 cm fata in fata!!!! :evil:

calinagape
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de calinagape » 30 Oct 2012, 15:51

Vezi, despre "respectul" asta vorbeam... :D
...si de atitudinea din capatul commentului...
In felul asta vom fi prieteni pentru totdeauna! :wink:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 30 Oct 2012, 16:38

ma si io-s din ala cu C&R ...dar tin minte de o discutie cu un congelator :lol: .....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Oct 2012, 16:43

Eu tot ce va cer...sa mancati pestele din alta parte....nu marlele de Sacalaia.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 30 Oct 2012, 17:05

@MuskMd de congelatorul meu era vorba.......da in care sunt pesti .........nu pesti cu defect!!!!!!

Scrie răspuns