Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Sacalaia - Lacul stiucilor
sa nu credeti ca nu este stiuca pe Sacalaia...nu dragi colegi...aici gresiti mult...dar nu vreau sa intru in contradictii cu nimeni...eu va zic,cu lacul asta se intampla ceva ciudat..foarte ciudat..parca s-au "salbaticit" sau au perioade mai ciudate de hranire...ceva s-a schimbat...dar in nici un caz sa nu ziceti ca nu este stiuca in lac...sunt animale enorme acolo dar sunt prea"curve" pt noi. 

- calinagape
- utilizator constant
Vom vedea imediat ce se dezgheata....sau s-a dus gheata deja?
Nu te pune cu prostu' ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta!
Or fi ele "curve" dar poate ca nu au "peste".mogo scrie:sunt animale enorme acolo dar sunt prea"curve" pt noi.
Apropo de dezghetat , s-ar putea sa fie prohibitie la stiuca pana la dezghet
-
- junior
a fost cineva recent la Sacalaia? Mai misca ceva pe acolo?
Multumesc
Multumesc
-
- junior
eu ma voi duce saptamana viitoare, chiar daca ma duc pentru frumusetea locului.
-
- junior
Da...intradevar este f frumos ,placut,linistitor....dar e si mai frumos cand in timp ce admiri peisajul mai prinzi si ceva... 

-
- junior
lacul are peste, aia e sigur, trebuie doar incercat
Probabil aceasta e problema Sacalaiei, nu prea incerca lumea... 

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Razvan, lumea incearca.
Si dupa ce tot incearca, renunta.
Oare de crezi ca bat clujenii peste 300km ca sa vina la Vladimirescu?
Sau merg in Alba /Bihor..
M-ar coafa sa nu-mi tapez 8 ore la volan dus intors si sa nu ma gandesc ca daca mai sunt inca 2-3 barci pe Vladi e deja inghesuiala.
De aici fac max 40 de min pana la Sacalaia, inca 15 pana umflu barca si i'm good to go.
Ca sa ce? Sa am un tzac la 6 ore, eventual sa scot un pix din apa si sa mai vad si niste sacosari?
Din pacate Sacalaia a ramas un lac bun de plimbat cu barca si de muiat tablele din plictiseala.
Si bun sa-mi amintesc cum era acum 30 de ani.
Incet incet incep sa kak in ea tara, o sa ajungem sa pescuim doar in crescatorii/incinte private.
De fapt ce mai mir, mi-am pierdut o saptamana in Periprava, stiuci mai gasesti doar pe incinte la Silvain/Raduta, in rest trecuse renelul pe canale si prin Merhei.
Si dupa ce tot incearca, renunta.
Oare de crezi ca bat clujenii peste 300km ca sa vina la Vladimirescu?
Sau merg in Alba /Bihor..
M-ar coafa sa nu-mi tapez 8 ore la volan dus intors si sa nu ma gandesc ca daca mai sunt inca 2-3 barci pe Vladi e deja inghesuiala.
De aici fac max 40 de min pana la Sacalaia, inca 15 pana umflu barca si i'm good to go.
Ca sa ce? Sa am un tzac la 6 ore, eventual sa scot un pix din apa si sa mai vad si niste sacosari?
Din pacate Sacalaia a ramas un lac bun de plimbat cu barca si de muiat tablele din plictiseala.
Si bun sa-mi amintesc cum era acum 30 de ani.
Incet incet incep sa kak in ea tara, o sa ajungem sa pescuim doar in crescatorii/incinte private.
De fapt ce mai mir, mi-am pierdut o saptamana in Periprava, stiuci mai gasesti doar pe incinte la Silvain/Raduta, in rest trecuse renelul pe canale si prin Merhei.
- semlecangheorghe
- veteran
Si-n plus ,in loc sa faci stinga,faci dreapta...M-ar coafa sa nu-mi tapez 8 ore la volan dus intors ....

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.