Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Sacalaia - Lacul stiucilor
N-ati putea sa continuati pe mp discutii de genul asta . Sau in arena . Ca majoritatea-s satui de porcaiala , e destula la tv . Fire intinse !
ciummmperci domne....ciumperciMuskMd scrie:ma si io-s din ala cu C&R ...dar tin minte de o discutie cu un congelator.....

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
aaa da nemernic, scuze,
...sarisem cu vederea

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
@MuskMd
@nemernic
va manaca rau baieti...
sau vreti niste salau la cuptor umplut cu ciuperci..... 
@nemernic
va manaca rau baieti...

rapala the best vobler in the world
stradic scrie:@MuskMd
@nemernic
va manaca rau baieti...sau vreti niste salau la cuptor umplut cu ciuperci.....

as prefera ciuperci umplute cu salau.....

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
ma...sincer prefer pastravul .... si dupa aia bibanul
.... abia la urma jaloul
sorry ....

sorry ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
salut colegi...
Nu va mai certati in legatura cu Sacalaia...nu merita.
Locuiesc la aproximativ 20 km de acest lac iar saptamana trecuta luni,marti,miercuri si joi am fost pe lac la spinn crezand ca intr-una din zile tot le prind flamande...am incercat wobllere de tot soiul...linguri...rotative...slidere..etc si nici macar cea mai mica lovitura...e destul de jenant la renumele care il are...pacat..mare pacat ca s-a distrus in halul asta.
Cat de frumos era acum cativa ani!!!...prindeam stiuci cate 3...4...5 bucati /zi peste 2...3 kg fiecare...era de vis.
Weekend-ul acesta ma duc iar...si sambata si duminica sa vad...chiar nu au de gand sa se puna pe ingrasat pt iarna? o sa revin cu noutati...poate poate..
stima
Locuiesc la aproximativ 20 km de acest lac iar saptamana trecuta luni,marti,miercuri si joi am fost pe lac la spinn crezand ca intr-una din zile tot le prind flamande...am incercat wobllere de tot soiul...linguri...rotative...slidere..etc si nici macar cea mai mica lovitura...e destul de jenant la renumele care il are...pacat..mare pacat ca s-a distrus in halul asta.
Cat de frumos era acum cativa ani!!!...prindeam stiuci cate 3...4...5 bucati /zi peste 2...3 kg fiecare...era de vis.
Weekend-ul acesta ma duc iar...si sambata si duminica sa vad...chiar nu au de gand sa se puna pe ingrasat pt iarna? o sa revin cu noutati...poate poate..
stima
mogo scrie:salut colegi...
stima
Nu prea mai are cine sa se puna pe ingrasat

am fost chiar azi pe Sacalaia pe o partida de stiuca...dar..ca de obicei...NIMIC...doar spre seara am avut un atac....a urmarit wobler-ul pana aproape ce e iesit din apa, cred ca s-a speriat de mine si a disparut...
m-am gandit sa fac o mica filmare cu telefonul sa vedeti cat de frumos poate fi acest lac...
http://www.youtube.com/watch?v=CshaW5nM ... re=mh_lolz

m-am gandit sa fac o mica filmare cu telefonul sa vedeti cat de frumos poate fi acest lac...
http://www.youtube.com/watch?v=CshaW5nM ... re=mh_lolz
- calinagape
- utilizator constant
un loc absolut mirific dar din pacate isi cam pierde insemnatatea si renumele... nu-mi vine sa cred ca au disparut in abis stiucile cu prina. zici ca dai in vana. ultima oara cand am fost, la inceputul lunii, am bagat la apa tot ce am in trusa. nici macar o lovitura....sa vad macar ca exista stiuca. dezolant!!!:(
Nu te pune cu prostu' ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta!