Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stradic
veteran
veteran

Re: Sacalaia - Lacul stiucilor

Mesaj de stradic » 27 Oct 2012, 11:09

La ti vazut pe POP ANDREI "marele presedinte al pescarilor clujeni" in clip cum pregatea la ceaun pestii din lac??????? Asta da administrare!!!! :lol1: :lol1: :wallbash:
rapala the best vobler in the world

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Oct 2012, 14:10

adicomanici scrie:salut vali.Sa sti ca nu pentru cotizati sa facut acel reportaj ! E o campanie a pro-tvului daca te uiti in fiecare seara au cate un reportaj din tara !Binenteles ca stiucile au disparut dar tot pescarul la dus acasa :nu mai fi rau! sti bine ca lacul a fost populat cu bunavointa energofhisului : :respekt:
Domnule coleg , une-i una alta-i alta ....
Nu am zis ca Pro TV cauta sa ajute APS Cluj sa adune cotizanti , ci doar ca se cam minte in reportaj ....poate mai pun botul vre-o 100-200 de pescari.

Ca Energofish a populat ani de-a rindul Sacalaia e stiut de toata lumea....pe aceea vreme presedintele actual APS Cluj era angajat Enero, azi e de cealalta parte a baricadei ...adica e tocmai cel ce gestioneaza acest lac POPULAT de Energofish cu bani grei.

Declinul Sacalaei nu dateaza de 1- 2 ani , ci imediat dupa 2009 cind acelasi personaj era consilier la APS cind director era MORARU.
Pina la acea vreme inca se mai faceau acolo concursuri gen Cupa Salmo sau etape ale LRS destul de reusite......

Acum uite ce se intimpla cu concursurile de pe Sacalaia :
"pandrei
Post subject: Re: CUPA SACALAIA 2012 -Spining
PostPosted: Wed Oct 17, 2012 3:07 pm

"Din motive obiective concursul se anuleaza.Cei care doresc informatii suplimentare raspund pe MP."

http://www.pescarclujean.ro/forum/viewt ... 9&start=15
Ca totul sa fie in ordine am intrebat pe actualul presedinte APS pe MP de ce sa anulat concursul ......
Stii ce raspuns am primit ?
NICI UNUL. :P

Las la o parte faptul ca de cind Energofish a luat "mina" de pe SACALAIA acest loc e intr-un declin accentuat....pontonul arata deplorabil, barcile niste epave iar "stiucile subilime dar lipsesc cu desavirsire" . :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Singurul lucru bun e cabana a caror inbunatatiri interioare facute tot de Energo inca mai rezista.....
Ca sa merg la SACALAIA DOAR ca sa ma cazez nu cred ca merita ...in plus e linga cabana o pensiune cu toate dotarile in care e mai mare dragul sa stai si sa maninici. :wink:

Asa incit voi astepta vremuri mai bune pt. Sacalaia ....dar nu sunt sigur ca le mai apuc. :fluch
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 29 Oct 2012, 19:11

Io credeam ca o CAMPANIE se face pentru a promova ceva ce merge, ce ofera ceva bun, ce se doreste a creste, a fi cunoscut la adevarata valoare... hai sa facem campanie CARITASULUI... :lol1: delta din transilvania :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prietene ULK, lasa frate, daca regulamentul permite sa tinem peste, de ce sa nu bage unu si altul la sacosa? Asta e. Cand ne luptam si faceam petitii si scrisori la ANPA pentru zona protejata si C&R si toate **** alea, eram o mana de oameni. Acuma ii scoatem ochii omului ca nu e "fair-play" cand merge la pescuit pe un lac de lumea a III-a? Lasa-l frate... sa manance si gura lui ceva :roll:

Abia astept sa moara toti dinozaurii comunisti in suflet si-n simtiri :evil: :twisted: TOTI, da mi-e ca in formare sunt numai derbedei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

andreypck
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreypck » 29 Oct 2012, 22:26

Noi om fi bosorogi pana or muri toti dinozaurii comunisti... asta dac-om mai fi... :shock:

Cat despre pesti, am fost luna trecuta pe Saca si am "luat" 2 marlite de 40 si 45cm, iar joia trecuta un pix pe care nici nu l-am mai masurat, numa poza i-am facut... (toate eliberate in apa nu in tigaie!!! :oops: )

In schimb niste baieti de pe la Cluj au luat o stiuca frumusica (aprox. 2 kile dupa ochiu' meu), daca sunt membri cumva ii rog sa detalieze...

Si-acuma ca sa glumim un pic, va zic ce-am auzit pe balta:

1. un "batranel" asa pe la 60 de ani, cu caciula rosie, ii povestea unui alt pescar cum i-a tras un biban soare de l-a ridicat in picioare din barca...

2. un domn ne-a relatat ca un alt "nene" cu caciula verde a prins 29 de stiuci intr-o zi... bineinteles acum vro 2-3 ani!

De unde trag concluzia ca si pe Sacalaia, culoarea conteaza!

Va salut!!!
Prinde si Elibereaza!

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 29 Oct 2012, 22:58

am una portocalie ! oare o sa dau gherla cu ea ?
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 30 Oct 2012, 09:46

stradic scrie:am fost ieri la Sacalaia...si va spun pe cuvant e un la TERMINAT....NU VA RECOMAND SA MERGETI ACOLO!!!!!!! Am prins o marla de vreo 600g atat,mai mult m am intalnit acolo cu un user de aici de pe forum pe care sigur multi dintre voi il cunoasteti care la iesirea de pe lac a bagat in traista 2 marle de vreo 40 cm!!!!!!! L am intrebat ce face cu ele iar el mi a raspuns senin ca trebuie sa si justifice cumva cele 2 zile petrecute acolo....RUSINEEEEEEEEEEEEE!!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: ....M ai mult doamna de acolo de la cabana a incercat sa mi demonstreze ca stiucilele luate sunt de masura si pot fi retinute!!!!! SACALAIA a fost jefuita si distrusa 100%!!! :( :( :( :( Rusine celor care administreaza lacul!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Mda, eram sigur ca te trezesti sa dai cu papagalu pe aici. Dar mi-am dat seama deja pe lac ce fel de om esti. Nu stiu de ce esti asa frustrat. Nu am facut decat sa-mi exercit dreptul de a lua acasa doua stiuci (una la 47 cm, cealalta la 49 - au fost masurate in fata ta, deci nu-mi veni cu texte "sub limita legala") dintr-un lac care NU E C&R. Daca era lac cu eliberare, fii sigur ca eliberam, dar asa nu. Poti sa ma faci fomist sau cum doresti, e fix problema ta si a celorlalti frustrati de pe-aci, insa nu eu am facut legea, eu doar o respect. As fi mers la Sacalaia si daca era C&R, si ma duc si asa. Diferenta e ca am dreptul sa iau acasa stiuci trecute de limita legala? Am gresit undeva? Absolut nu! Deci va rog sa comentati prostiile de mai sus pe niste lacuri unde se practica eliberarea, caci la Sacalaia s-a schimbat legea. Sau ati ramas fixati pe ce-a fost acum 10 ani? Pai nu mai e, si asta nu din cauza mea, hai sa fim seriosi.
Referitor la Biban, sau la ce-a fost intre noi atunci, nu stiu ce treaba aveti voi, daca noi doi ne-am rezolvat conflictul intr-un mod amical. Vorbiti fara sa stiti de fapt ce vorbiti. Aruncati cu c*cat fara sa stiti de fapt de ce o faceti. Hai nu mai fiti asa frustrati.
PS: Referitor la Sacalaia, doamna administrator e o femeie in varsta super de treaba, si nicidecum nu merita tratamentul pe care i l-ai aplicat tu, Stradic. Si cu asta ai dovedit ce caracter ai, deci nu-mi veni tu mie cu masca ta de regina baltii si marele protector al lacului Sacalaia, caci in primul rand nimeni nu te-a imputernicit sa faci ceea ce faci, in al doilea rand lupti (prosteste si degeaba) impotriva unor legi care s-au dat deja de mult si nu le vei schimba tu.
Hai lasa-ma sa ma duc la Sacalaia cand vreau eu si sa prind si sa pastrez tot ce-i LEGAL, ok? Cand ma duc la Arad sau la Periprava, fii sigur ca nu voi retine nimic, caci acolo e alta lege, iar eu o respect.

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 30 Oct 2012, 10:17

Ai dreptate .. legea e lege bunu simti e bunu simt..

si ce daca poti sa reti ?? asa hai ca mergem peste tot si retinem tot.. ca doar ce conteaza.. legea e lege..

Sacalaia reprezenta ceva.. si daca noi pescari cu bun simti ducem de acolo apoi ce sa mai zicem de alti cu mai putin bun simt

asta e tare.. cu "tre sa imi justific cumva cele 2 zile " .. e aceeas cu .. ii place la pisica mea pestele sau.. copii vor sa vada peste ..

Nu mai urla tu la toti ca nu esti tu cel mai fara de pata..

Si te rog nu zice celorlalti frustrati de aici.. arunci cu c*cat in oameni care chiar apreciaza si protejeaza natura

Sa rezum... nu e o problema ca ai luat peste.. e problema ca l-ai luat din Sacalaia un lac care a fost secat de peste si tie vad ca nu iti pasa.. da vb aia.. daca mai e un peste hai sa-l prajim , si cel mai probabil motivul care l-ai spus a fost cel mai cel...
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Oct 2012, 11:47

E dreptul tau dupa o lege pusa de fomisti ca tine.....Nu te acopera din punct de vedere moral cu nimic.

Ai tupeul sa vorbesti despre caracter..... tocmai tu? Tu nu te simti asa putin?

Stiai foarte bine dece a devenit din lacul stiucilor...lacul marlelor mici si rare....atunci dece contribui si tu la declinul lui?

Pun pariu ca ai semnat pe vremuri si tu petitia sa nu se renunte la C&R....Atunci dece faci chestii din astea...tocmai pe Sacalaia?
Tocmai faptul ca ti se pare perfect normal sa retii marlele acolo...te califica din punct de vedere al caracterului.

Esti cetateanul perfect :) ...respecti legea....bravo....Dar om vezi cand te uiti in oglinda? 'Dont think so :(

Eu eram bucuros daca as fi fost in locul tau sa fac niste poze frumoase cu ele si cu eliberarea lor si eram perfect fericit.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 30 Oct 2012, 12:50

Shimano stim toti cine esti..... si stim si noi cine sunt cei ce administreaza lacul Sacalaia "cat de de treaba sunt"... si vezi ca marlele alea pe care le ai prins la Sacalaia cea mai mare avea maxim 600g si nu mi corbi tu de dimensiuni si de masuratori atata timp cat bagi la traista 2 pesti amarati !!!!!
rapala the best vobler in the world

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 30 Oct 2012, 12:52

As fi fost mult mai fericit sa prind 2-3 bucati adevarate (de la 3 kile in sus), sa fac cateva poze cu ele sa-mi ramana amintire, dar de 3 ani de cand umblu la Sacalaia prind doar de-astea pana-n 2 kile...nimic mai mare (si culmea, dau cu bestii de 15-20 cm si 60-70 gr). Am eliberat zeci de stiuci sub kil, tocmai pentru ca-mi pasa, dar acu vreo 3 luni cand am mai fost acolo, tot lacul era PLIN de stationari cu cate 3-4 bete fiecare, toti dadeau la stiuca la pestisor. Aceea a fost ziua schimbarii, cand s-au legat de mine sa nu ma apropii la mai putin de 50 m de ei, urlau la mine ca descreieratii, si pe cat de mare-i lacul, abia am gasit cateva locuri unde sa stau linistit si sa pescuiesc..n-am prea prins nimic..toti stationarii pastrau automat tot...si m-am scarbit de Sacalaia si de tot ce reprezinta ea.
Fac 300 km dus-intors Tg-Mures - Sacalaia, nu prind mai nimic si pe deasupra mai sunt si certat/amenintat de adevaratii fomisti, care chiar culeg tot. Deci imi pare rau, dati cu pietre in ei, si promit ca devin si eu prietenul lacului. Dar pana atunci Sacalaia nu reprezinta nimic pentru mine.. Nimic!

Scrie răspuns