Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Domnule coleg , une-i una alta-i alta ....adicomanici scrie:salut vali.Sa sti ca nu pentru cotizati sa facut acel reportaj ! E o campanie a pro-tvului daca te uiti in fiecare seara au cate un reportaj din tara !Binenteles ca stiucile au disparut dar tot pescarul la dus acasa :nu mai fi rau! sti bine ca lacul a fost populat cu bunavointa energofhisului :
Mda, eram sigur ca te trezesti sa dai cu papagalu pe aici. Dar mi-am dat seama deja pe lac ce fel de om esti. Nu stiu de ce esti asa frustrat. Nu am facut decat sa-mi exercit dreptul de a lua acasa doua stiuci (una la 47 cm, cealalta la 49 - au fost masurate in fata ta, deci nu-mi veni cu texte "sub limita legala") dintr-un lac care NU E C&R. Daca era lac cu eliberare, fii sigur ca eliberam, dar asa nu. Poti sa ma faci fomist sau cum doresti, e fix problema ta si a celorlalti frustrati de pe-aci, insa nu eu am facut legea, eu doar o respect. As fi mers la Sacalaia si daca era C&R, si ma duc si asa. Diferenta e ca am dreptul sa iau acasa stiuci trecute de limita legala? Am gresit undeva? Absolut nu! Deci va rog sa comentati prostiile de mai sus pe niste lacuri unde se practica eliberarea, caci la Sacalaia s-a schimbat legea. Sau ati ramas fixati pe ce-a fost acum 10 ani? Pai nu mai e, si asta nu din cauza mea, hai sa fim seriosi.stradic scrie:am fost ieri la Sacalaia...si va spun pe cuvant e un la TERMINAT....NU VA RECOMAND SA MERGETI ACOLO!!!!!!! Am prins o marla de vreo 600g atat,mai mult m am intalnit acolo cu un user de aici de pe forum pe care sigur multi dintre voi il cunoasteti care la iesirea de pe lac a bagat in traista 2 marle de vreo 40 cm!!!!!!! L am intrebat ce face cu ele iar el mi a raspuns senin ca trebuie sa si justifice cumva cele 2 zile petrecute acolo....RUSINEEEEEEEEEEEEE!!!!!!![]()
![]()
....M ai mult doamna de acolo de la cabana a incercat sa mi demonstreze ca stiucilele luate sunt de masura si pot fi retinute!!!!! SACALAIA a fost jefuita si distrusa 100%!!!
![]()
![]()
![]()
Rusine celor care administreaza lacul!!!!!!!!
![]()
![]()