Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Re: Sacalaia - Lacul stiucilor

Mesaj de ticairlandezu » 24 Aug 2012, 22:53

Cineva scria, undeva :Sacalaia paradis al pescarilor si bucatarilor.... :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Lacul Sacalaia devine incet dar sigur un perimetru care atrage pescari. Atat prin capturile posibile cat si prin frumusetea mici delte din ardeal.O alta atractie o reprezinta cazarea moderna , camere cu 2-3-4 paturi, mobilier nou,digi tv, interne, free apa calda permanent :shock: :shock: :shock: ,bucatarie pentru pescari,gratar si lemne la dispozitie precum si ceaun la dispozitie. Frigidere, congelatoare,etc..... :wallbash:
Si un filmulet :oops: :oops:

http://www.kanald.ro/Video/Mica-Delta-d ... DEO/10089/

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Aug 2012, 07:00

:lol: Tare de tot...mai ales ce 'trofee'sint pe acolo...Cred ca au ras aia tot
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Aug 2012, 08:31

De ras tot NU cred ca puteau ,doar daca puneau otrava... in rest sunt sigur ca mai sunt exemplare frumoase prin adancuri... ca sunt mai putine si nu pun botul la orice naluca e alta chestie ...

lupone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lupone » 26 Aug 2012, 10:55

La cum ajuns sacalaia acum trebuia sa se intituleze reportajul Sacalaia un paradis pierdut al pescarilor , oricum de tot rasul.

nadgob
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nadgob » 30 Aug 2012, 21:21

O administrare a lacului care nu o poti caracteriza decat prin jigniri la adresa celor implicati , in administrarea trecuta marimea si
frcventa stiucilor crescuse mult in cei 2 ani de administrare mai cu interes. Din experienta mea intr-o toamna au distrus munca depusa in 2ani si ceva sau mai mult (ma refer la stiuca).Sa pui administrator la acel lac care tine o populatie de lin ( care din cate stiu este o specie ocrotita prin lege ) pe cineva care nici macar atat nu stie mi se pare revoltator . Acest lucru spune tot despre cei care acum cred ca lacul le apartine. Un mesaj pentru ei -RUSINE !!!!!!

lucian_cluj
junior
junior

Mesaj de lucian_cluj » 15 Oct 2012, 09:21

Dupa multe ezitari, am fost sambata pe Sacalaia. Lacul e scazut juma de metru, dar la fel de frumos, vremea foarte buna si doamna de la cabana amabila. La ora 2 erau ocupate toate barcile, 2-3 care dadeau la spinning, restul plutasi. Rezultate extrem de slabe, nu se lauda nimeni ca ar fi prins ceva. Eu am luat o marlita la 25-30 cm, in rest... galagie. Erau niste maimutoi langa ponton care puneau tara la cale si ii puteai auzi foarte clar din partea opusa a lacului. Conditiile de pescuit in Rezervatia Naturala Lacul Stiucii sunt aceleasi ca pe ORICE apa publica. Si cica e concurs la sfarsitul saptamanii :)))

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 20 Oct 2012, 08:51

am fost ieri la Sacalaia...si va spun pe cuvant e un la TERMINAT....NU VA RECOMAND SA MERGETI ACOLO!!!!!!! Am prins o marla de vreo 600g atat,mai mult m am intalnit acolo cu un user de aici de pe forum pe care sigur multi dintre voi il cunoasteti care la iesirea de pe lac a bagat in traista 2 marle de vreo 40 cm!!!!!!! L am intrebat ce face cu ele iar el mi a raspuns senin ca trebuie sa si justifice cumva cele 2 zile petrecute acolo....RUSINEEEEEEEEEEEEE!!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: ....M ai mult doamna de acolo de la cabana a incercat sa mi demonstreze ca stiucilele luate sunt de masura si pot fi retinute!!!!! SACALAIA a fost jefuita si distrusa 100%!!! :( :( :( :( Rusine celor care administreaza lacul!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
rapala the best vobler in the world

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 20 Oct 2012, 09:47

Clujean individul?
Nu zic, ca sa nu se ia deloc...dar din Sacalaia?????? Rusinos.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 20 Oct 2012, 15:17

E unul care scria si articole pe la AVP candva.... si care se dadea mare eliberator....... nu e clujan..... sa vedem daca are curajul sa recunoasca ca mai mult ca sigur ca va citi postarile!!!!!!!!!! :lol1: :lol1: :lol1:
rapala the best vobler in the world

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 20 Oct 2012, 20:14

Si s-a apucat si de muscarit :)

Si daca nu are tupeul sa recunoasca??? Noi tacem din gura? Hmmm...nu e bine.

Repet..nu sunt contra sa retii peste deloc...dar in nici un caz la Sacalaia...care a ajuns unde a ajuns si stim si dece ..pentru ca s-a luat tot.

Mergi tata pe o balta privata...si daca vrei sa duci platesti...simplu.

'tul in glanda..scuze dar ma revolta enorm. Oricum s-a vazut deja mai demult pe aici cat de corect e ...ca om.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns